• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarımızı ne de çabuk unutuyoruz!Burada hatırlar mıyız?

tunavy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
441
108
103
İzmir
Arkadaşlar,öncelikle merhaba.
Kızlar herkes bir şeyler yaşarken,çaresizken,dertliyken,yaşadıklarını kimseye anlayamazlarken,derdine derman ararken,yaşadıklarını yaşayan var mıdır derken buraya üye oluyor,mesaj atıyor,konu açıyor ama sonrasında çekip gidiyor,önüne bakıyor.
Tabi ki herkes önüne,güzel bir geleceğe,hedeflerine yönelsin ama birazda geçmişte yaşadıklarını hatırlayarak bizleri unutmasın.
Şimdi rica etsem bu konuya tüp bebek sürecindeki yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?
Örneğin yaş,kaçıncı deneme,sorun var mı?kaçıncı gün transferi?özel hastane-devlet hastanesi-muayenehane mi?transfer öncesi-sonrası e2 ve progrsteron sonucunuz?(benim en çok merak ettiğim)ne belirti yaşatınız(sonuç ne olursa olsun-bekleme sürecinde yaşadıklarınız)?sonuç ne çıktı?beta-hcgdeğerleriniz nasıl arttı?
Birilerine derman olup,dua almak ne güzeldir.Hepimiz biliyoruz.
Bekleme sürecindekilere Allah sabır versin,bir an önce yüzleri gülsün.Bebeğini bekleyenlere Allah sağlıklı Doğum ve bebek nasip etsin.Bebeğini dünyaya getirenlerede Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Merhaba canım konun cok kapsamlı yanı tum tedavı surecınden bahsedıyorsun burdakı baslık altında bu cevaplar cok sağlıklı olmayacaktır. Ama ben güncel bır blog takıp edıyorum arzu edersen tum surecını paylasıyor tahlil sonucları dahıl o sayfayı önerebılırım..
İlk denemem 8. Haftada gelişimi durdu ve kurtajla sonuclandı şimdi ıkıncı ddneme ıcın ancak toparlanabıldım.. senın hıkayen nedır..

Back