- 8 Nisan 2015
- 9
- 3
- 43
-
- Konu Sahibi nurkadib61
34 yaşımYasiniz kac ?
Bence karamsar olmayin hayata birbkez geliyor insan, biraz keyif almaya bakin.
Neye Nasıl baslayayim onu bile bilmiyorumki 13 yil önce esimi yeni evliyken kazada kaybettim bir çocuğum ile yasiyorum o zaman yavrum 1 yasinda bile degildi calistim cabaladim buyuttum yavrumu insanlarin dul dul baskıları da cabasiydi onca acimda ssikmalar kisitlamalar baskilar bundan 3 yil öncede esimin cok sevdigi abisi is ark tarafindan dolandirildim bir dunya borc yıktı kacti gitti tr de bile yok benim gibi bircok kisiye de boyle zarar verdi bi isim var zorlanarakta olsa hayatimi idame etmeye çalışıyorum derken eesime cok benzeyen bir adam cikti geldi karşıma rabbim gonderdi diyelim iyi bir insan hic evlenmemis yıllar sonra onu görünce icimdeki o heyecanı tekrar buldum ama bir konusmamizda ailesi kabul etmeze getirdi biraz zaman sonra allah bilir herseyi dedi cok mutsuzum ben arkadaşlarım hayat cok aci verdi bana evlenmek istese bunca borç sıkıntı ben hayattan cok yoruldum yaşamak bile işkence hali aldı bende Rabbimr siginiyorum nolursunuz sizde bana dua.edermisiniz ?
Amin cok saolun. .Allah yardım etsin, eşinizin mekanı da cennet olsun inşallah.
Daha 34 yaşındaymışsınız. Çok çok ağır şeyler yaşamışsınız ama ne yazık ki kaderin önüne geçilemiyor bazen. Allah size bir yavru nasip etmiş. Eminim ki O'nun sevgisidir sizi çoğu zaman ayakta tutan.
İşiniz var, sağlıklısınız, yavrunuz var. Koskoca adam anasının babasının lafı ile hareket ediyorsa zaten olmaz ki bu iş. Siz bunca badireler atlatmış, güçlenmiş, törpülenmişken hala anasının lafına giden adam size mutsuzluktan başka bir şey veremez.
Daha çok gençsiniz. içinizi ferah tutun. Gün doğmadan neler doğar. Allah yavrunuzu size bağışlasın.
Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim.
Sen bir başına evladını büyütmüş çok güçlü bir kadınsın.
Ailesini sana şimdiden engel olarak sunan biri ile hiç ilgilenme, görüşme derim.
Amin arkadaşım yavrum olmasa dayanilmaz birde Allah inancı ama cok bunaldim kimseyle paylasamiyorumda burda sizlere icimi dokmek istedim cok tesekkurlerÖncelikle Eşinize Allahtan rahmet diliyorum .. Çocuğunuzu da Allah size bağışlasın inşallah ..
Bu ülkede hak var hukuk var , dolandırıldınız ama sanırım sineye çekmiş kendi borcunuz gibi ödüyorsunuz . En kısa zamanda dava açıp kendi hakkınızı arayın . Peşini bırakmayın . Bu borçla nasıl evlenirim demişsiniz pardon ama borç sizin değil .. Çocuğunuzun rızkını sizi dolandıran adamın üstünüze yıktığı borçları ödeyerek harcamayın .
İkincisi hayat sizin ve tek başınıza çocuğunuzu kımseye muhtac etmeden buyutmussunuz bence gücünüzün farkına varın . Evet kotu zamanlar yasamıssınız ama karamsar olmayın . O beyefendi , lafı cevırıp aılem ıstemıyor dıyorsa kendı bılır. Zaten arada birşey yokken bunun lafını eden adamdan ,araya oldu kı ciddiyet girerse bu lafın 10 katını duymanız yuksek ıhtımal.
Oyuzden bosverın . Siz hayatınıza insanları alın . İnsanların keyfıne bırakmayın sizinle olacak ilişkilerini .
Canınızı sıkmayın . Bol bol dua edin . Allah buyuk . Cekılen her sıkıntının mukafatı vardır . Ama yasadıgınız ve gecmıste kalan canınızı yakan olayların sızı hayattan koparmasına.umutlarınızı yoketmesine izin vermeyın .