• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşamadığım bi bu kalmış

senin derhal pskilojik destek alman şart yani sadece bu konu değil diğer konularınada baktım hepsinde genel sıkıntı söz konusu. .
sevgisizlikten . evlilikten . yalnız kalmaktan bu kadar baskın anlatman bana normal gelmedi .
konuyla ilgilide özet geçecek olursak 7 yılda olsa 70 yılda olsa bu ilişkiden sana fayda yok
kaç kurtar kendini .

yasamadigim bir dayak kalmisti yazmissin..
demek adam piskopat sana kimbilir daha neler yasatti
eeee niye cektin onca yil?
evli de degilsin..kendine acimak bahtsizim diye aglasmak yerine
ayril kurtul bu adamdan
sanki dünyada baska erkek kalmamis..kendinize iskence ettiriyorsunuz bosbos
sen bu adami onca seyden sonra seviyorum dersen
kendini sevmiyorsundur..ilk önce kendini seveceksin
sonrasinda zaten böyle insanlari hayatinda barindirmassin

Ben dayağı haklı görmüyorum. Bunu duyunca napsamdim aaa sen eski sevgililer fiziksel kavgaya girmişsin bana da yaparsın diyip adamın suçu olmadan ayrilsamiydim ne kadar boş konuşuyorsun. Burda böyle bilmislik yapıp kendi hayatınızda bin bir küfürler duyup ayrılmayan tiplersiniz

Bunu kendimce sorguladim ve esimlede paylastım erkek olarak fikrini aldim
Bu dayağı icsellestirmek veya normal gormek degil ..
Benim esimin oyle bi gecmisi yok bildigim kadariyla ve bizim evliligimizdede siddet yok..
Ha bi kere boyle yapmis olan adam evet meyillidir evet ama kadın onu en ufak biseyde karsilik vererek puskurtuyorsa veya adama 'ben sana muhtac degilim' mesajini veriyorsa kendine guveniyorsa" illa meslegi olmasina veya cok iyi kariyeri olmasinada gerek yok adam oyle biseye yeltendiginde neler olabilecegini biliyor olur ve bunu yapmaz yuksek ihtimalle ..yada 2 kere dusunur

Yazan hanımda zaten 'kendini sevdigini' belirtmiş

Kocamdir her fedakarligi yaparim
Aman kocamin yuzu asilmasin
Benim huzurum olmasada susayim huzurumuz bozulmasin diyen "SIDDETE MEYILLI ' bir adamin esi
Sonradan
Tutup kocam dovdu ama seviyirim
Kocam dovdu ama cicigim var
Diyede yine devam ediyor zaten

Surekli adamin pesinde olursa ona bu hakki kadin kendi veriyor istediginiz kadar yırtınabilirsiniz bu konuda

Bir üye vardı ya hem diş hekimi, hem doktor, hem lise öğrencisi.
xenforo-smilies-kk70.gif
bir de üstüne kokuyordu.
aaa onu kaçırdım ki ben :27: ah bu kk nın şizofrenleri olmasa ne yapıcaz :KK70::KK70:

Valla benim bildiğim bir insan kendini sevecek
Kendine güvenecek
Bak o zaman adam diye evlenme hayalleri kurdugun o zat sana bunları yapabilecek mi

Yi sopayı otur demez kimse , 7 sene boyunca hiç mi sezmedin ben ona hayret ediyorum yahu hayır aldatıyorsun varsayıyorum yine de ne demek vurmak falan ? hiç bir hareket şiddeti masum gösteremez şunu anlayın artık , vurdu ama diye bir cümle yok şiddetin aması olamaz.

herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var

Hakkinızda hayırlısı boyleymıs bırde söyle düşünün evlenıp çoluk cocuk olunca bu yüzünü öğrenseydınız sızın i in daha zor olacaktı onun için bu yonden yolun bası dan donmenız ıyı olmuş şükredın bence

Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Salla o denyoyu bi dövüs sporu kursuna basla kickbox tavsiyemdir kendine güven ve değer ver... ne bu bee elini kaldıranın o elini bi tarafna monte eettt... depresif halden çııkk

Bu işin peşini bırakmayın şikayet edin. İçim dövdürün evire çevire diyor ama...
Ve lütfen uzman desteği alın..
..
Evlenecektik " diyorsunuz, Allah korumuş böyle bir adiye bir gün bile olsa koca gozuyle bakmanıza.
Erkek kılıklı yaratık bunlar.. Böcek kadar değerleri yok. Kendi pisliklerinde boğulsunlar..

Daha nişanlıyken bunu yapabilen buna cesaret eden,evlendikten sonra sana neler yapabilir bi dusunsene? Ben dusunemiyorum.Şimdi sana kopekler gibi pismanim diyerek gelir ama sakin kanma ,bahtsiz kadersiz falan degilsin insan kendi kaderini kendi yaratir eger birazcik aklin varsa bi an once defet basindan ve sana gercekten deger veren anlayisli bir erkekle taniscagin gunu bekle.Oyle insanlar var ki opmeye kiyamiyor,saci birseeye takilsa ici gidiyor boyle erkeklerde var bu dunyada.Yere yatirip dovmek ne cesaret asil onun guzel bi sopaya ihtiyaci var.Annen baban duysa bir daha asla gorusmene izin vermezler,seni sokakta bulmadilar sonucta.Gün gelir oyle biriyle tanisir evlenirsin ki, iyiki bu pisligi yapmista ayrilmisim yoksa suanki eşimle tanisamicaktim diye sukredersin..İyi dusun hayatini zehir etme kendine,akilli ol.Mutluluk kader degil,secimdir.

şikâyetçi olun..çeksin cezasını..kadına kalkan eller kırılsın..kendini erkek mi zannediyor..böyle yapınca..sakın arkana bakma..yanlızlık bundan bin kat daha iyidir..

ne diyeceğimi bilemedim resmen ya sen bunu hak etmiştin ne demek bir insana şiddet uygulayanlara insan bile diyemiyorum kusura bakmayın geçmiş olsun

herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var
Asla bir daha görüşme bunu yapan herşeyi yapar bu insan olamaz

Eminim ki,bu insan 7 yıl boyunca sevecen şefkatli kibardıda bir günde şiddet eğilimlisi olmadı.Taviz tavizi doğurur.Erkeklerin saçma sapan davranışlarına katlanıyor sonra da bunun adını fedakarlık koyuyorsunuz.7 yıl bir insan niye bir ilişki sürdürür.Büyük bir ihtimalle küçük yaşta başladınız ilişkiye.Boşver düşünme kurtulduğuna sevin.Ve AİLENE BİLDİR POLİSE GİT.

Kesinlikle katiliyorum polise git o korku yeter ona.. Bir daha da asla yaklasma! insan sevdiginin kilina zarar veremez vahsi bu vahsi..

Back
X