yaşarken öldüm hicmi Gülmez bi insanin yüzü arkadaşlarim..

çok üzüldüm..
çok zor şeyler yaşamışsınız.,
inşallah bundan sonra herşey güzel olur sizin için.

Allah yardımcın olsun arkadaşım
inşallah bundan sonra yüzün güler..

İnşallah rabbim ferah bi kapı açar da tüm sıkıntılarınızdan kurtlulursunuz hayat mücadelenizi takdir ettim belki ufak bi kıvılcım bütün güzel günlerin başlangıcıdır herkes ikinci bi şansı hak ediyor bence

Başınız sağ olsun Allah gönlünüzce versin her şeyi. Özellikle eşinize benziyor diye bence o insana yönelmektense sizin için en hayırlı olan insana o yada bir başkası ona yönelin. Çünkü mutlu olmayı hak ediyorsunuz yaşınız da çok genç henüz ve bir mutsuzluğu daha kaldıramazsınız gibi gözlemledim. Allah yardımcınız olsun istenmeyen olmayın sıkıntıya sokmayın kendinizi.

Allah rahmet eylesin canım. Inşallah bundan sonra çoook mutlu sağlıklı olursun yavrunla. Sen çok güçlü bir kadınsın, maşallah.

Öncelikle Başınız sağolsun... Rabbim yardımcınız olsun.
Bu borcu size yükleyene dava falan açmadınız mı madem mağdursunuz?
O karşınıza çıkan şahıs da daha başta ailem kabul etmeze getirdiyse sevgisinin arkasında değildir demektir.Bence siz ondan kendinizi geri çekin daha çok üzülmektense.
...ve her şeye sabredin Rabbim en doğrusunu bilir,kim bilir belki de sizin için en hayırlısı böyledir.

İnsanın sevdiğini kaybetmesi çok zor Allah sabır versin.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Karamsarlıgı bırak arkadaşım. insan neler yaşıyor neler ayrıyeten çocuğunu tek başına büyümüşsün takdir ettim gercekten

Allah yardımcınız olsun . inşallah istediğiniz gibi bir insan karşınıza çıkar ve dilerim çok mutlu olursunuz

Arkadaş lar hepinize tesekkur ederim guzel dilekleriniz için geç cvp verdigim icin ozur dilerim derdim biter mi saglik problemleri çıktı birde gucum tukenmeye basladi :KK43:(

X