Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de dün denedim o pirinci bayıldım .kokusu kıvamı süper benimki öyle olmadı ben paketin arkasındaki papılış şekline göre yapmadım bpirinçden bir parmak kadar yukarda su koydum sonra çekince kapağı açıp baktım biraz diri gelince hiç karıştımadan çok az su gezdirdim tekrar kontrol edip yine karıştırmadan altını kapattım ve havlu kağıt koydum süper oldu
ben pilavını çok seviyorum ve 1 e 1,5 ölçü kullanıyorum, önce ılık-sıcak arası suda 1 saat kadar bekletiyorum, yağda kavurduktan sonra suyunu ilava edip, kaynamaya başlar başlamaz hemen altını kısıp demlendirerek pişiriyorum, tam kıvamında oluyor
bende hep onu kullanyroum. önce suda bekletiyorum sonrada üstünü örtecek kadar suya ekliyorum. sonradan tereyağı gezdiriyorum genelde tavuk yada etsulu yaparım. su fazla gelirse alırım üstünden.
aaaaaaaa evet ben de 1 saat tuzlu sıcak suda bekliyorum çok güzel yıkamak gerekiyor bir de ben de 1 kesme şeker ve limon suyu da damlatın pilavlarınıza benden tavsiye tavsiye ederrim
ben pilavını çok seviyorum ve 1 e 1,5 ölçü kullanıyorum, önce ılık-sıcak arası suda 1 saat kadar bekletiyorum, yağda kavurduktan sonra suyunu ilava edip, kaynamaya başlar başlamaz hemen altını kısıp demlendirerek pişiriyorum, tam kıvamında oluyor