yaşamak istiyorum/Tekrar Konu

sevvalsu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
5
0
42
merhaba ben vandan yazıyorum ismim serpil evli 2 cocuk annesiyim gecen sene annemi kaybettim KANSER hastalıgından burdaki doktorlar ben ve kız kardeslerimin smir testi yapmalarımızı istediler bize yaptık sonucları almaya gitigimizde dünya başıma yıkıldı test Sonuclarım POZİTİF cıkmıstı ve beni araştırma hastanesine sevk ettiler orda parça aldılar sonuclar aynı cıktı 5 ay boyunca bir tedavi görmedim burda sadece gözlemliyecez dediler bende neden bir tedavi uygulamıyorsunuz hep böylemi olacak ölmemmi gerekiyor diye sordugumde bana MADDİ GÜCÜN VARSA ANKARA ya git dediler maddi gücüm olsaydı burda size böyle sormazdım dedim başlarından kısacası def ettiler sonucta grip deilim erken teşhis hayat kurtarır diyor bide... eşim zaten şuan işsiz maddi sıkıntılar icerisindeyiz kırk kannat geciniyoruz zaten ne yapacagımızı bilmiyoruz... Bir yardım eli uzatılmasını bekliyoruz YAŞAMAK İSTİYORUM ÇOCUKLARIMDA BENİM GİBİ ANNESİZ KALMASIN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…