• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasaklar ihlal ediliyor !

bu sıteye yenı uye oldumm ve ıslamı konudan bısıler baktım yoktu derken KIMSENIN ACTIGI KONUYA DENKGELDIM NE GUZEL OKUYORDUK VEDE LALE ISIMLI YONETICI YAZDIKI KURALLLARA UYALIM... YASAK DEDI. BIZDE INSANCA YAZDIK SEBEBINI SORDUK . TARTISMA CIKIYOR YAZDI. TEK TARTISMA DIN KONUSUNDAMI CIKIYOR ACABA YONETICILER........ OKDR COK SORUNU OLAN ARKADAS BURAYA YAZIYORUZ. ARKADASIMLA KAVGA ETTIK. KAYINVALIDEM KOTU AYRILAYIMMI GIBISINDEN BIRCOK YORUM VAR. VE TARTISMADA CIKIYOR KIMSENIN FIKRI KIMSEYE UYMUYOR AMA NEDEN DIN KONUSUNDA TARTISMAYA DIKKAT CEKIYROSUNUZ. BIRAKIN HERKES ISTEDIGI GIBI YORUMUNU YAZSIN. NEDEN ENGELLENIYOR.. GECERLI BIR SEBEB SOYLESENIZ HICBIRIMIZIN SESI CIKMAZ HAKLISINIZ DERIZ AMA HIC MANTIKLI DEGIL SOYLEDIGINIZ CEVAP. TARTISMA CIKIYOR......

Ben yönetici değilim burada...
Sizler gibi üyeyim..
Siz de ceza almayın diye yardımcı olayım dedim..
Hata mı ettim?
Arkadaşım,dini içerikli bir çok forum var burada yasak olduğunu bile bile bu inat niye?

oyşşş tirledim ha.

acil,yardım gibi başlıklar yasak ama sayfalar almış başını gidiyor...

söz konusu namaz olunca konuyu kapatmak için hiç zaman kaybedilmedi.

arkadaşlar bana destek olun biraz önce 'namaz kılmamanız için sebebler'diye bir konu açtım fakat hemen kapatıldı.

yetkilelere söylüyorum bir konu daha açacağım.
sadece başlık olacak.
herkez sebeplerini yazacak eminim bu sakıncalı değildir.

http://www.kadinlarkulubu.com/site-...mla-hatalariyla-yazilmis-konu-basliklari.html
İmla hatalarını burdan bildirirsiniz alıp, başını gitmez.

Son düzenleme:

ben diğer kapatılan konudan geliyorum aslında ilgimi çekti ve yorum yazdım

tamam burada belli başlı paylaşımlar yapılsa yasak olabilir anlıyorum ama burası her tür paylaşımın olduğu bir yer...
demek istediğim bizler bu kadar namaz kılana, oruç tutana ibadet yapana uzak değliz ki... etrafımızda kimseler yoksa anneannelerimiz babannelerimiz namaz kılar... yani görmediğimiz birşey değil bu tarz dini meseleler ama konuşmaya kalkınca herkes için farklı bir sorun yaşanıyor...

demeye çalıştığım zaten biz bu tarz şeyleri etrafımızda devamlı görüyoruz da paylaşıma gelince neden çekiniyoruz... hiç görmediğimiz birşey değil ki? mesela namaz kılanı görsek aaa ne yapıyor bu insan böyle diyenimiz çok azdır herhalde... ama işte en önemlisi insan olarak hoşgörüyü elden bırakmamak...ve tepkileri daha yumuşak yapmak...

yöneticilerden de ricam bilmiyorum ne kadar dikkate alınır da bu tarz konuya yasak geritilmese de mesela yorum yapma yasağı olsa çünkü geçenlerde bir konu açıldı hangi partiye oy vereceğiz diye sadece anket bazında yorum yasak... ama bu siyasi içerikli olmuyor dğil mi yorum olmayınca aynen dini içerikli şeyler de paylaşılsa ama yorum yasak olsa mesela sadece bilgilenmek 1-2 şey öğrenmek isteyen insanlar okuyup çıksa diyorum. ne dersiniz??

(elffinn nikli arkadaştan alıntı))

Son düzenleme:
acil,yardım gibi başlıklar yasak ama sayfalar almış başını gidiyor...

söz konusu namaz olunca konuyu kapatmak için hiç zaman kaybedilmedi.

arkadaşlar bana destek olun biraz önce 'namaz kılmamanız için sebebler'diye bir konu açtım fakat hemen kapatıldı.

yetkilelere söylüyorum bir konu daha açacağım.
sadece başlık olacak.
herkez sebeplerini yazacak eminim bu sakıncalı değildir.

Arkadaşım dinde zorlama olmadığı gibi burda da zorlama olmamaz... dini içerikli yada siyasi içerikli konu açılırsa ben burda art niyet ararım .. Neden? çünkü seçimlere az kaldı ...

Hocamısın? imammısın?_ müftümüsün?

Son düzenleme:
Dini içerikli konu açılmasın .....
merak eden açsın kuranı türkçe okusun...
Açsın diyaneti okusun burası diyanet sayfası değil!!!!

Arkadaşım dinde zorlama olmadığı gibi burda da zorlama olmamaz... dini içerikli yada siyasi içerikli konu açılırsa ben burda art niyet ararım .. Neden? çünkü seçimlere az kaldı ...

Hocamısın? imammısın?_ müftümüsün?

bayildim : ))))))

bende bunu diyorum bu konuda donanimli uyemiz yok ! ama donanimli siteler var sorularini oralarda sorup sonuclarini ogrenebilirler.

Back