Yasak Aşk :(

Ee az önce ben istesem o istemez o çok iyi biri yapmaz diyodun demek ki yapabiliyormuş. Bence sana her ne yapıyosa ailene anlat. Senin saflığından faydalanıyor gibime geldi.
Yok o zaten olanlardan utanip gizlemeye çalısıyo benimle muhabbet kurmamaya çalışıyo bakmıyo falan.Yani onun da suçu yok ki.

bence sen yanlış anlıyor olabilirsin :) o seni anladığı için bu yüzden uzak durmaya çalışıyor olabilir kardeşi gibi gördüğü için....
küçücük bedeninde, gözünde yarattığın dev adam sen büyüdükçe gözünde o kadar alçalacak ki :) şuan birilerine bir şeylere ilgi duyma çağındasın ve gördüğüm kadarıyla da gayet mantıklı bilinçli bir kızsın aferim platonik takılmaya devam etmeni öneririm. Belli bir yaşa geldin baktın hala duyguların aynı o zaman düşünürsün ne yapman gerektiğini :)

bunlar güzel duygular tabi büyüyünce "ne kadar salakmışım yeaa..." diyebiliyor insan :) ama ne kadar da malmışım, gerizekalıymışım dememek için yanlış bir adım atmamalısın :KK66:

her genç kız belli dönemlerde kendinden yaş olarak oldukça büyük erkeklerden hoşlaşabiliyor. sukunetini koru :KK51:
Uzun uzun cevapladiğin için teşekkürler ama gerçekten bu bir sanrı değil.Gerçekten onunla aramizda böyle bir olay var. :KK43:

Yok o zaten olanlardan utanip gizlemeye çalısıyo benimle muhabbet kurmamaya çalışıyo bakmıyo falan.Yani onun da suçu yok ki.
Sana bişeyler yaptı mı yapmadı mı?
Az önce bişeyler yaptı ama benim anlamadığımı zannediyo dedin.
Şimdi olanlardan utandı uzak duruyo dedin.
Sana senin izinin dışında bişey yaptığını düşünüyorum ve bence sen utanıp uzak durduğunu düşünerek kendini rahatlatıyorsun.
Her ne olduysa buraya yazmasan bile ablana anlatmalısın.
Bu işin sonu nereye gider bilemezsin.

Ablamla cok yakin beraber uyudugu demissiniz. Ben bir kadinla erkegin bu derece yakin olmalarina anlam veremiyorum. Yani kardes gibi oldugunu dusunmuyorum kimsenin.
Sizin eve nasil bu kadar rahat girip cikiyor orasida ayri konuymus.
Sen bu kisiden uzak dur. Ayni ortamda bulunmamaya calis vakit gecirmedikce ona olan ilgin azalir. Suan cevrende sana en yakin erkek o diye bir cekim oldugunu dusunuyorsun hepsi bu.

Ablamla cok yakin beraber uyudugu demissiniz. Ben bir kadinla erkegin bu derece yakin olmalarina anlam veremiyorum. Yani kardes gibi oldugunu dusunmuyorum kimsenin.
Sizin eve nasil bu kadar rahat girip cikiyor orasida ayri konuymus.
Sen bu kisiden uzak dur. Ayni ortamda bulunmamaya calis vakit gecirmedikce ona olan ilgin azalir. Suan cevrende sana en yakin erkek o diye bir cekim oldugunu dusunuyorsun hepsi bu.
Yani beraber uyumak derken birbirlerinin evinde kaliyolar demek istedim,Ayni yatakta değil.Ama ablam çok kadınsı değildir.Rahattır.Yani tam kanka olacak tiplerdendir.Aralarinda bir sey olmasi mümkün değil imkansız.

Anlattığının aynısı kardeşimin başına geldi. Bahsi geçen erkek benim bebeklik arkadaşım, hatta aile dostumuzun oğluydu. Kardeşime ne yaptıysam, ne söylediysem boşa çıktı. Hatta aşk gözünü öyle bir kör etmişti ki çoğu zaman bana değil arkadaşımın söylediklerine inanmayı seçti. Sonra ne oldu biliyor musun? O herşeye rağmen yaşadı ve benim çok haklı olduğumu gördü, adamın hevesi geçti, aileler birbirine girdi ve onun psikolojisini düzeltmek bana kaldı.

Yaşın çok küçük, karşına kimbilir kimler çıkar. Ki adamın neden sana ilgi duyduğunun farkına varmışsın. Kardeşim bunun da farkına varmamıştı. Sonradan başını duvarlara vurmaktansa şimdiden ağlayıp, zırlayıp unutman herkes için daha hayırlı olacaktır.

Neyi anlatamaya utanıyor olabilirsin diye düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor ne yaptı sana? Madem dokunma olmadı ve basit bişey o halde utanmana gerek yoktur ki?
Temas taciz falan söz konusu değil.Ama utanılacak bsy işte.Ya da ben yaşımdan dolayı dile getirmeye utanıyorum diyelim :KK43:

Uzun uzun cevapladiğin için teşekkürler ama gerçekten bu bir sanrı değil.Gerçekten onunla aramizda böyle bir olay var. :KK43:

Olanı buraya yazmaya utanıyorum :KK43:

Dokunmadı öyle bir şey olmadı.

Neyi anlatamaya utanıyor olabilirsin diye düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor ne yaptı sana? Madem dokunma olmadı ve basit bişey o halde utanmana gerek yoktur ki?

benim de kafam karıştı şimdi... bu soruların cevaplarını ben de merakla bekliyorum

Ben anlamadım bana karşı boş değil sevdiğinden değil ama cinsel istek duyuyo yazmışsın. Nasıl anladın bunu? Aranızda bi konuşma mı geçti yoksa sana karşı bu tarz bi yaklaşımı mı oldu? Bi erkeğin sevmediğini ama cinsel ilgi duyduğunu nasıl anlayacaksın yoksa?
aynen. cinsel istek duyduğunu nasıl anladın. belli etti demek. neyse ipnden bulunursun sen. gereken yapılır

X