• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşasın, SEVGİLİ artık evli:)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
dsc8904.jpg

:asigim::asigim:ŞenizŞenizhihoyyyt:icecream:

Canlarım dün saat 16:45 te nikahım oldu. çok şükür bunuda atlattık, bu akşam kınam ve pazar düğünüm kaldı. hayırlı dualar edin sevgili arkadaşınıza, bi aksilik yaşamasın Allahın izniyle :Saruboceq:

Birde darısı diğer bekarlarımızın başına olsun:lepi:

MaŞallah bınkere gÜzel kardeŞım.. Demeden geÇemıcem bırbırınıze Çok benzıyorsunuz allah daım etsın utluluĞunuzu

Allah mesut etsin tatlım.Çok güzel olmuşsun.
Mutluluklarla :)

sevgili çok hoş olmuşsun yine opuyorumnanaktanömür boyu mutluluklar dilerim :1hug:

mutluluklar canım çok güzel görünüyorsunuz darısı bizlere bu güzel anların...

KARDES, COK MUTLU OLUN INSALLAH, (bisey demeden gecemedim)
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN,,,

mutluluklar canım Allah mutluluğunu daim etsin

Tebrik ederim....Allah hayırlı geçimler versin inş...

MaŞallah bİnkere gÜzel kardeŞİm.. Demeden geÇemİcem bİrbİrİnİze Çok benzİyorsunuz allah daİm etsİn utluluĞunuzu

hayırlı,uğurlu olsun...

tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.

tebrikler
Allah mutlulugunuzu daim etsin

Allah mesut etsin tatlım.Çok güzel olmuşsun.
Mutluluklarla :)

ayyy ne güzel heyecanlardır onlar....allah mutlu mesut etsin...mutluluklar dilerim.....:nazar:

sevgili çok hoş olmuşsun yine opuyorumnanaktanömür boyu mutluluklar dilerim :1hug:

çok güzel olmuşsun canm allah mesut etsin

tebrikler, hayat boyu mutluluklar

Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin, birbirinize benzediğinizi daha önce söylemişmiydim...

ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:

çok güzel olmuşşsın canım hadi Allah yardımcın olsun.

Mutluluklar dilerim canım. :Saruboceq: Çok hoş olmuşsun :nazar:

KK hanımları, hepinizi çok seviyorum. çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. mübarek cuma saati, darısı burdaki diğer bekarların başına olsun inş.:Saruboceq:

hadi beni lafa tutmayın, ben gidip hazırlanayım, eşyalarımı alıp şimdi doğruuuuu kuaföre :)
dua edin kızlar bana:Saruboceq:​

Back