Yaşattığın süper doğum günü için teşekkürler aşkımmm = )

Hacerim ne kadar güzel olmuş kıskandım valla
nişanlm askerde sevgililer günümü bile onsuz geçircem içimi yaktın vallasenağlama

nice yıllara hacerim....
aşkınla nice mutlu yıllara .... RABBİM NAZARDAN SAKINSIN...
senağlama.. vallahi gözlerim doldu.. bende yıllar önce böyle güzellikler yaşamıştım aklıma geldi ...ama şimdi nerdeeeeeeeeeee....senağlama

Son düzenleme:
cok güzel bir süpriz ya bende istiyorum valla...
dogum günün kutlu olsun bu arada...
allah ayirmasin, mutlulugunuz her daim sürsün...

çok güzel olmuş ne büyük mutluluk canım Haceriiimm Allah nazarlardan korusun sizi

hacerrr yeni yaşın mutluluklar getirsin sana inş..:Saruboceq:

nazar değmesinn canım size

(kıskandım haaaaaaaasenağlama
koyma bida böyle şeyler olan var olmayan var) klava:

Allah bozmasın canım inşallah en kötü günün böğle olur.. benim kocamda böğledirya dünyanın en pahalı hediyesine değişmem böğle süprizleri ben..

enısteyı tebrık etmek lazım..
yaratıcı ve romantık olmasından dolayı..
mutlulugunuz daım olsun dılerım a.s.

Canımm maşallah size ya ne kadar tatlısınız enişteyede helal olsun yani :) Allahım ayırmasın kat kat mutluluğunuz artsın inşallah a.s.

ayy ne mantar adamla evlenmişim ben... aldığı hediyeleri ya ben bulurum elimle yada kargo getirir. hiç romantik değil eşim kıskandım ulennn...

tamam maşaallah diyelim de nazar değmesin. hatta bide nazar boncuğu vereyim nişanlımın hayatta aklına gelmez böyle şeyler çok kızıyorum ona böyle şeyler duyduğumda haa

tamam maşaallah diyelim de nazar değmesin. hatta bide nazar boncuğu vereyim nişanlımın hayatta aklına gelmez böyle şeyler çok kızıyorum ona böyle şeyler duyduğumda haa

siz topluca yollayın bize kocişlerinizi, sevgililerinizi, nişanlılarınızı, biz onlara ders verelim siz daha güzellerini yaşayın Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…