merhabalar 212 gün önce ben de bebeğimi 12 hafta+5 günlükken kistik higroma ve hidrops fetalis yüzünden kaybettim. normal rutin kontrole gittiğimde bebeğimin ntsi 7.3 mm olarak söylendi ve kistik higroma teşhisi kondu. hemen beni üniversite hastanesine yönlendirdiler orda da bebeğimin yaşamayacağını amniyosentez yaptıralım dediğimde daha önünüzde 4 hafta var o zaman kadar bile yaşamaz bu bebek ve sizi zehirler hayatınız tehlikeye girer dediler.gitmediğim sormadığım doktor kalmadı eskişehirde 2 tane profa göründüm ikisi de aynı şeyleri söyledi.bu gebelik sonlandırılmalı.hiçbir şey yapılmadan çok zor karar vererek ve çok çaresiz bir şekilde kabul ettik.ve bebeğimi ilaç verilerek hastanede düşük yaptım. yani maalesef bebeğim kendi ölmedi
gittiğim profesörlerden biri bebekten alınan örneği mutlaka genetik incelemeye verin dedi öyle yaptık biz de ama sonuç için hastaneye sorduğumuzda üreme yok dediler sadece böyle söylediler. ve hiç bir teşhis koymadılar. benim için o kadar büyük bir yıkım ki bu hala toparlayamadım kendimi. üstelik elimde hiçbir bilgi yok. bebeğimde neden bu hastalık oldu bilmiyorum. artık öyle bir duruma geldim ki bebeğime down sendromlu deseler bile içim rahat edecek ama bilmiyorum bunca zaman oldu hala çaresizim