• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşattığın süper doğum günü için teşekkürler aşkımmm = )

lan ne güzel olmuş öle yaaa bende istiyorum ama olmaz böle yaaa,,,,
kıskandım şimciiii..

hacerim iyi ki doğdun ne büyük mutluluk bu ya. Rabbim nazarlardan korusun sizi. çok mutlu olsun inşallah :nazar:

ay canim benim ya ne kadar güzel hazirlamis ne kadar düsünceliymis askin...
cok güzel bir dogum günü gecirdigini tam anlamiyla anladim
allah mesut etsin sizi canim ya,
iyiki dogmusun

oyy oyy enişte bey pek bir romantikmiş :)

mutlu yıllar canım Allah bozmasın inş.

4.fotodaki tam olarak nedir süs eşyası gbi bişey mi merak ettim de :roflol:

çoooooooook teşekkürler herkese
gerçekten mutluluktan uçtuğum bir şeyi sizinle paylaşmak istedim.
oges canım o gördüğün kalp şeklinde bir kutu ve içi gül yaprakları ile dolu :asigim:

çok güzel olmuş canım..mutluluklar ikinizede..ben bu sürprizi geçen gün haberlerde gördüm..bi şirket var.evlilik teklif etmek için yada böyle sürprizler yapmak için insanlara fikir verip,organizasyon yapıyolar para karşılığı..genç bi çocuk sevgiisine evlenme teklif etmek istemiş ve aynı bunun gibi sahilde güzel bi ortam hazırlamışlar.çok hoşuma gitmişti.sultan köşesi gibi süslemişlerdi oturulucak yeri:)) ama öncesinde bir sürü not vardı sahile gelene kadar..o notları okuya okuya kız kendi buldu sahili:)) ya çok güzel valla..yeni yaşında mutlu ve sağlıklı günler dilerim canım..

ayyy ne düşünceliymişşşşşş eniştemizzz çok mutlu oldum canım senin adına çok güzell hatıralarrrrr olcak senin için bunlrrsengözlerimebaksanab

teşekkür ederimmm
ben gelmeden önce baya hazırlık yaptı ömrüm
ben de duvar dibinde gizli gizli onu izledim çok güzeldi ya çok tatlıydı
küçük bir çocuğu oyun oynamaya dalmışken izlemek gibi keyifliydi :asigim:

bitane benim aşkım yaaaaaa :asigim:

canım doğum günün kutluo lsun.sevdiğinle nice mutlu huzurlu doğum günleri geçirmenizi dilerim.ya resimleri filan görünce gözlerim yaşardı resmen.ne kadar düşünceliymiş sevgilin.çok hoşuma gitti.allah nazardan saklasın sizi.çokda yakışmışsınız birbirinize maşallah.

ben kafamı nırelere vuram bu çirkın bıle askıyla doğum gunu kutluyookaydirigubbakcemile

nan coooooook süper olmuş ne almıs saa de hele tektaş mı yoksm
ıyıkı doğdun ıyıkı varsın cnm

Back