- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
İkinizin de zihniyetinden iğrendim. Eşinin o kıza dayak atması o kızın değil en başta eşinin zihniyetini ortaya koyuyor. Eşinin kadınlara bakış açısı ortada. Madem dayağı hak ediyormuş(!) kız ne diye ayrılmamış eşin? Ayrılmamış çünkü kendinden güçsüz birini itip kakmak hoşuna gitmiş, onu döverken zevk almış. Sadist eğilimleri var eşinin. Eve hayvan almayın onu da döver böyleleri zevk alırlar böyle şeylerden.Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş
Siz de eşinizin eski sevgilisin dövüp sizi dövmemesini böbürlene böbürlene
anlatıyorsunuz. Küçük zihinli küçük insanlar sizi...
Son düzenleme: