Yasağa rağmen ilişki

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
Arkadaşlar cinsel ilişkinin yasak olmasına rağmen eşiyle ilişkiye giren varmı benimde yasak şuan 2 aylık hamişim dün akşam girdim ilişkiye ama birşey olmadı olan varsa yazsın lütfen

merhaba bende yeni hamişlerdenim doktor bize yasak demedi ve bizde dün birlikte olduk . ama malesef ilişkiden sonra hemen kanamam oldu şimdi doktora gidecem. keşke yapmasaydık diyorum şimdi.
ama benim kanama bayağı kırmızı renkti acaba benim gibi olan baskalarıda varmıdır. düşükmü yapacam yoksa ya :KK43:((

merhaba doktor bizede yasakladı
biz doktoru dinledik düşük tehlikem vardı zaten içerde kanamamda vardı
doktor yasakladıysa bence dinle

Canım doktorunu dinleseniz keşke karnında bir can tasıyorsun sen artık eşinin de anlayıslı olması gerekiyor bu konuda bize ilk aylardan beri yasakladı doktorum ve hiç bir zamanda doktorumu dinlememezlik yapmadık bildiği bir şey vardır ki mutlaka sana yasaklamıstır değilmi keşke dememek için dikkatli olun derim.

eğer ki doktorun yasakladıysa mutlaka uymalısın.gerekli görmese böyle birşey söylemez.kesinlikle doktorunu dinle bence.

normalde eşimle çıplak olarak yüzeysel yaşıyoruz birliktelik ama dün akşam bizde anlamadık bir anda girdi ve boşaldı ama kanama bile olmadı

seni korkutmak istemem ama,benim başıma öyle acı bi olay geldi,.doktorumuz yasaklamadı ama,ilişkiden sonra kanamam oldu,.bebikimi kaybettim,..mafoldumben mafoldumben

iki çocuk annesiyim her iki hamileliğimdede son aylara kadar yaptık yani 7-8 ci aylara kadarhiçte bir sorunla karşılaşmadık tabi kadının durumu önemli herkesinki aynı olmayabiliyor:KK66:

acaba diyorum bir sefer içime boşalmayla birşey olurmu 2 aylık hamileyim geçen cuma kalp atışlarını gördük şimdi ayın 16 sında gidicem bakalım

bunun için arkadaşların çoğu aynı öneride bulunmuş zaten dr tavsiyesini elden bırakma cnm.

merhaba bende yeni hamişlerdenim doktor bize yasak demedi ve bizde dün birlikte olduk . ama malesef ilişkiden sonra hemen kanamam oldu şimdi doktora gidecem. keşke yapmasaydık diyorum şimdi.
ama benim kanama bayağı kırmızı renkti acaba benim gibi olan baskalarıda varmıdır. düşükmü yapacam yoksa ya :KK43:((

Canım kanaman koyu renkli değilmi? Bende de olmuştu 2.5 aylık hamileydim o zaman . Kanama azdı ama çok koyu renkliydi.Ben de telaşa düşmüştüm.Ama çok şükür şimdiye kadar kötü birşey olmadı. Sadece ilişkiye girerken daha dikkatli oluyoruz. Sen de kendini zorlatma çok baskı uygulatma. Bir de doktora mutlaka görün ki içerde kanaman varmı diye baksın. ınşallah herşey yolunda gider .

mafoldumben diyorsun yani...
yorumlar gülümsetti beni...

bende 2 aylığım banada yasak zaten sancılı bir hamilelik yaşıyorum...eşim anlayışlı şükür ama bence suç birazda bizde kadınlarda eşlerimize yardımcı olalım...
baştan çıkarmayalım..aklinialirimsmile

valla evremlaru iyi yapmışsın tebrikler yaa sen tüp bebkle hamiş kaldın ve bu başlığıda orda açmıştın daha önce yine tüp bebklerde doktorlar 3 ay geçmeden izin vermiyolar ne olursa olsun o bölümde birde ne yapim eşim erkek işte falan yazılar yazmıştın bence sen eşini bebkten daha çok önde tutuyosun eşinide anlam veremedim hani söz vermişti daha olmayacaktı bende tüp bebkle hamiş kaldım ve 7. ayıma yaklaşmamıza rağmen hala o iş olmuyo olmayacakta bebişim doğup kucağıma alana kadar annelik biraz fedakarlık istiyo bablıkta öyle bence dahada lafım yok sana artık tüp bebk bölümündede boşuna söz vermişsin bunu anladım sadece devam et ne yaparsan yap bundan sonrada

Canım suan bir şey yoksa olucagınıda sanmıyorum kafan rahat etmesi acısından bugunu dinlenerek geçir istersen iş güç yapma yani ama korkmada korkmanı gerektirecek bir şey yok cunku suan.Ama bundan sonra dikkatli olun.Dr unu dinle yasak kalktıgı zaman o sana soyler zaten :)

X