- Konu Sahibi ddrreeaamm
-
kimler hedeflerine ulaşmak ve daha kaliteli bir yaşam sürmek için bir yaşam koçuna sahip olmak isterdi?
Bu konuyla ilgilenen arkadaşlar veya yaşam koçuyla çalışanlar veya çalışmış olanlar var mı aramızda bakalım:)
Bu meslekte yeniyim..eğitimlerimi tamamladıktan sonra aktif olarak yapmaya başlayınca yardımcı olmak isterim..
Merhaba,
Ben de uzun zamandır araştırıyorum, fikir edinmek adına sormak istiyorum.
Kendimce hayattan beklentilerim var ama bir türlü istediklerimin olmadığını düşündüğüm içinde
Yaşam koçu Nilda Ferhan Efeçınar'dan randevu aldım, çok dolu olduğundan ocak ayına randevu alabildim.
Randevu aldım ama halen merak içindeyim! Nilda hanım veya başka yaşam koçuna gidipte çözüme ulaşan var mı?
Aslında sonuç almamak ve almak seninle ilgili olan bişey yaşam koçu sana ışığı gösterecek ama kararlı olması gereken ve birlikte başladığınız çalışmada ne kadar özverili olursan o kadar sonuç alırsın diye düşünüyorum..
bugün yaşam koçundan yardım alan bi sürü insan var ve sonuç alanlar da var..yanlız bu bir psikolog gibi düşünülmemeli ama yaşam koçununda müdahale edebileceği durumlar olabilir..
ve sen yaşamında neleri değiştirmeye hazırsan ve bu değişimlerin sorumluluğunu ne kadarını almaya hazırsan yaşam koçu da sana o kadar yardımcı olabilir...ama kesinlikle olur..
denemekten zarar gelmez ama fayda gelir..
Biz bir çok düşünceyle savrulurup dururuz zihnimizin içinde o seni ordan çekip alacaktır
sevgiler...
Merhaba,
Ben de uzun zamandır araştırıyorum, fikir edinmek adına sormak istiyorum.
Kendimce hayattan beklentilerim var ama bir türlü istediklerimin olmadığını düşündüğüm içinde
Yaşam koçu Nilda Ferhan Efeçınar'dan randevu aldım, çok dolu olduğundan ocak ayına randevu alabildim.
Randevu aldım ama halen merak içindeyim! Nilda hanım veya başka yaşam koçuna gidipte çözüme ulaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?