Yaşasın bahar temizliği:)

Simsimben

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
17
5
16
40
Merhabalar
Malum geldi bahar ayları hadi başlasın temizlik zamanı diye giriştim ben işlere
Tam bu zamanlarda böyle işlere girişen varsa diye hem fikir hem motive olsun dedim paylaşmak istedim planımı
Belki sizden fikir veren olur, birlikte coşarız

Ben pazartesi başlıycağım temizlik işine misafirlerm gittikten sonra yani ama bu arada çamaşırların tamamı yıkanmış olucak

Pazartesi; yazlıklar çıkarılcak
Kışlıklar attaa urçlara, benim giyisi tasnif işim biraz uzun sürüyo çünkü herşeyi ütleyip koyuyorum o yüzden pazartesi tüm gün hatta gece ancak dolaplar ve giyinme odasını düzenlerim

Bu arada halılar yorgan ve battaniyeler yıkamaya gidicek

Salı; mutfak dolapları erzak dolabı silinip tekrar düzenlenicek, duvarlar silinicek bide çatal bıçak takımı parlatılıcak

Çarşamba; ayakkabılık ve ardiye temizlenip düzenlenicek kışlık ayakkabılar kaldırılıcak , hooopppp hoşgeldin babetlerrr

Perşembe; koltuklar sandalyeler ve yatak silinicek, camlar silinip perdeler yıkanıcak

Cuma; her yer düzenlendi ortada yıkanıp ütülenmemiş bişeycik kalmadı napıyoruz hoppp dip köşe süpür sil tozları al ohhhhh mis gibi otur sonra

Benim şimdilik plan bu nasipse haftaya cuma işimi bitirmiş olurum

Şimdiden bu işlere girişicek olanlara kolay gelsin

Ne kadar güzel planda yapmışsınız Bende evi taşıyacağım için beklemedeyim temizlik için...
Sıze bir öneride bulunmak istedim temizlik yaparken kimyasallar ile zehirlenmeyin fosfatsız kimyasalsız ana madde patentli RİTHA kullanan ERSAĞ temizlik ürünlerini kullanıp yorulmadan kolayca sağlıklı temizlik yapabilirsiniz.. Birde evlatlarınız varsa onlarida zehirlemeyin Her türlü leke de bile bitkilerle temizlik bir harika herkese tavsiye ediyorum... Cuma gününden sonra sağlıkla oturun inşalah

Bu arada bi konuda fikrinize ihtiyacım var
Duvarları nasıl siliyosunuz özel bi detarjan yada yöntem tavsiyeniz var mı

Teşekkür ederim bu ersağ ürünleri nerde satılıyo peki marketlerde pek gözüme çarpmadı özel bi ürün mü katalog satışı mı yapılıyo

Teşekkür ederim bu ersağ ürünleri nerde satılıyo peki marketlerde pek gözüme çarpmadı özel bi ürün mü katalog satışı mı yapılıyo
Evet network marketing calisan bir Türk firması boyle calismasindaki amacta binlerce ev hanimina kazanc saglamak ben ogretmenim ayni zamanda İSG uzmanıyım Ersaga uyelik ucretsiz satis zorunluluğu calisma zorunlulugu yok... Ürünlerin icerisindeki ritha bitkisi zaten yuzyillardir avrupada kullaniliyor.. Ersag patentli olarak urunlerinde kullaniyor RİTHA bitkisi kopurmeyi saglayan ve dezenfekte eden ben cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim.. Duvarlari her urunuyle silebiliyorsunuz ben DAMLA KONSANTRE ile siliyorum rithanin en yoğun oldugu urunu BANYO WC ürünü harika leke çıkarıcı dezenfektan (adına bakmayın biz dişlerimizide bununla fırçalıyoruz :) ) Marketimizi değiştirdik evdeki tüm kimyasalları kapının önune koyduk...

Çok güzel plan yapmışsın canım. Ben çoktan bitirdim şükür. Bir camlarım kaldı yağmurların tamamen kesilmesini bekliyorum bekledikçe de yapması zor geliyor sanki

Çok güzel olmuş benim boya yapılması gerek evde o yüzden bekliyorum ve sağlığım iyi değil bilmiyorum nasıl olacak

Çok güzel plan yapmışsın canım. Ben çoktan bitirdim şükür. Bir camlarım kaldı yağmurların tamamen kesilmesini bekliyorum bekledikçe de yapması zor geliyor sanki
Yok yok bencr bekleyin en iyisini yapıyosunuz şimdi havalar puslu diye canınız istemiyodur, şöyle güneş bi parlasın yine içiniz durmaz silersiniz eminim

Yok yok bencr bekleyin en iyisini yapıyosunuz şimdi havalar puslu diye canınız istemiyodur, şöyle güneş bi parlasın yine içiniz durmaz silersiniz eminim
İnşallah canım ya camlara kadar aktif olarak temizlik yaptım şimdi enerjim bitmiş gibi mayısta yaparım diye düşünüyorum bir de küçük bebeğim var uyku aralarında yapmaya çalışıyorum herhalde yoruldum

Eskiden temizlikten sonra çok yorulurdum arkadaşlar valla şimdi işlerimde çabuk bitiyor ve hiç yorgun bitkin hissetmiyorm kendimi..

normalde temizlik yapmam. sadece hijyene dikkat ederim banyo ve mutfakta. bahar gelse de en fazla evi süpürürüm o da belki..

Size de kolay gelsin camları nasıl siliyorsunuz? Hangi deterjan ve bezleri kullanıyorsunuz?

Size de kolay gelsin camları nasıl siliyorsunuz? Hangi deterjan ve bezleri kullanıyorsunuz?
Merhaba ben camları cif in beyaz şişede olan köpük camsliyle siliyorum bez olarak resmini ekliycem şimdi onu kullanıyorum bez yıkama derdi yok hiç tozda bırakmıyo çok rahat yani
Önce pimapenleri cifin mutfakın için olan sprey deterjanıyla siliyorum pırıl pırıl oluyo, ardındanda camları siliyorum

Eklentiler

• 45864C55-BDDF-4222-AF97-A2D237E4E25B-22778-0000192983247FFA.webp
    2 KB · Görüntüleme: 50
Ben şubatta taşındım
ev boyandı
tüller yıkandı
halılar yıkandı

koltuklar yıkanıp silinecek
camlar kirlendi tekrardan
cercevelerim asılacak
cekmeceler düzenlenicek

Bende katılayim sana

Vestiyer temizlendi
Buzdolabı temizlendi
Camlar silindi
Gümüşlükler temizlendi
Cekmeceler duzenlendi.

Mutfak dolapları silinecek
Perdeler yikanacak
Normal temizlik yapılacak
Koltuk kılıfları yikanacak

Teşekkür ederim =)

Ohh maşallah baya kolaylamışsınız darısı başıma diyelim

Ben şubatta taşındım
ev boyandı
tüller yıkandı
halılar yıkandı

koltuklar yıkanıp silinecek
camlar kirlendi tekrardan
cercevelerim asılacak
cekmeceler düzenlenicek
Ne güzel mis gibi olmuştur ev, güle güle oturun çok bi iş kalmamış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…