yaşasın normal doğum çok eğlenceli.................

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
merhaba yeni anne adayları doğum yapıcaklar....
bende 2011 mart annesiydim doğum hikayemi de paylaştım zaten....eylül adamın doğum hikayesi....burdan okuyabilirsiniz tekrar...
bu konuyu açmamın sebebi doğum yapıcaklara normal doğumdan korkmamaları ve bunun tadını çıkarmalarını tekrardan sölemek istiyorum..harika bi yöntem çok sağlıklı doğumhane çok eğlenceliydi..sadece 25 dk kaldım ve yeniden doğdum çok güzel çok özeldi...
doğum yaptıktıktan sonra tüm bedenim yenilendi yeniden doğdum evet sancılar zor olabilir fakat hepsi gelip geçiyo ve öyle abartılıcak kadar hiç bişi olmuyo..
8.gün koşarak gittim hastaneye..yine doğursam yine normal doğum yine normal doğum..
tşk ler özel avicenna hastanesi ve burcu hanım...

Son düzenleme:
bende 2010 ocakta normal doğumla oğluma doğum yaptım.

şiddetle tavsiye ediyorum.

önümüzdeki marttada 2. oğlumu doğuracağım rabbim izin verirse.

allahımm bundada kolaylıkla doğum yapıp yavruma kavuşmayı nasip etsin.:)

amin canım...bende bikere daha doğum yaparsam yine normal olur

Son düzenleme:
normalş dogum olmasa depresyona girerdim herhalde..toparlanmamı normal dogurmus olmam sagladı allah a sukur...

bende 2007 de normal doğum yapmıştım. ne kadar sancı olursa olsun bebeğinizi görmek,ilk ağlamasını duymak kadar güzel bir duygu yok bence .tüm sancıları unutuyorsun ama o anı unutmak mümkün olmaz herhalde...

bende 3 ay önce yaptım normal doğum
sizin gibi çok eğlenceli diyemeyeceğim
sancılar mahfediyo insanı
bebeğin çıkması bişey değil
tabi bide ondan sonrası war
10güne yakın adet sancısı gb agrılarım oldu
alttaki dikişlerim çok acıdı oturamadım uzun süre
bi 15 gündede tamamen onlar iyileşti
göğüslerim yara oldu 1 aya ancak toparladım kendimi
offf çok çektim ben yaa

balsuyum sen yıne benden ıyısın ..

ben hıc anlatmayacagım ama bır daha normal dogum mu asla..

normal doğumda göğüslerin yara olması ihtimali dahamı yüksek ????
ben de normal doğum istiyordum ama korkuyorum çok ağrılıymış....

normal doğumda göğüslerin yara olması ihtimali dahamı yüksek ????
ben de normal doğum istiyordum ama korkuyorum çok ağrılıymış....

Alaksı yok bence her halukarda olabilir yara.Ağrı kısmı suni sancı verilirse oluyor. Dikişlerin ağrıması ise sezeryandada olur.Sezerynda çocuğunu doğru düzgün kucağına bile alamazsın.

alaksı yok bence her halukarda olabilir yara.ağrı kısmı suni sancı verilirse oluyor. Dikişlerin ağrıması ise sezeryandada olur.sezerynda çocuğunu doğru düzgün kucağına bile alamazsın.

evet anladım teşekürler yok ben biliyom sezaryen ne zııkımdır ki ne yazıkki çektim normal doğumdan insanı korkutuyolar halbuki sezaryen aha beter hele birde epiduralsa

göğüsleri yara olan arkadaş sezeryan olsaydı göğüsleri yara olmicakmıydı acaba...kusura bakmasın ama sezeryan olduğundada emzirmiyomusun sen....o göğüs başlarının açılmasıyla alaksı var ister normal ister sezeryan ne fark eder..bunu nasıl bağdaştırmış ben anlayamadım...
benim eşimin amcasının karısı sezeryan oldu iyi temizleyemediler..15 gün hastanede yattı birdaha ameliyat oldu 2 ayda evde yattı çocuk 3 aylık hala iş yapamıyo..çektiği ağrıyı biz biliyoruz taaa memleketten...tabi ağrın sancın olucak sonuçta bedeninden bi canlı çıkıyo...
ben doğumdan hemen sonra ayaklandım keyfim yerinde doğumhaneden gülerek çıktım...herkez aynı şansı yakalayamıyabiliyo tabi ama yinede herşeyin normalini istedim...anestezi uzmanı gelmesine rağmen epidural bile yaptırmadım...herkeze sağlıklı doğumlar

Göğüs ağrısı ile doğum şekli arasındaki bağı düşünüyorum ama nedense bir türlü çözemedim. Normal doğuma gelince aynen senin gibi epidural bile olmadım. Güle oynaya girdiğim doğum haneden güle oynaya çıktım.Öğleden sonra evimde bebeğimle birlikteydim. Ne ağrım ne sızım olmadı.Bu demek değildir normal doğum her kezde mükemmel sonuçlar verir ama aynı zamanda bir iki kötü sonuç doğurması da demek değildir ki normal doğum kötü sezeryan harika.Arkadaş adı üstünde ''NORMAL'' olanı bu. Allah nasip ederse ikinci bebeğime hamileyim ve doğumumu yine normal düşünüyorum. Allah isteyen herkese su gibi doğumlar nasip etsin...

Merhaba bayanlar..Yazdıklarınızı okudum da ben de bi yorum yapayım dedim. Ben 9,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Çatılarım dardı öyle olması gerekti. Ama on kere daha doğurcak olsam gene sezeryanı seçerim. Ben epidural sezeryan oldum. Bebeğimin ilk ağlamasını ilk sesini herşeyini birebir yaşadım o çok güzel bi duygu. Elbetteki normal doğum çok sağlıklı belki olması gereken o ama sezeryan benim için çok rahattı. Ben hasateneden güle oynaya çıktım. Sezeryanla ilgli tek kötü anım 5 gün süren baş ağrım. Sonuçta normal doğum dada üstüne oturamayanlar var günlerce. Doğum olayı kişiye göre değişiyor bence. Normal doğum yapıp binlerce kez pişman olan kuzenim var. Ama benim gibi sezeryan olup ondan da pişman olan bir diğer kuzenim var. Yani o iyi bu iyi demek ne kadar doğru bilmiyorum. Deneyip yaşayıp görmek lazım. Ama ben doğmumumdan da doktorumdan da çok memnundum. Doğum sonrası Çocuğumu kucağıma almakta sıkıntı çekmedim. Evet belki normal doğumdaki kadar rahat hareket edemiyorsun ama çokta kısıtlayıcı bi doğum şekli değil bence. Doğumum saat 14.00 de oldu odama geldim., Gece saat 24.00 de hemşireler geldi hadi kalk filiz yürüyelim biraz diye. İlk adım atma olayı zor evet zor çünkü korkuyosun ister istemez. Ama sonrası geliyor azimli olmak lazım biraz. O gece kalkıp bebeğimi yatağından alıp kendim emzirdim ben. Gece boyu gezdim odanın içinde. Doktor bile şaşırdı bukadar iyileşmek için niye acele ediyosun diye :) Netice de ben normal doğum yapanları takdir ediyorum çok güzel bişey ama sezeryandan da pişman değilim Göğus acısı olayına gelince. Ondan benim kadar çeken yoktur heralde. Bebeğim 9,5 aylık şuanda ve ben 8 aylık olana kadar göğüslerim kan içinde emzirdim kızımı. Hala da arada bir yara oluyor. Sanırım cildin hassaslığıyla alakalı bi durum. Doğumla herhangi bir ilgisi yok kesinlikle. İnsanları normal doğum şöyle sezeryan böyle diye korkutmak yersiz. Her halukarda misss gibi bebişiniz olacak sonucunun keyfini çıkarın bence Sağlıcakla kalın....

konuyu yine başka tarafa çekmek isteyen arkadaşlar görüyorummmmmm
ben sezeryan kötü demek isterken bu operasyonu sorunsuz yaşayan biçok kadın var benim demek istediğim normalin dışında kötü sonuçlarda doğurabiliceği...
ve korkunuzun normal doğumun önüne geçmemesi...sadece korkmayın herşeyin eğer nasipse tabiki normalini dileyin ve yaşayın.........................................................................

Son düzenleme:

beni en doğru anlayan sensin sanırım....içten yorumun için çok tşk ederim...sende sağlıcakla kal......

burda korktuğum için sezeryanı tercih ettim diyen arkadaşlarımız oluyo..onları cesaretlendirmek asıl amacım ama şartlar el vermiyosa tabiki bende paşa paşa sezeryanımı olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…