• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşamadığım bi bu kalmış

Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş
İkinizin de zihniyetinden iğrendim. Eşinin o kıza dayak atması o kızın değil en başta eşinin zihniyetini ortaya koyuyor. Eşinin kadınlara bakış açısı ortada. Madem dayağı hak ediyormuş(!) kız ne diye ayrılmamış eşin? Ayrılmamış çünkü kendinden güçsüz birini itip kakmak hoşuna gitmiş, onu döverken zevk almış. Sadist eğilimleri var eşinin. Eve hayvan almayın onu da döver böyleleri zevk alırlar böyle şeylerden.
Siz de eşinizin eski sevgilisin dövüp sizi dövmemesini böbürlene böbürlene
anlatıyorsunuz. Küçük zihinli küçük insanlar sizi...

Son düzenleme:
ewet.dün oldu...mutlu bi şekilde yanına gitmiştim oysaki bunları yaşadım..numaramı değiştirdim hemen...bana sürekli sen zaten bunu haketmiştin dedi
Sen bunu hak etmiştin diyen bir erkekten ne Eş olur ne baba, değil 7 yıllık, 70 yıllık birlikteliğinizde olsa ayrılın, arkanıza bile bakmayın, yalvarıp affet beni Sözlerine asla kanmayın, daha ortada evlilik yokken şiddet uygulayan, Allah korusun kazara evlenirseniz neler yapmaz ki.
Hak etmiştin diyen zihniyete sahip biri kadına saygısı olmayan biridir, kadın onun gözünde gel deyince gelecek, git, sus deyince gidip susacak bir varlık.

Siz böyle muameleyi hak etmiyorsunuz, hiç kimse Şiddeti hak etmez, mutsuzluğunuzun sebebi bu kişi, ayrılın, kafanızı dinleyin, vakti zamanı gelince sizi mutlu edecek, değerinizi bilecek çok iyi bir insan çıkar karşınıza.

_______

Hanımlar,
sizde lütfen ne Şiddeti haklı bulun, ne de burda polemiğe girin, hakaret edin.

Önceki ilişkisinde şiddet uygulayabilen eşinize bu kadar güvenmeniz ne kadar güzel.

Evet evet çok güzel.
Bir de övünerek anlatıyor ya utanmadan. Şimdi araları iyi o yüzden dövmüyordur, araları bir bozulsun o zaman görür ilahi adaleti.
Resmen hoşuna gitmiş kocasının eski sevgilisini dövmesi yaa, nasıl hayatlar nasıl zihinler var.

Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş

Çok garip geldi bu anlattıklarınız, geçekten ama öyle birini adam edebildiyseniz tebrik ederim sizi...
Ama ben şiddet eğilimli erkeklerin değiştiğini hiç görmedim. o tiplerin içindeki canavar kriz anlarında ve hayatın zor safhalarında ilişkiniz tıkandığında anlaşılır. Belki de akıllanmıştır, hata yaptığını anlayıp değişmiştir o ayrı tabii.
Benim eşim de asla bir kadına vurabilecek biri değil, ben ki ona göre çirkef bir insanımdır. Ona vurmuşluğum bile var. Ama eşim elini kaldırmak bir kenara kolum acımasın diye sıkı tutmaya çekinir.Erkeğin bir kadına vurmasını çok anormal ve korkunç buluyor... Halbuki tekvandocu ve polis istese neler yapar. başkasıyla da evli olsa muhtemelen böyle olacaktı.
Konu sahibine gelirsek de bu dayağı yiyene kadar illa ki öncesi de vardır ilk olduğunu hiç sanmıyorum...

Bir de övünerek anlatıyor ya utanmadan. Şimdi araları iyi o yüzden dövmüyordur, araları bir bozulsun o zaman görür ilahi adaleti.
Resmen hoşuna gitmiş kocasının eski sevgilisini dövmesi yaa, nasıl hayatlar nasıl zihinler var.

Bir insanın, hele ki kadının dayağı hak edilen bir şey gibi görmesi ne acı.

Kesin bi gün evlenirsiniz ve evlenince daha beterini yapar.hiç ondan nefret eder gibi gelmedin bana yada bir daha asla onu görmüycem sözleri yok.sadece sunu söyliycem eger seni bir kez daha döverse bunun suclusu sadece sen olacaksın....ondan kurtulmadıgın için...bir erkekden küfür yiyen,minicik bir tokat yiyen arkadaslar. Lütfen kendinize saygınız olsun siz minicik bir hakarete bile göz yumarsanız o adam size hiç saygı duymaz.heleki evlilik yok çocuk yok ortada.seven adam asla sevdiğine VURMAZ....

neden mutluluk haram mis? hayatiniz o erkek kilikli danmi ibaret ?? egeri öyleyse iyiymis

bu kadar yükseltmeyin gözünüzde , analar ne ogullar dogurmus:))

tokat yesem yakarim o dünya yi , adam olcak yaninda ki , erkek bozuntusu degil !!!
kendine saygini topla , gelecegini acindirici laflarla karalama ,annen baban seni bu bozuk ruhlu icin mi bu yasa getirdiler , box torpasi ol diye gelmedin bu dünya ya , 7 yil ne onunde daha kac yillar var , birak ne hali varsa görsün

Dayak nasıl hakedilir ve buna kim karar verir?

Bu nedir boyle yahu!

Hemen bitirin iliskinizi.Madem bu kada sorun ediyorsun adam gibi soyle yazisma rahatsiz oluyorum diye. Bogaz sikmak nedir?
Sizde bahtsizim vs demissiniz de, ben sizde bi bahtsizlik goremedim.Hayatiniza yanlis kisiyi almissiniz sadece.

Naz maz zamanı değil valla bi yıllık evliyim haklı olsam da olmasam da dayak yiyorum eşim de seviyor beni ama başkaları yapınca normal şeyler benim için anormal ...evlenmeden böyleyse boşver... dayak kadının haysiyetini bitiriyor kişilik kalmıyor psikolojisi bozuluyor hiç gere yok sonra pişman olma çalışıyorsun ne güzel git çalış onun istediklerini yapınca iyisin hoşsun bitanesin kendi istediğine gelince sen yapamazsın olmaz ayıp o zaman senden kötüsü yok

herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var

canım yalnız değilsin ailn yanında olduğu sürece her şey telafi olur ailen seviyor değer veriyormuş ya üzme kendini. Seni haketmeyen bir adamı hayatında tutma def et gisin hiç bir şey sana verdiği o tepkiyi doğrulamaz. Daha şimdiden böyleyse ayrıldığındda da başına bela olur . 7 yıllık ilişki kolay silinmez ama unutmaya çalış derim ben

Bu hatun + melek misali iyi huylu kocasi
Hayır çok merak ettim doğrusu bu şahısların diğer insanlardan üstün ne özellikleri var ki karar verebiliyorlar. Bir de şu güven olayına bittim doğrusu, ama gün gelir dilinden çekerse şaşırmam.(dilerim olmaz, bir kadına, bir çocuğa geçtim hiçbir canlıya karşı şiddeti hoş göremem)

ya inanamıyorum o dayağı haketmişti ben etmiyorum. kişisine göre diyen zihniyete inanamıyorum.
kimse şiddeti haketmez. şiddet uygulayan kim ise benim için şerefsizdir,psikopattır.
bunu örnek veren ele hemcinsim ya. şoktayım

Son düzenleme:
arkadaşlar boşuna yazmayın gene bir kaç kişilikli bir konu sahibi var eski konularındanda belli oluyor :KK66:
Bir üye vardı ya hem diş hekimi, hem doktor, hem lise öğrencisi.
xenforo-smilies-kk70.gif
bir de üstüne kokuyordu.

Son düzenleme:
Back
X