Tuvalet Eğitimi Yaşasınnnn!Oğlum tuvalete gidiyor.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Hamiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
735
10
96
Diğer
Oğlum 2006 mayıs doğumlu.
Her yaz tuvalet alıştırma çalışmalarımız sonuçsuz kalıyordu.Hiç hazırlılık yoktu.
Neler denedik neler hiç rahatsız olmuyordu bezden.Hepimizin deneyeceği şeyleri hep denedik ,klozete ,tuvalete direniyordu.
Birde çevreden oooho daha alışmadı mı , kocaman olmuş hala bezli vs sözlerini duyuyorduk.Oğlum hiç rahatsız olmuyordu ama..Hatta espiri yapmaya başlamaıştık, Ana sınıfına giderken çantasına bez bırakırız falan diyorduk..
Bizde zamana bırakmıştık, yapacak birşey yoktu HAZIR DEĞİLDİ...
Bu yıl kreşe başlatacaktım ,ne yapacağımı kara kara düşünüyordum ki...

Pazar günü tatilimiz sona erdi.Pazartesi bezi çıkarttım ,kilotunu giydirdim.
Aaaaa hayretler içerisinde kaldım her sefer çişini söyledi ,klozete yaptı.İlk gün kakasını tuttu yalnız yapmadı.Kakasını dün söyledi ve klozete yaptı.Bugünde devam ediyoruz.
Sevdiklerimizle hemen paylaştık ,kendiside çok mutlu bende, anlatamam sevincimi....
İnşallah tuvalet eğitimine uğraşan arkadaşlar sizlerde kolayca alıştırırsınız..
Sizlerlede paylaşmak istedim çok sevinçliyim..
Çevrenin etkisi vs boş çocuğun hazır olma durumu çok önemli ,bunu unutmayın lütfen...
Sevgiler ,selamlar...:sm_cool:

gözün aydın canım çok zor hele yazın onlar için bu sıcakta bez bağlamak bana daral geliyordu. bende kızımı alıştırıyorum 1 ay oldu hala söylemiyor ne yapıcaz bakalım.

Defnem08 teşekkür ederim ,sizede kolay gelsin umarım kolay geçirirsiniz bu dönemi.

Pazartesi başlamıştık,bugün 6 gün oldu.Çok şükür çişinide ,kakasınıda söylüyor.
Sadece gece yatarken bez bağlıyorum.
Tuvalete her gittiğinde hayal gibi geliyor çok seviniyorum,inanamıyorum hala.

ne güzel tebrikler benimde ikizlerim 22 aylık bend ebaşlamıştım ama baktım hazır degiller bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…