Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
Herkese merhabaaa :nazar:
1 yıla yakındır çeyiz alıyorum ama bir türlü ayrı bi başlık açıp topluca sergileyememiştim. Bi de baktım gördüm ki ne aldığımı bile unutmuşum :KK9: Bazı aldıklarımın de fotoğrafını nette bulamadım, çok uzun süre önce almıştım... Artık evime yerleşince fotoğraflarını bizzat çeker koyarım :KK76: Bir de bazı ürünleri şu anda da kullanıyorum, ilerde evimde de kullanıcam, günlük yemek takımı mikser gibi :KK34:
Elimden geldiğince aşağıya aldıklarımı göstermeye çalıştım. Umarım yeni başlayan arkadaşlara bir nebze de olsa fikir verebilirim :KK55:

$2 kişilik kahve.jpg $2\li gelin - damat $2LiCamasirSepeti.jpg $6\l $2011-laura-baresse-ic-camasiri-modelleri-0.jpg $a_slice_of_love_pizza_kesici_316_800.jpg $Alara Home Dekoratif Kapaklı Kutu.jpg $Alla Turca %100 Koton Kapitone Yastık Alezi.jpg $Bakir_Cezve.jpg $Balık modelli lüx limon-zeytin çatalı - 2 set.jpg $banyo alla turca halı.jpg $banyo primanova bistro_krmz.jpg $Belinda Taş İşlemeli El Yüz Havlusu - Salkım Krem.jpg Eki Görüntüle 692636 $Biev Kaşıklık Ve Mutfak Gereçleri Seti I Love You.jpg $Biev Kırmızı Termo Servis Kabı.jpg $biev peçetelik.jpg $brabantia servis seti.jpg $Brabantia sos kepçesi.jpg $carla_mara_audrey_hepburn_cam_duvar_saati.jpeg Eki Görüntüle 692643 $CKB korkmaz tulipa 89 prç.set.jpg $CKB Tchibo günlük.jpg $Clatronic 3150 Tam Elma Katı Meyve Sıkacağı.jpg $cookplus baharatlık.jpg $Cotton Box Çizgili El Yüz Havlusu Kahve.jpg $Cotton Box Çizgili El Yüz Havlusu Krem.jpg $Cotton Box Nakışlı El Yüz Havlusu Sarmaşık Gül Kurusu.jpg $Cup Cake 2 Katlı Meyvelik.jpg $Cup Cake 6\l $Cup Cake 6\l $Cup Cake 6\l $Cup Cake 12 cm Parça Çay Seti.jpg $Cup Cake yumurtalık.jpg $çay kahve şeker.jpg $çay süzgeci ve sosluk.jpg $çift kaplan 1.jpg $çift kaplan 2.jpg $çorba karıştırıcı.jpg $delongi kahve öğütücü.jpg $Dynamic Turbo Oven fırın.jpg $ecobella nevresim takımı.jpg $ecobella yatak ördüsü perde seti.jpg $EDCO948836.jpg $ekmeklik.jpg $Erdem Esf Masif Merdane.jpg $ev tekstil istanbul-temali-uyku seti.jpg $ev tekstil OZDILEK-CIFT-KISILIK-NEVRESIM-TAKIMI-OYKU-KREM__46802929_2.jpg $ev tekstil OZDILEK-NOBLE-CIFT-KISILIK-UYKU-SETI-RANFORCE__76889593_0.jpg $EvTekstil_554352.jpg $EvTekstil_624590.jpg $Fakir-GALA-1500-Watt-1.5-Litre-Fritoz.jpg $Fissler Finecut Manuel Doğrayıcı.jpg $gürallar bira.jpg $gürallar dondurmalık.jpg $gürallar g d.jpg $gürallar şarap.jpg $Hasır Örgülü Kare Ekmek Sepeti Bej.jpg $hisar.jpg $İmperial 6 Kancalı Askı Çubuğu.jpg $ipekçe alez.jpg $İslamoğlu 28 Parça Ela Çay Set.jpg $kaiser kek kalıbı seti.jpg $kaşıklık.jpg Eki Görüntüle 692690 $keramika_sevgililer_gunu_10.jpg Eki Görüntüle 692693 $korkmaz A139 Sütlük 1 Lt.jpg $Korkmaz A706 Legano Doğrama Tahtası.jpg $Korkmaz A1440 Natura Seramik Tava 24 Cm.jpg $Korkmaz A1449 Natura Seramik 39X29x6,5 Fırın Tepsi.jpg $Korkmaz A1891 Astra Sos Tenceresi(1.0 Lt.).jpg $Korkmaz Duo Tuzluk Biberlik Seti A 605.jpg $korkmaz k.jpg $korkmaz MAG_893956.jpg $Korkmaz Natura A1443 Seramik Wok Tava.jpg $korkmaz pilav tenceresi.jpg $korkmaz vertex.jpg $kurabiyelik.jpg $Küllük kırmızı.jpg $Küllük yeşil.jpg $Kütahya Aliza Bone 12 Kişilik 84 Parça 25112.jpg $lava döküm 2.jpg $lava döküm.jpg $limonluk.jpg $linens saat.jpg $lokumluk.jpg $Love Beyond Measure Kalp Şekilli Ölçü Kaşıkları.jpg $madame coco çarşaf.jpg $madame coco mutfak havlusu 2.jpg $madame coco mutfak havlusu.jpg $madame coco sabun.jpg $madame coco terlik 2.jpg $madame coco terlik.jpg $madame coco yorgan çk.jpg $mantı kalıbı.jpg $MARIBOR-BAMBU-HAVLU-Kadife-Pul-ve-Lase-Nakisli__29900763_0.jpg $Metaltex 8 Uçlu Pasta Dekorasyon Pompası.jpg $Metaltex Roll\N Roll 3' l $migas-cerezlik-4-lu-bambum-bcmi012.jpg $mini ekmeklik.jpg $mısırlık.jpg $Moneta Ceramıca 01 Tava 20Cm.jpg $MOONSTAR-KARISTIRMA-KABI.jpg $Moulinex A3130 Classic Salata Kurutucu.jpg $mutfak sepeti.jpg $Nazar Boncuklu Lavanta Yastığı.jpg $nehir can-canan-cay-kasigi.jpg $nehir dondurma.jpg $Paco-Rabanne-Lady-Million-Edp-80_set.jpg $PASABAHCE-6-LI-KAHVE-YANI-SU-BARDAGI-P52291D2__73316464_1.jpg $Paslanmaz Metal Çift Kulplu Pirinç Süzgeçi Pembe.jpg $paspas.jpg $pasta fırçası.jpg $paşabahçe BUZDOLABI-SURAHISI-P80052__64240181_1.jpg Eki Görüntüle 692743 $paşabahçe mini.jpg $paşabahçe su şişe.jpg $PedalliCopKovasi12.jpg $Philips Hp8310 Active İon Saç Düzleştirici.jpg $philips tm.jpg $porland_bahar_yemek_takimi_1_775x695.jpg $Porselen tavuk figürlü süngerlik.jpg $Porselen yaldızlı çiçek işlemeli 3 parça sıvı.jpg $pottaman konuşan çaycı.jpg $pottoman kahve.jpg $reyhen1.jpg $Rumiart_Bakir_Sahan_No.1-800x800.jpg $Sarev Ashley El Havlu V02 Krem.jpg $Sarev Exclusive Series Pamuk Akrilik.jpg $Sarev-Saten-Cift-Kisilik-Uyku-Seti-Wallpa__38782200_0.jpg Eki Görüntüle 692761 $Secret Dreams Takım Kadın Kırmızı - 80 jartiyer.jpg $soğanlık.jpg $soley havlu.jpg $süt şişesi 2.jpg $süt şişesi.jpg Eki Görüntüle 692768 Eki Görüntüle 692769 $Takıtak Star Mor.jpg $Tantitoni Ayıcık Şekilli NeopRen Fırın Eldiveni.jpg $tchibo 3’lü Buzdolabı Altlığı.jpg $tchibo beyaz masa örtüsü.jpg $tchibo Koruyucu Kapak.jpg $tchibo Köfte Izgarası.jpeg $tchibo Runner.jpg $tchibo vakum makinesi.jpg Eki Görüntüle 692778 $tupper eco şişe.jpg $tupper -MOR-HANIMELI-4-LU-SET-KARGO-BEDAVAAA__60108074_0.jpg $tupper peynirlik.jpg $tupper piknik set.jpg $tupper tekparmak.JPG $ütü.jpg $vakum.jpg $valy-bass-mixer-basinca-calisan-.jpg $Vazo.jpg $Vineyard Select Üzüm Figürlü Krom Şişe Tıpası.jpg $yağdanlık.jpg $yastık malamore EvTekstil_1446358.jpg $yastık Othello Seranad Kaz Tüyü Yastık % 30 Gıdık Tüy.jpg $yastık wake up.jpg $Zyliss 4\l $arzum-soprano-max-multi-blender-seti.jpg

Son düzenleme:
ilk yorumun benden olsun sevgili meslektaşım

herşeyini büyük özenle seçtiğini nerdeyse hepimiz biliyoruz ancak böyle bir arada görünce ne şahane bir çeyiz olduğu belli oldu, topiğin hayırlı olsun safiyecim, huzurlu ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :KK16:

Hoşgeldin canım aramıza, herşey o kadar güzel görünüyorki insan kullanmaya kıyamaz :nazar::KK16:

ilk yorumun benden olsun sevgili meslektaşım

herşeyini büyük özenle seçtiğini nerdeyse hepimiz biliyoruz ancak böyle bir arada görünce ne şahane bir çeyiz olduğu belli oldu, topiğin hayırlı olsun safiyecim, huzurlu ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :KK16:

Ayyy çok teşekkür ederim Özlem'cim :KK16: Sanırım biz kadınlar erkeklerin bin katı kadar şu çeyiz düğün işlerinde yoruluyoruz, çok kafa patlattık ya şaka maka :KK34: Hayırlısı diyelim hepimiz için :KK31:

Hoşgeldin canım aramıza, herşey o kadar güzel görünüyorki insan kullanmaya kıyamaz :nazar::KK16:
Teşekkür ederim canım yaa, seninkiler de çok güzel görünüyor valla seçimlerin çok hoşşş :nazar:

cupcake li olan tabaklarına bayıldım nerdenler?? :)
her şeyin cok cici gerçi :)
güle güle kullan şekerim.

cupcake li olan tabaklarına bayıldım nerdenler?? :)
her şeyin cok cici gerçi :)
güle güle kullan şekerim.

canım ben onları evim.netten almıştım. parça parçalardı ben set yaptım kahvaltı için :)
bi butik ürünü sanırım markasını tam hatırlamıyorum, evita mı eviva mı neydi...
ama Cupcake Partisi diye altıncı cadde ve evim.nette çıkınca görebilirsin :)

canım ceyızlerını bır arada gormek cok guzel gule gule kullan herseyınımasallah nazar degmesınnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ay kaç senedir kullandığım süpürgelerimi unutmuşum :KK9: büyük olanı geçenlerde çekimi azaldı diye tamir ettirdim yine çalıştı. evlenince de belli bi süre idare edicem bunlarla :KK55:
$Fakir-Rct-144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__62673323_0.jpg $rowenta 2200 wat aquatech ultralüx.jpg

Son düzenleme:
Valla canım ben 4 senedir kullanıyorum çooook memnunum çekim gücü çok iyi :KK34:

biliyorum canım sevgılımın yengesı kullanıyor oda 3 senedır kullanıyo cok memnun ayıptır sorması tek mı yasıyorsyun anlayamadım tam :KK9::KK8:

X