mrb kızlar ben bu ay ikinci kez klomen kullandım geçen ay yumurtalıklarım ii gelişmişti ama bu ay klomen bende kistcikler yapmış...dr um bana düzenli ilişkiye girin belki önümüzdeki ay hamile kalabilirsin dedi sizler arasın da bu konuyu bilen yada başına gelen varmı?gerçekden önümüzdeki ay bebiş olurmu ben yumurtladığım günü nasıl bilicem kist adeti bozmayacakmı kızlar bilgilerinize ihtiyacım var.....:uhm:
canım öncelikle geçmiş olsun.
Önemli olan kistlerin yoğunluğu canım eğer kistlerin çok az ve ufacıksa adetini etkileyeceğini sanmam etkilemez
ama kistelrin yoğunsa fazlalaşırsa adetinde gecikmeler hatta adet olamama gibi durumlar yaşayabilirsin.Ve buda gebeliğe engel tabi.
Sanırım senin kistlerin ufak ve az.Bi sorun olsaydı sanırım dr ün söylerdi
Aslında mantıklı olanı kistlerin yok edilmesidir..
Klomenle hamile kalanı pek duymadım ama (bende kullandım hemde 4 defa) hiç belli olmaz bakarsın inşallah hamile kalırsın.Burada önemli olan gebeliği önleyen sorununuzun ne olduğu açıkcası.
Yumurtlama zamanına gelincede;Benim doktorum bana Adetinden 14. gün sonra gebelik şansı daha yüksek oluyor dedi
Yani adet olduğun günüde sayarak 14. gün hangi güne denk geliyorsa 14. gün ve sonrasındaki 10 gün gebe kalmak için daha fazla şansınız olur demişdi..
Çünkü adetin son günlerine doğru yumurtlama olayı başlayıp 14. günü falan tam olgunluğa erişiyormuş.
Yardımcı olabildiysem sevinirim canım Allah yardımcın olsuna.s.