Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bir aydan beri sütümü sağıyor mamada veriyodum sağa sağa meme ucunu çıkardım.silikon oç takıp per setmeden aç kala kala biberonu bıraktırdım..bikaş gündür hiç mama vermiyor sağmıyorum..emzirmek ne güzel şeymiş...ama kızlar bişiy sorcam..benim bebeğim bir aylık mememi veriyorum sadece 5 dk dolu dolu emiyor sonra uyuya kalıyor bazen zorla 10 dk emziriyorum ama ikinci memeye geçiremiyorum uyuyor...acaba yetiyomudur okadar süre emmek...sütüm bol ama...siz kaç dk emziriyosunuz çok tecrübesizim bu konuda...:sinifsinif:
canım tebrik ederim kolaya kaçan o kadar insan var ki.bebeğin emme süresine de çok takılma bence canı istediği kadar emsin ama gıdısını elinle uyararak uykuya dalmasını erteleyebilirsin güle güle büyüt bebeişini
sağol canım..keşke herkez pes etmeden uğraşsa...okadr sabırlı anneler varkı burda onları okudukça inat ettim.
benim de bebeğim 1 aylık ama biz 1 ay erken doğduk.benimde kızım 5- 10 dakika emiyor bırakıyor.ama arkasından biberonla ya da kaşıkla mama veya süt takviyesi yapıyorum çünkü erken doğduğu için acıktığını bilmiyor ağlamıyor doktor 2 saatte bir beslemen gerekir dedi.sen nekadar zamanda bir emiriyorsun?bide bizm biberon tutmama gibi bi olayımızda var zorla veriyorum resmen.
bende ek mama veriyodum..ama mama gaz yaptı biberonuda beninide alıyo ..ağzına ne versen emiyo maşallah ama biberon çok gaz yapıyor..acaba deliğindemi sorun var yada ucunu beyenmiyor olabilir başka uç al dene bakalım...benimkide almadı ucunu değiştğrdim şapır şupur aldı...mama vermek istemediğim için kestim mamayı 2 saatte bir emzirmiyorum saatte bire indirdim 5 dk emdiği için..sende mama verme daha çok minik sütün yeter...sende öyle yap..en azından bir hafta dene..emzir bir satt sonra yine emzir arkasından az mama yap bak içiyormu..ben mamadan böyle kurtuldum...doktorum sağolsun..
canım yoruluyor emerken daha çok küçük olduğu için onun için uzmanlarda diyorya sık sık emzirin diye.
ben emziremedim canım onun için sütün varken üşenmeden bol bol emzir.en rahatı ve sağlıklısı o canım.
bende ek mama veriyodum..ama mama gaz yaptı biberonuda beninide alıyo ..ağzına ne versen emiyo maşallah ama biberon çok gaz yapıyor..acaba deliğindemi sorun var yada ucunu beyenmiyor olabilir başka uç al dene bakalım...benimkide almadı ucunu değiştğrdim şapır şupur aldı...mama vermek istemediğim için kestim mamayı 2 saatte bir emzirmiyorum saatte bire indirdim 5 dk emdiği için..sende mama verme daha çok minik sütün yeter...sende öyle yap..en azından bir hafta dene..emzir bir satt sonra yine emzir arkasından az mama yap bak içiyormu..ben mamadan böyle kurtuldum...doktorum sağolsun..
arkadaşım sen hangi biberonu kulandın ben chıcco nınkini ullan dedi doktor bana anne memesin bırakmasın diye.benimkinin de çok gazı var ama ben herşeye rağmen besliyorum çünkü kilo almamız gerekiyor.seninki kaç kilo?
canım ben markaya inanmıyorum..bebedor ama benimki.4kilo 520gram benim bebeğim.birde gaz olmaması için ben karnını doyurur doyurmaz ağzından gazını çıkarınca gece çok rahat edersin..
canım ben markaya inanmıyorum..bebedor ama benimki.4kilo 520 gram benim bebeğim.birde gaz olmaması için ben karnını doyurur doyurmaz ağzından gazını çıkarınca gece çok rahat edersin..
bizde artık sadece anne memesi veriyoruz bakalm cumartesi dr gittiğimizde kilo almış olacak mı?senin bebeğinin kilosu iyiymiş maşallah benimki 3 lerde.şimdi emziriyorum ama benim de 5 10 dakika emiyor çok nadir 15 dakika emiyor.o da 2 saatte bir uyanırsa 15 dakia.1 saatte bir verirsem 5 dakika umarım yetiyodur da aç değildr bebişim.
gecemin güneşi
Kayıtlı Üye
kızlar benimde bebeğim hiç uyanmazdı sarılık olduğu için 2 aya kadar ama ben zorla uyandırıp emzirirdim tabiii buda sonra size uyumama olarak geri dönüyo ama bari kilo aldı hı birde benim oğlumda kalp sorunu vardı sık emzirmem gerekiyordu çok uğraştım çok şükür allahıma geçti
hanımlar uğraşın pes etmeyin daha çok küçükler emzirdikçe sütünüz gerçekten artar sütü arttıran şeyler yiyin en azından 4 ay sadece anne sütü verin derim benim oğlum şimdi 18 aylık 15 ay emzirdim ama 4 aydan sonra takviyeli