• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşasın bahar temizliği:)

Merhabalar
Malum geldi bahar ayları hadi başlasın temizlik zamanı diye giriştim ben işlere
Tam bu zamanlarda böyle işlere girişen varsa diye hem fikir hem motive olsun dedim paylaşmak istedim planımı
Belki sizden fikir veren olur, birlikte coşarız:KK76:

Ben pazartesi başlıycağım temizlik işine misafirlerm gittikten sonra yani ama bu arada çamaşırların tamamı yıkanmış olucak

Pazartesi; yazlıklar çıkarılcak
Kışlıklar attaa urçlara, benim giyisi tasnif işim biraz uzun sürüyo çünkü herşeyi ütleyip koyuyorum o yüzden pazartesi tüm gün hatta gece ancak dolaplar ve giyinme odasını düzenlerim

Bu arada halılar yorgan ve battaniyeler yıkamaya gidicek

Salı; mutfak dolapları erzak dolabı silinip tekrar düzenlenicek, duvarlar silinicek bide çatal bıçak takımı parlatılıcak

Çarşamba; ayakkabılık ve ardiye temizlenip düzenlenicek kışlık ayakkabılar kaldırılıcak , hooopppp hoşgeldin babetlerrr:dondurma:

Perşembe; koltuklar sandalyeler ve yatak silinicek, camlar silinip perdeler yıkanıcak

Cuma; her yer düzenlendi ortada yıkanıp ütülenmemiş bişeycik kalmadı napıyoruz hoppp dip köşe süpür sil tozları al ohhhhh mis gibi otur sonra

Benim şimdilik plan bu nasipse haftaya cuma işimi bitirmiş olurum:kahve:

Şimdiden bu işlere girişicek olanlara kolay gelsin
Ben bugun perde ve camlardan basladim. Bi onunla kalsa keske. Heryerim agriyor mumya gibi yatiyorum su an:))

Valla ben genelde bahar temizliklerini devamlı çalıştığım bir temizlik şirketi var ona yaptırıyorum saolsun uygun fiyata gelip prıl pırıl temizliyorlar.Her sene genelde kadro aynı oluyor o yüzden güvenebiliyorum ve gerçektende gittileri zaman arkalarından bakıyorum temizlemedik yer bırakmamışlar o yüzden çekinemden isimlerini verebilirim.Sizde faydalanın

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar
Malum geldi bahar ayları hadi başlasın temizlik zamanı diye giriştim ben işlere
Tam bu zamanlarda böyle işlere girişen varsa diye hem fikir hem motive olsun dedim paylaşmak istedim planımı
Belki sizden fikir veren olur, birlikte coşarız:KK76:
Merhaba, yorganlari nasıl yikatiyorsunuz acaba? Nereye, yani hali yikamacilar falan mi?
Ben pazartesi başlıycağım temizlik işine misafirlerm gittikten sonra yani ama bu arada çamaşırların tamamı yıkanmış olucak

Pazartesi; yazlıklar çıkarılcak
Kışlıklar attaa urçlara, benim giyisi tasnif işim biraz uzun sürüyo çünkü herşeyi ütleyip koyuyorum o yüzden pazartesi tüm gün hatta gece ancak dolaplar ve giyinme odasını düzenlerim

Bu arada halılar yorgan ve battaniyeler yıkamaya gidicek

Salı; mutfak dolapları erzak dolabı silinip tekrar düzenlenicek, duvarlar silinicek bide çatal bıçak takımı parlatılıcak

Çarşamba; ayakkabılık ve ardiye temizlenip düzenlenicek kışlık ayakkabılar kaldırılıcak , hooopppp hoşgeldin babetlerrr:dondurma:

Perşembe; koltuklar sandalyeler ve yatak silinicek, camlar silinip perdeler yıkanıcak

Cuma; her yer düzenlendi ortada yıkanıp ütülenmemiş bişeycik kalmadı napıyoruz hoppp dip köşe süpür sil tozları al ohhhhh mis gibi otur sonra

Benim şimdilik plan bu nasipse haftaya cuma işimi bitirmiş olurum:kahve:

Şimdiden bu işlere girişicek olanlara kolay gelsin
Merhaba yorganlarinizi nereye yikatiyorsunuz acaba, yani hali yikama fabrikalarında falan mi?

Halılarım kısmetse cumartesi günü gelicek yıkamadan. O zaman kadar yaptıklarım;
Gardırop,baza,ve vitrin altları çekildi içleri temizlendi silindi.
Duvarlar silindi.
Mutfak dolapları silindi.
Banyo tuvalet fayansları silindi.
Yolluklar yıkandı.
Kapılar,avizeler silindi.
Dolap içleri döküldü atılcaklar atıldı toplandı.
Perdeler yıkandı

Yapılacaklar
Camlar silinecek
Dip kose süpürüp silinecek
Toz alınacak
Halılar serilecek
Halı ve koltuk örtüleri yıkanacak.

Merhaba ben camları cif in beyaz şişede olan köpük camsliyle siliyorum bez olarak resmini ekliycem şimdi onu kullanıyorum bez yıkama derdi yok hiç tozda bırakmıyo çok rahat yani
Önce pimapenleri cifin mutfakın için olan sprey deterjanıyla siliyorum pırıl pırıl oluyo, ardındanda camları siliyorum

Koltukları neyle siliyorsunuz deterjan olarak ? Bez mikrofiber bez kullanıyorum da deterjanda emin değilim ne kullanabilirim

Back
X