Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hiç kimse vazgeçilmez değildir. Sen daha yolun başındasın yaşayacağın deneyimleyecgin çok şey var. Ben 20 yaşında evlendim ve 21de anne oldum. Şu an 31 yaşımdayım. 20 yaşındaki bana derdim ki hiç bir şey senden daha değerli değil. Okulunu oku hayatını yaşa! Hiç olmadı bir uzmana danış mutlaka sakın ama sakın yanlış bir karar verme. Bedelleri çok ağır olabilir

Memnun olmaktan çok ne yaşadığını ve neden ayrıldığını merak etmiştim .zaten o direkt bunları yazmadı.sadece 'düşündüğün gibi bir şey olmadı' yazdı
Düşündüğün gibi derken neyi kastediyor? Karımla az sevmiştim mi demek istiyor? Az sevişince ne oluyor, çok sevişince ne oluyor? Adam evlenmiş,arkasından atıp tuttuğu kadından 2 çocuk yapmış. Düşündüğün gibi bir şey olmamışmış. Büyümeye ihtiyacınız var daha sizin.

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Dışarıdan ne kadar uçuk göründüğünü biliyorum Zaten bunları görebilmek için aklımı başıma getirsin diye bu konuyu açtım.
Bence acilen bu iliskiye benzer şeyi bitirmelisin, sana yaşına ve hayatına uygun kişiyle olmalısın, En basitiinden Düğün yapmayı düşün sence karşındaki adam çalgı çengi düğün yapmak ister mi , bu sadece boşluk hissinden olan bir tecrübesizlik olsun bak cinsellikte yasamamisken kurtar kendini

Şimdi size ne desek boş aslında sizin yaşlarınızda bir çok kişi benzer şeyleri tecrübe ediyor yaşı büyük olması çocukları olması hiçbi durum size yanlış gelmeyecektir.
aslında baştan sona bu ilişki tamamen yanlış ama bunu zamanla kendiniz tecrübe ederek idrak edeceksiniz emin olun bi süre sonra ben neyin içindeyim böyle diyeceksiniz umarım kendinizden çokta biseyler kaybetmeden hatanızın farkına varırsınız.

Atıp tutma söz konusu olmadı.Net ifade edemedim.O kadının iyi bir anne olduğunu, çocuklarla çok iyi ilgilendiğini, ama kendisine iyi bir eş olamadığını bunun sebebinin de aradaki uyuşmazlıklar olduğunu söyledi.O kadın başka biriyle birlikte olsa boşanmamış olurdu dedi hatta.

Eğer eski eşim boşanmayı istememiş olsa ben onunla hâlâ evli olurdum ama aramızda cinsellik yoktu dedi

Tam aksine beni mutlu da etmedi zaten

Eğer eski eşim boşanmayı istememiş olsa ben onunla hâlâ evli olurdum ama aramızda cinsellik yoktu dedi
Evet sağlıklı bir erkek, cinsellik olmayan evliliğini devam ettirirmiş yani öyle mi? Bunun için cinsel sorularının falan olmasi lazım. Kadın belkide bu sebeple boşandı.

Adam mı cinsellik istememiş hiç , eğer öyleyse farklı şeyler var
Evet. evlendiğimde önceden tanıdığım kadın değildi artık,ilk 2 yıl alışma dönemi olduğunu düşündüm.sonrasında 2.çocuk öncesi gibi kendi ailesinin olduğu şehre ikna etme çalışmaları yapmış,adam tam artık evliliğimiz oturdu diye düşünürken yine tekrar aynı.

Evet sağlıklı bir erkek, cinsellik olmayan evliliğini devam ettirirmiş yani öyle mi? Bunun için cinsel sorularının falan olmasi lazım. Kadın belkide bu sebeple boşandı.
İtiraf etmem gerekirse bir erkeğe göre fazla pasif biri ve insanları kırmaktan fazla korkuyor.Eski karısının ailesinde masaya yumruğunu vuran otoriter bir baba figürü varmış,bu yüzden karısı onun da böyle olmasını istemiş.

Sevmediği bir insandan iki çocuk yapmakta ne bileyim. Ama profesyonel bir yalancı adam şimdi hakkını yemiyim iyi oynuyor :)

Adam eski karısıyla cinsellik istemedi diye siz onu sevmedi diye düşündünüz tabi , belki farklı yönelimi var ?

Sevgiliniz iyi bir şey gibi söylemiş aramızda cinselkij yoktu lafini. Yoksa niye özellikle belirtsin?
Ben merak ettiğim için yazdı.Yoksa bana kalırsa iyi değil.Bir insanın evlenmeden önceki insan olmadığını düşünüyorsan , değiştiğini düşünüyorsan ondan ayrılırsın.Sevgilimse ayrılmak yerine bunu sürdürmeyi tercih etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…