Yaşar Nuri Öztürk hakkında şoke eden karikatür!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Ünlü İlahiyatçı Prof.Dr. Yaşar Nuri Öztürk, dün doğum gününde hayatını kaybetti. Misvak Mizah Dergisi'nin yaptığı Yaşar Nuri Öztürk karikatürü sosyal medyada olay oldu.
Sitene Ekle
yasar-nuri-ozturk-hakkinda-soke-eden-karikatur--7237677.Jpeg

Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, dün hayatını kaybetti. Öztürk'ün ölümünün ardından Misvak dergisi skandal bir karikatüre imza attı.

Misvak, Yaşar Nuri Öztürk'ün ölüm haberininin üzerinden bir kaç saat sonra yayımladığı karikatürle ünlü ilahiyatçıyı hedef aldı.

İşte o skandal karikatür:
fft16_mf7237676.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/yasar-nuri-ozturk-hakkinda-soke-gundem-2267354/

dün ölmüş adama cehendem tasviriyle dalga geçmek rezalet, nerden biliyorsunuz cehendeme gittiğini bu arada...
Onlar bilirler.
Adam üfürükçüye tükürükçüyle mücadele ettiği için, Kur'an-ı Kerim i okuyun anlayın, düşünün, aklınızı kullanın dediği için engezisyon mahkemesi cehenneme koydu.

Peygamberimiz yahudi cenazesi gecerken ayaga kalkmis.sahabeler saskinlikla ya Rasûlullah o yahudiydi neden kalkiyorsun deyonce Efendimiz "ama insandi " cevabini vermisti.birincisi ölünün arkasindan konusulaz ikincisi bu tur ornekleri bildikleri halde dini egolarini tatmin etmek amaciyla ölü de olsa vurun kahpeye yapiyorlar.he dogru kendileri cenneti garantiledi is başkalarını yargilamaya kaldi

Peygamberimiz yahudi cenazesi gecerken ayaga kalkmis.sahabeler saskinlikla ya Rasûlullah o yahudiydi neden kalkiyorsun deyonce Efendimiz "ama insandi " cevabini vermisti.birincisi ölünün arkasindan konusulaz ikincisi bu tur ornekleri bildikleri halde dini egolarini tatmin etmek amaciyla ölü de olsa vurun kahpeye yapiyorlar.he dogru kendileri cenneti garantiledi is başkalarını yargilamaya kaldi

ben bazı insanların kendileri kesin cennete gidecekmiş Allahın sevgili kulu olduklarını biliyorlarmış gibi, başkalarını küçümsemelerini tepeden bakmalarını hiç anlamayacağım, nerden biliyorsunuz?

ben bazı insanların kendileri kesin cennete gidecekmiş Allahın sevgili kulu olduklarını biliyorlarmış gibi, başkalarını küçümsemelerini tepeden bakmalarını hiç anlamayacağım, nerden biliyorsunuz?
Bana da surekli bülent Ersoy'u soruyorlar.kesin cehennemlik di mi diyorlar.ben de orasini Allah bilir yaptigi kucucuk bir amel cennete girmesini saglayacaktir belki de once kendimize bakalim diyorum devamini getiremiyorlar tabi

Ay Allah 'im bi de derginin adini misvak yapmislar!

Peygamber efendimizin kullandigi misvaga verdikleri degeri Hadislere neden vermiyolar acaba?

'Ölülerin arkasindan konusmayin ' Hadisini bilmiyolar mi yoksa?

sosyolog yapacaklar beni bu yaştan sonra, sadece şu ülkenin garip mantığını dünyaya yaymak için bile olabilirim gerçi.. Yaşar nuri nereye gidecek bilmem de, yurdum insanının kendisi hariç herkesin cehenneme gideceğini düşünmesine bayılıyorum.. "vah vah kardeşim, allah sana hidayet versin" lafı kadar da kibirli bir laf hayatımda duymadım.. hayır yani benim kibrimi bile solladı, düşünün..

Bana da surekli bülent Ersoy'u soruyorlar.kesin cehennemlik di mi diyorlar.ben de orasini Allah bilir yaptigi kucucuk bir amel cennete girmesini saglayacaktir belki de once kendimize bakalim diyorum devamini getiremiyorlar tabi

İlahiyatçı nın birine de sormuşlar. Anlatmıştı. ''Edison cennete mi cehenneme mi? diye.
O da cevap vermiş: ''Allah bizim gibi akılsızları ne yapsın. Edison, Grahambell, Pastör'ü alır.''

Kadrolu zebaniler demekki bu berbat şeyi yapanlar.
iğrenç bir karikatür, berbat bir mizah anlayışı..
Bu arada diğer taraftan bakarsak misvakci dindar vatandaşlar farkındadırlar herhalde rahmetli mübarek ayda vefat etti.. Çok çekmedi.. Herkes önce bir kendi amelini düşünse ..

Cehennemlikse(Allah bilir) karikatirü yapanların çukurunumu dolduracak?Herkes kendine baksın.

Back