birsürü kişi okudu ama yorum yok.. mesela ben bir öneri sundum peki bu konuda ne dersnz??? sadece yoruma kapalı paylaşımlar olsa???
çünkü o tarz siyasi konular var ama altına yorum yazmak ya da yorumlarda taraf belirtmek yasak...
merak eden gelip öğrenmek isteyen bakar okur ve gider... ne dersiniz???
şimdi benim ricam da bu soruma öğrenmek isteyen dini siteye üye olsun gibi bi cevap yazmayınız lütfen çünkü burası da bir forum sitesi ve amaç üye olmak üyeleri başka forumlara yönlendirmek değil hem ayrıca ben burada olmaktan zevk alıyorum.. sohbetimi ettiğim gibi de girip birkaç şeye bakmak isterdim...
bu sıteye yenı uye oldumm ve ıslamı konudan bısıler baktım yoktu derken KIMSENIN ACTIGI KONUYA DENKGELDIM NE GUZEL OKUYORDUK VEDE LALE ISIMLI YONETICI YAZDIKI KURALLLARA UYALIM... YASAK DEDI. BIZDE INSANCA YAZDIK SEBEBINI SORDUK . TARTISMA CIKIYOR YAZDI. TEK TARTISMA DIN KONUSUNDAMI CIKIYOR ACABA YONETICILER........ OKDR COK SORUNU OLAN ARKADAS BURAYA YAZIYORUZ. ARKADASIMLA KAVGA ETTIK. KAYINVALIDEM KOTU AYRILAYIMMI GIBISINDEN BIRCOK YORUM VAR. VE TARTISMADA CIKIYOR KIMSENIN FIKRI KIMSEYE UYMUYOR AMA NEDEN DIN KONUSUNDA TARTISMAYA DIKKAT CEKIYROSUNUZ. BIRAKIN HERKES ISTEDIGI GIBI YORUMUNU YAZSIN. NEDEN ENGELLENIYOR.. GECERLI BIR SEBEB SOYLESENIZ HICBIRIMIZIN SESI CIKMAZ HAKLISINIZ DERIZ AMA HIC MANTIKLI DEGIL SOYLEDIGINIZ CEVAP. TARTISMA CIKIYOR......
bu tarz dini bir konu acıldıgında bana ozel mesaj yoluyla ulasmıstı bir uye en sonunda bana dinimiz sizin gibi insanlar yuzunden boyle oldu gibi bir laf soyledi hıı ben onun bana verdigi turden cevap vermedim ama baskası olsa daha farklı bir cevap verirdi....dini konular hassastır insanlar konu inanc olunca daha da salgırlanlasıyor....biri ordan cıkıp sen nasıl muslumansın dedigi zaman karsıdaki insan ona nasıl bir tepki verecektir siz tahmin edin bu seferde yoneticiler surekli dini konularda mesai harcamak zorunda kalıcak cunku hergun tartısma olacak bir surun banlamalar vs vs....keske guzel ve seviyeli bir sekilde tartısma yapabilsek ama olmuyor....
ama bı sekılde cozum bulunur ıstenılırse bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?