- 7 Nisan 2015
- 55
- 10
-
- Konu Sahibi LeylaakHaaniim
Asla sakın hakonun doğruysa senin 16 yaşında olman ve cinsellik olayı onun başına bela olur. yönetime haber verip bunun suç olduğunu söylemek istiyorum. ki seni bulsunlar o herifide bir göz altına alsınlar
suçsa gereken yapılır. sen daha küçüksün. bizler buna göz yumamayızAsla sakın ha
aynen. cinsel istek duyduğunu nasıl anladın. belli etti demek. neyse ipnden bulunursun sen. gereken yapılır
Ben hallederim lütfen gerçekten bunu istemiyorum beni anlayın ve karışmayınsuçsa gereken yapılır. sen daha küçüksün. bizler buna göz yumamayız
anlaşılan birşeyler olmuş. polis gelsin kapısınada çocuğu tacizden yatsınTemas taciz falan söz konusu değil.Ama utanılacak bsy işte.Ya da ben yaşımdan dolayı dile getirmeye utanıyorum diyelim
yalan ha. anlaşıldıBu konu yalandir sadece sizden biraz ilgi g9rmek için salladim bsyler ve şimdi korkuyorum lütfen yemine derim kuran çarpsin yalan söyledi.
neden yalan konu açıyorsun. kurana yemin ettin annene babana. ama amacın neydiYa yemin ederim annemin babamin üstüne salladim uydurdum öylesine konuşmak için yemin edrrm kuran çarpsın
Allah canimi alsin ki yalan yemin ederim ve sizden özür dileri. Ywmin ederim kuarana el basarim kiyalan ha. anlaşıldı
Biz senin için endişelendik, çünkü yaşın küçük ve belli ki kafan çok karışık. Sana yardım etmek için bu şekilde konuşuyoruz. Kimseyi çok iyi tanıyamazsın. Eğer isteğin dışında bişey olduysa yada sana o şekilde dokunmadan da olsa karşında bişeyler yaptıysa bu da tacizdir. Ve kendini koruyamayacağın kötü bi durumda bulabilirsin. Bize kendini açman en güzeli olur ki sana daha iyi yardım edebilelim.Ben hallederim lütfen gerçekten bunu istemiyorum beni anlayın ve karışmayın
Özür dilerim ama gerçekten uydurdum böyle bsy olsa ben mal mıyım kimseye demeyim lütfen bana inanin ve polis felan kariştirmayinneden yalan konu açıyorsun. kurana yemin ettin annene babana. ama amacın neydi
Süpersiniz...yalan ha. anlaşıldı
Kafa dağıtmak için böyle bir konu açılır mı?Çünkü kafa dağitmak istedim gercekten sizle oynadiim için özür dilerim ama kurana el basarim ki şurdan şuaraya gitmke nasip olmasin ki uyfurdum böyle bsy yok