• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasak sevda

nevergrowup

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
11
1
36
34
Merhabalar herkese,

Herkes gibi derdim buyuk benden...cok sipsevdi biri degilim fakat fazlasiyla saplantili vurulmalar yasiyorum diye dusunuyorum
Sizin onerileriniz , dusunceleriniz benim icin cok onemli o yuzden her detayi ile size acmak istiyorum dusuncelerimi en saf haliyle..

Unv ye gec girdim , (3 yil gecikme yasadim ,evlenip ayrilmam ve bazi sebepler dolayisi ile) o yuzden sinifimdakilerin yas ortalamasi dogal olarak benden kucuk ve cogunlukla samimi - resmi bir dil kullaniriz aramizda(tabi bu biraz benim de mizacim).Bundan oldukca da mutluyum. Zaten okudla herkes tanir beni ve anlasamadigim.kimse yok.Bu detayi vermemin sebebi acaba kendi yasitlarimin olmamasi sebebiyle mi boyle birseye yoneldim sorusunu cevaplayamamam.
Konuya donecek olursak , okulda farkli bir konumda(ogrenci degil) olan birine vuruldum , kendisiyle bazi resmi prosedurleri hallederken tanistik...tabi ilk tanismamiz biraz sert oldu benim tarafimdan.Sebep ise benim tokalasmamamdi.Bu arada cok mukemmel bir muhafazakar oldugumu iddia edemem ama onun ve benim hayat perspektiflerimiz farkli.
Onu biraz tanimlamam gerekirse , kendisi iskolik, basarili, resmi - samimi , duruslu ve gercekten isini bilen biri.
O resmi isler suresince o ve onun arkadaslariyla cok samimi olduk.Arkasindan benim onun yanina gidip gelmelerim basladi ,(bir muddet ayni sehirde degildik fakat dondukten sonra tekrar ayni minvalde devam etmeye basladik)Bu olanlar icerisinde ben tabi kendisinin nisanli oldugunu ogrendim.Tabiki asla karsi tarafa belli etmemeye calisan o umursamaz tavirimla kendimi alt etmeye calistim.

Bana karsi olan tavirlari ise cok ilginc...bir defasinda sevgi mevzularindan bahsederken (konu konuyu acmisti)"ben cok romantik adamim bakmayin,ayrica nisanlimin pesinden de ben kostum aylarca " dedi.Bunu sanki o an bana soyluyor gibi hissettim, sanki bana uyari verir gibi.Diger taraftan isebakislari cok keskin ve cok dikkatli benimle konusurken.Ara ara atisirken birbirimize soktugumuz laflarin ardinda snki bir buyu varmis gibi , defalarca gozlerimi cekmeye calissam da , bana ismimin yaninda hanim diye hitap edisiyle yaptigi vurguyu hissetmemek icin elimden geleni yapiyorum.Gecenlerde dosyalarin icinde kendi kartimi unutmusum(arkadaslarimin benim icin yazdigi yorumlamalar vardi beraber gezdigimiz zamanlara ait bir kart)
"Bunu unutmussunuz ... hanim , bizi de bir gun o yerde caya davet etmeyin tabi ",vs vs gibi cumleler kurdu.O an ben ona baska birsey icin sinirlenmistim, ve "ben gidiyorum "dedim, o da :"dur ya " diyerek kolumdan tuttu ve yuzume oyle yakin baktiki hayatimda ilk defa bu kadar fazla heyecanlandim ve ayni zamanda maneviyatim icin cok zarar verici oldugunu dusunerek vicdanen rahatsiz oldum.Baskalarinin yaninda bu tarz davranmamaya ozen gosteriyor ama bazen sanki gafil avlarmis gibi degisik bir eda ile takiliyor.Boyle yorumlamalar yapmak istemiyorum cunku etrafindakilere de cok rahat bir tavri var(yani sevdigi insanlara) mesela gecen yanina gelen bir bayan arkadasina sarildiktan sonra rahatlikla "sen parfumunu degismissin" diyebildi.Yani bana gore fazla rahat.Bu durumlari bilen tek arkadasim bana " ne kadar kacsanda aranizda tartisirken bir flortlesme hali varmis gibi , o resmi dilinizden bile sanki anlasiliyor ve yanlis bu hic hos degil" dedi ve bende soyle dusundum:"evet sevmem yanlis ama bunlar bir yana acaba ben yanlis yorumlamalar mi yapiyorum yine?"
Cunku ilk vukuatimda birini sevdim 4 yil(cok iyi dosttuk buarada herseyini bana anlatirdi).Goz ucuyla hep kizlara bakan biriydi ama benim yanimda asla sululasamayan ve oldukca dikkatli konusan biriydi.Bana karsi attigi "hayatimdaki en degerli seysin, senden baskasina guvenmem, hayatimda hep olmasini istedigim kisisin" mesajlarinin yogunluguna aldanip , ima ile acildigimda " sen herseyi yanlis yorumlamissin "cevabini aldim.Tabi arkadasimin buna verdigi tepki"zoru gorunce kacan erkek modeli ve seni deneyemeyecegini anlamis" olduysa da yine de "ben "yorumlama yapmistim ve "ben" kapilmistim
Velhasil cok uzattigimi biliyorum ve ne kadar haysiyetsizce bir girisim oldugunun da farkindayim.Nisanli oldugunu bile bile birine baglanmak , bu surecte ucurumun dibinde tek ayak ustunde beklemek gibi birsey benim icin.Aci aci aglama krizlerim geliyor bazen durduramiyorum ve hayiflaniyorum; hayatim boyunca hep ya yanlis secim , ya yanlis yorumlama ya da yanlis zamanlama mi yapmak zorundayim???:(((

Lutfen icinizden ne geciyorsa soyleyin.Zaten kizmaya hakkim olamaz.Sadece yorumlariniza ihtiyacim var.

Simdiden cok kocaman tesekkur ederim.
Allah kimseye boyle imtihanlar vermesin

Merhabalar herkese,

Herkes gibi derdim buyuk benden...cok sipsevdi biri degilim fakat fazlasiyla saplantili vurulmalar yasiyorum diye dusunuyorum
Sizin onerileriniz , dusunceleriniz benim icin cok onemli o yuzden her detayi ile size acmak istiyorum dusuncelerimi en saf haliyle..

Unv ye gec girdim , (3 yil gecikme yasadim ,evlenip ayrilmam ve bazi sebepler dolayisi ile) o yuzden sinifimdakilerin yas ortalamasi dogal olarak benden kucuk ve cogunlukla samimi - resmi bir dil kullaniriz aramizda(tabi bu biraz benim de mizacim).Bundan oldukca da mutluyum. Zaten okudla herkes tanir beni ve anlasamadigim.kimse yok.Bu detayi vermemin sebebi acaba kendi yasitlarimin olmamasi sebebiyle mi boyle birseye yoneldim sorusunu cevaplayamamam.
Konuya donecek olursak , okulda farkli bir konumda(ogrenci degil) olan birine vuruldum , kendisiyle bazi resmi prosedurleri hallederken tanistik...tabi ilk tanismamiz biraz sert oldu benim tarafimdan.Sebep ise benim tokalasmamamdi.Bu arada cok mukemmel bir muhafazakar oldugumu iddia edemem ama onun ve benim hayat perspektiflerimiz farkli.
Onu biraz tanimlamam gerekirse , kendisi iskolik, basarili, resmi - samimi , duruslu ve gercekten isini bilen biri.
O resmi isler suresince o ve onun arkadaslariyla cok samimi olduk.Arkasindan benim onun yanina gidip gelmelerim basladi ,(bir muddet ayni sehirde degildik fakat dondukten sonra tekrar ayni minvalde devam etmeye basladik)Bu olanlar icerisinde ben tabi kendisinin nisanli oldugunu ogrendim.Tabiki asla karsi tarafa belli etmemeye calisan o umursamaz tavirimla kendimi alt etmeye calistim.

Bana karsi olan tavirlari ise cok ilginc...bir defasinda sevgi mevzularindan bahsederken (konu konuyu acmisti)"ben cok romantik adamim bakmayin,ayrica nisanlimin pesinden de ben kostum aylarca " dedi.Bunu sanki o an bana soyluyor gibi hissettim, sanki bana uyari verir gibi.Diger taraftan isebakislari cok keskin ve cok dikkatli benimle konusurken.Ara ara atisirken birbirimize soktugumuz laflarin ardinda snki bir buyu varmis gibi , defalarca gozlerimi cekmeye calissam da , bana ismimin yaninda hanim diye hitap edisiyle yaptigi vurguyu hissetmemek icin elimden geleni yapiyorum.Gecenlerde dosyalarin icinde kendi kartimi unutmusum(arkadaslarimin benim icin yazdigi yorumlamalar vardi beraber gezdigimiz zamanlara ait bir kart)
"Bunu unutmussunuz ... hanim , bizi de bir gun o yerde caya davet etmeyin tabi ",vs vs gibi cumleler kurdu.O an ben ona baska birsey icin sinirlenmistim, ve "ben gidiyorum "dedim, o da :"dur ya " diyerek kolumdan tuttu ve yuzume oyle yakin baktiki hayatimda ilk defa bu kadar fazla heyecanlandim ve ayni zamanda maneviyatim icin cok zarar verici oldugunu dusunerek vicdanen rahatsiz oldum.Baskalarinin yaninda bu tarz davranmamaya ozen gosteriyor ama bazen sanki gafil avlarmis gibi degisik bir eda ile takiliyor.Boyle yorumlamalar yapmak istemiyorum cunku etrafindakilere de cok rahat bir tavri var(yani sevdigi insanlara) mesela gecen yanina gelen bir bayan arkadasina sarildiktan sonra rahatlikla "sen parfumunu degismissin" diyebildi.Yani bana gore fazla rahat.Bu durumlari bilen tek arkadasim bana " ne kadar kacsanda aranizda tartisirken bir flortlesme hali varmis gibi , o resmi dilinizden bile sanki anlasiliyor ve yanlis bu hic hos degil" dedi ve bende soyle dusundum:"evet sevmem yanlis ama bunlar bir yana acaba ben yanlis yorumlamalar mi yapiyorum yine?"
Cunku ilk vukuatimda birini sevdim 4 yil(cok iyi dosttuk buarada herseyini bana anlatirdi).Goz ucuyla hep kizlara bakan biriydi ama benim yanimda asla sululasamayan ve oldukca dikkatli konusan biriydi.Bana karsi attigi "hayatimdaki en degerli seysin, senden baskasina guvenmem, hayatimda hep olmasini istedigim kisisin" mesajlarinin yogunluguna aldanip , ima ile acildigimda " sen herseyi yanlis yorumlamissin "cevabini aldim.Tabi arkadasimin buna verdigi tepki"zoru gorunce kacan erkek modeli ve seni deneyemeyecegini anlamis" olduysa da yine de "ben "yorumlama yapmistim ve "ben" kapilmistim
Velhasil cok uzattigimi biliyorum ve ne kadar haysiyetsizce bir girisim oldugunun da farkindayim.Nisanli oldugunu bile bile birine baglanmak , bu surecte ucurumun dibinde tek ayak ustunde beklemek gibi birsey benim icin.Aci aci aglama krizlerim geliyor bazen durduramiyorum ve hayiflaniyorum; hayatim boyunca hep ya yanlis secim , ya yanlis yorumlama ya da yanlis zamanlama mi yapmak zorundayim???:KK43:((

Lutfen icinizden ne geciyorsa soyleyin.Zaten kizmaya hakkim olamaz.Sadece yorumlariniza ihtiyacim var.

Simdiden cok kocaman tesekkur ederim.
Allah kimseye boyle imtihanlar vermesin
Eeee sonuç?
Nişanlı birine olan sevda zannettiğin duygu için madalya mı bekliyorsun?:spor:

Hayir ama sizce bu adamin ilgisi var mi yani elbette bu birseyi degistirmeyebilir.Ama sadece bilmek istiyorum bu tavirlardaki bir erkek sizce ne yapmaya calisiyor olabilir

Bir daha birine boyle bir imada bulunabilecek cesaretim yok sadece yorumlariniza acigim , dedigim gibi amacim paylasip yorumlarinizi almakti

bence herşeyi bir tarafa koyup konuşman lazım en azından aranızda bi çekim olduğunu hissettiğini falan söyle içindeki bu belirsizlik durumunun daha can yakıcı olduğunu düşünüyorum

Tesekkur ederim yorumunuz icin isiknisa
Boyle bir durumda bir oncekindeki gibi" sen yanlis anlamissin " cumlesini 2. Defa kaldiramam diye sormaktan kaciyorum.Ve erkeklerin boyle bir seyi yonlendirdiginde hic kondurmamaya calistiklari da bor tavri oluyor o yuzden oldukca bahtsiz bedevi gibi gezinip duruyorum

Hayir ama sizce bu adamin ilgisi var mi yani elbette bu birseyi degistirmeyebilir.Ama sadece bilmek istiyorum bu tavirlardaki bir erkek sizce ne yapmaya calisiyor olabilir

Erkeklerde genellikle flörtöz tavırlar yapmayı severler. Sana ümit vermek demeyelimde ilgini çekip o ilginin olmasından hoşlanmış ama seni sevmemiş sana olan ilgisi yeterli degilmiş diyelim. Biraz totosunu kaldırmışsın velhasıl. Boşver et hiç ilgilenme olmamış gibi davran umursama sil yerini haddini bilsin. Benimde olmuştu öyle bişey düşünmüştüm ciddi işte ilgilendim filan ilgi gösterdim o da yani kayıtsız degil gibiydi aa sonra bi baktım bi kızla birlikte olmaya başlamış bi de bana tepeden tepeden konuşuyor öyle mi dedim uzak durdum. Şimdi o kız yok eski bende yok öle dımdızlak kaldı ortada. Konuştugunda mesafeli konuşuyorum kendi yaklaşmaya çalışıyor yok artık öyle milletin egosunu tatmin edemem.

Yorumun icin icin tesekkurler maviask...su siralar destege cok ihtiyacim var onu gormemek icin kendimi zorlamaya calisiyorumve zaten karsi tarafin bu hallerinin beni daha dengesizlestirmesini de istemiyorum
Gercek ise hala dusundugum oluyor:KK61:istemiyorum ama aklima geliyor , her haliyle kabullenisim var sacmaca...ve tutup en olmayacak insanin her haline boylesine vurulmam kendime daha cok ofkelenmeme sebep oluyor:(
Sureci degistirecek hicbirsey olmayacak farkindayim ama bu gelgitlerin de sonu yok
Soylediklerinde cok haklisin

şu git sor diyenlerin nişanlısına biri bunları yapıp da benden hoşlanıyo musun bi çekimimiz var sanki falan dese burda konu açıp milleti recm ettirirler.

rezalete bak.

yahu adam nişanlı.

gönüldür evliye de aşık olabilirsin eyvallah. amaa gidip sorma arkadaşım. allah kimseye vermesin eminim zordur ama sana yapıldığını düşün. nişanlıyken sana yapan sana yar olsa gider başkasına yapar. şahsın kanında var. milleti kolundan tutup durya demeler vıcık vıcık. cıvık herif...

şu git sor diyenlerin nişanlısına biri bunları yapıp da benden hoşlanıyo musun bi çekimimiz var sanki falan dese burda konu açıp milleti recm ettirirler.

rezalete bak.

yahu adam nişanlı.

gönüldür evliye de aşık olabilirsin eyvallah. amaa gidip sorma arkadaşım. allah kimseye vermesin eminim zordur ama sana yapıldığını düşün. nişanlıyken sana yapan sana yar olsa gider başkasına yapar. şahsın kanında var. milleti kolundan tutup durya demeler vıcık vıcık. cıvık herif...
Bu arkadaşa katılıyorum...su an boşlukta olduğun için ve onun ilgilerini gördüğün için bu haldesin yoksa sen normalde böyle düşünmezdim nişanlı bir adama...adam lara niye pis diyorlar böyle yavsak oldukları için ..bacım sen hiç üzülme ya gorusmemeye çalış işte onla öyle biri yok diye telkin et kendini hatta ondan sogu ,hayatında başka biri varken bir kıza böyle davraniyorsa yazıklar olsun Allahım bana böyle erkek verme de...yazık nisanlisina yazık arkadaşım nişanlısının yerinde olmak istermiydin ...ona yapan hadi onu bıraktı seni seçti yarın ilerleyen zamanlarda başkasına yapacak ...pis adamlar bunlar anacim..

Sakın aldanma canım. Erkekler böyle. Kurnazdır onlar. Senin ona ilgi gösterdiğini görünce seninle gönül eğlendirmeye çalışıyor. Yoksa sanmıyorum aylarca peşinden koştuğu nişanlısını öylece silip atabileceğini. Olgunlaşmamış erkek milleti işte ne yaparsın -_-

Sakın aldanma canım. Erkekler böyle. Kurnazdır onlar. Senin ona ilgi gösterdiğini görünce seninle gönül eğlendirmeye çalışıyor. Yoksa sanmıyorum aylarca peşinden koştuğu nişanlısını öylece silip atabileceğini. Olgunlaşmamış erkek milleti işte ne yaparsın -_-
ya inanamıyorum ya bunlar ne zaman olgulaşıcak ne zaman olgunlaşınca kime yarıcaklar bize yaramadıktan sonra oyyy oyyyy

mangolubira son derece haklisin zaten hayatimda 2 defa reddedildim bir defa daha cesaret edemem hadi bunu gec bu degil mesele aynisi bana yapilsa diye defalarca sorguluyorum...sadece kalbim her onu gordugunde akiyor...tutamiyorum...
Ama kararliyim zehir zembelek de olsa yutarim kimsenin saadetine engel olmam...sadece bana boyle davranmasin istiyorum bana bunu yasatmasin...ayni ortamlardayiz...keske hic tanismasaydik diyorum ama imtihanin keskesi olmuyor...

innovi soylediklerin de sende cok haklisin , bildigim seyler belki ama desteginiz icin minnetarim deyim yerindeyse...hic kimseye anlatamiyorum..kendime bile soylerken aci aci yutkunuyorum birilerinin destegi biraz da olsun iyi geldi...
Bugun bana gelse dedigin gibi bende ayni suphelerle yaklasirim kesinlikle ama su gonlumdeki yerini parcalayabilsem:KK43::cry:

Baska bir bayan arkadasina sarilip parfumunun degistiginj sorgulayan herkesle flort eder gibi davranip ama asla uzerine kondurmayip kibarlik temasi altina gizleyen adamdan bana hayir gelmeyrceginj gunbe gun ogrenecegim insaAllah...
Kendimden su surecte nefret ettim umarim bunu duzeltebilirim...

Cok sagolun hepinizz...cok tesekkur ederimmmm....

onu kendinizden uzak tutun ... tutun ki daha fazla gunaha gırmeyın hem o belkı yapı olarak oyle sız farklı hayallere kapıldınız belkı de herkese boncuk dagıtan tıp bence sız kendı yolunuza hayatınıza bakın bır kere hayata zaten geç başlamışsınız başka bır yanlış yapma luksunuz olmamalı...

karlarprensi
Cok cok haklisin...ama gun ve mesafe arttikca da degismedi hicbirsey ...eksilmiyor..bogum bogum hersey ama bunun nisanliligina golge dusurmek ne benim dinime ne de ahlakima yakisir...kendi kendime yanarim daha iyi...zaten karsilik bekleyerek yapilsa ticaret olur...
Herkese boncuk dagitan bir tip , evet kesinlikle var bu huyu ama belli etmeden yapiyor..

Herseye ragmen yanmayi sectim bir kere...ama asla soylemeyecegim ki zaten dugune gun almis birine daha yapacak hicbirsey olamaz...onun mutlulugu ile de mutlu olmasini bilirim..cok cetrrfilli ve aci olsada benim icin...
Bana dua edin ne olur..sizden tek istedigim sey bu...belki cok yuzsuzum ama istiyorum

Tesekkur ederim

Hala aptalca birakamiyorum bu yolu....
Kendisi gidecegini soyledi ve benimle konusmaya basladi...oyle guzel cumlelr kurdu ki benim icin , aylardir hicbir surette telefonla bir mesaj dahi yazmayan ( yuz yuzuyken konusuyor hatta fszlaca)- prensip geregi- bu adamin gitme rahatligi ile mi yoksa biriktirdiklerini cikarmami oldugunu dusunmeden edemedim...ama soyledigi o guzel cumleleri surekli olarak " arkadasca...arkadas olarak...baska turlusu olamaz zstn...aptal olma...dogru ol...aynisi sana olsaydi?" Diyerek yazistim..bana hickimseye anlatmadigi seylerden bahsetti..oyle guzeldi ki...sonra telefonla konustuk vs ( sadece gidecegini soylemek icin ve hediyeye teskkur icin aradi).her konusmadan sonra yine haksizca zirlayan ben....
Kendisi artik bulundugum yerde olmayacak belki ama inanin uzaklik da kar etmiyor gonlume...
En son bu aksam ayrilirkenki etraf i cektigi fotoyu atmis...bende artik dayanamadim ve " bundan sonra ne kadar uzulecegimi sadece ben ve Allah bilebilir, hic bir surette sezon bitmesin istiyorum "dedim futursuzca...ve yine haksizca...
Yazdigi son cumle...
"Yanimda goturdugum tek sey senin hediyen...":KK61: aglamaktan mahfoldum...sehitlerimiz varken ulke bu durumdayken bunlari yasiyor olmaktn bile utaniyorum...
Dua edermisiniz demeye bile utaniyorum
Yalnizca yazmak istedim...
Belkide ben kendimi anlayana kadar yazmak...

Back