Yaşasin dişimiz çikti......

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
96
Tokat
kızlar ya oğlumun dişi çıktı .bu günlerde çok huysuzdu biraz ateşi falan çıkmıştı bekliyodum bi baktım patlamış...biraz zor oldu ama inşaallah gerisi kolay çıkar......:sm_cool:

hayırlı olsun kuzucuğunun dişii:)
inşallah hemen babasına falan söylememişsindir.ilk dişi kim gördüyse hediye alıyor bebeişe:))

Hayırlı olsun dişleri tatlişin. Darısı benim oğlumun üst dişlerinin başına. Alt dişler bu kadar yormamıştı onu.

Hayırlı olsun , o alttaki iki dişi çıkınca gülümsediklerinde nasıl tatlı oluyolar ya . Ama ısırmayı ögrendiğinde dikkat et feci keskin oluyo dişleri , ısırıp bırde ardından sevimli sevimli sırıtırdı benim oglum :))

hayırlı olsun kuzucuğunun dişii:)
inşallah hemen babasına falan söylememişsindir.ilk dişi kim gördüyse hediye alıyor bebeişe:))

çok sağol canım evet canım hemen söylemedik babası gördü hdiyemizi bekliyoruz darısı tüm bebişlerin başına.....

bizim buralarda bebeklerin dişi çıkınca diş bulguru kaynatırlar, artık sende bizim foruma yaprsın bir tencere :)))
şaka bir yana hayırlı olsun dişiniz. umarım diğerlerinide sorunsuz çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…