• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşasın, SEVGİLİ artık evli:)

bir ömür boyu mutluluklar dilerim.çok hoş olmuşsun.:nazar:düğün fotolarınıda bekliyoruz artık.bu tatlı telaşınızda Rabbim yardımcınız olsun a.s.

Çookk yakışmışsınız.Ömür boyu mutluluklar..Allah ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah arkadaşım.. boshayallersmile

Allah mutluluğunuzu daim etsin, çok yakışmışsınız, elbiseniz de nikah için gayet uyumlu, güzel ve şık.ınşallah düğününüz de çok güzel geçer.

Ne kadar duru olmuşsun canım çok güzel. Allah bir yastıkta kocatsın

Vaaaowww ben biçok şeyi kaçırdığım gibi bu konuyuda görmemişim :bbo:
Tesadüf oldu güzel olduu, tebrik ederim canım benim, bir ömür boyu mutlu olun inş..
Saçını, elbiseni çok beğendimmmm tam nikaha uygun olmuş hepsi, kendin zaten güzelsin ona laf yok. Bu arada kimse damada yorum yapmamış naniknanik ben yapayım bari, eniştemizde çok yakışıklı olmuş canım maşallah. Çok yakıştınız birbirinize, Allah bozmasın bu mutluluğu.
Hele düğünde ikinizde melek gibiydiniz, çok güzeldiniz.Gelinliğin müthişti,saçın öyle..peri kızlar gibiydin kısaca. en kısa zamanda düğün fotolarınıda koy bence yerimseniben.

Back