• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşayan var mı ?

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Selam Kızlar. 1 buçuk ay kadar önce 2 hafta boyunca midem sürekli bulanıyordu. Bsey yiyeyim ya da yemeyeyim. Sürekli olarak ve hafif bulantılar şeklindeydi. Bununla beraber yine o zamandan beri ara ara baş dönmelerim oluyor. Haftada 2-3 kere. Bazı haftalar hiç olmadığı da oldu tabi. Dün de sabahtan gece 3-4 e kadar bulandı midem. Hiç bsey yemedim dün. Bugün de biraz bulanıyor. Hastaneye gidecem ama merak ettim. Öncesinde bi sormak istedim. Böyle bsey yaşayan var mı ?
Gebelik yok. Adet görüyorum

Canım banada oldu midemi üşütmüşüm su içsem çıkıyordu. Salgın varmış ishalde varsa bekleme hastaneye git fazla baharatlı, süt ürünleri ve yağlı gıdadan uzak dur doktor bana öyle söyledi birde serumla bir ilaç verdi ertesi güne biseyim kalmadı

Ben geçtiğimiz 2 hafta boyunca öyleydim, hatta bir gece çok fenaydım kusma titreme, ertesi gün acilde serum aldım ama, hala midem tuhaf.
Ağır yesem bulanıyor, bir şey yedikçe yine aynı.
Peynir ekmek yiyorum yine yanıyor ve bulanıyor.
Baş dönmem var sıklıkla.

Bi virüs falan mı acaba bu bulaşıcı?

Canım banada oldu midemi üşütmüşüm su içsem çıkıyordu. Salgın varmış ishalde varsa bekleme hastaneye git fazla baharatlı, süt ürünleri ve yağlı gıdadan uzak dur doktor bana öyle söyledi birde serumla bir ilaç verdi ertesi güne biseyim kalmadı
Baş dönmeniz de var mıydı?

Bilemiyorum ben gittiğimde acilde 10 kişi varsa 9 u bu şikayette gelmişti doktorda dedi sabahtan beri kaçıncı bu diye. Daha hafif seyler ye ıspanak falan yiyebilirsin sebze yemekleri patates hasla midenide tok tutar ishalede iyidir ben üç dört gün böyle yaptım iyileştim cok sukur

Ben geçtiğimiz 2 hafta boyunca öyleydim, hatta bir gece çok fenaydım kusma titreme, ertesi gün acilde serum aldım ama, hala midem tuhaf.
Ağır yesem bulanıyor, bir şey yedikçe yine aynı.
Peynir ekmek yiyorum yine yanıyor ve bulanıyor.
Baş dönmem var sıklıkla.

Bi virüs falan mı acaba bu bulaşıcı?
Yani ben yurt dışında yaşıyorum ama ? Bilmiyorum ki. Hem de orda hem burda olan bsey de olabilir. Bilmiyorum. İlk defa başıma böyle bsey geldi

Bilemiyorum ben gittiğimde acilde 10 kişi varsa 9 u bu şikayette gelmişti doktorda dedi sabahtan beri kaçıncı bu diye. Daha hafif seyler ye ıspanak falan yiyebilirsin sebze yemekleri patates hasla midenide tok tutar ishalede iyidir ben üç dört gün böyle yaptım iyileştim cok sukur
Anladım. Teşekkür ederim

Back