- 27 Mart 2019
- 30.423
- 112.467
- 598
- Konu Sahibi Lale Halat
-
Bu iyi en azından moral verip destek oluyor bide tersi olsa daha zordu senin için neyse sende takıntı yapma yapacaksan sevişme her seferinde böyle yaparsan sevgilide gider kesinlikle korun sevisirken yada bence hiç sevişmeevet birlikteyiz hala o böyle bişeyin asla olamayacagını söyledi meryem ana degilsin endişelenme dedi hatta test yaptıgımı söyleyince o da acıdı bana niye bu kadar korkuyosun diye o emin böyle bişeyin olmayacagından yani
Güncel bir konuda bu konudan bahsedildi, konu linki istemiştim buraya etiketlendim.Bu konu nasil hortladi 2020 den
tekrar alıp yapamam abla inan eczane görünce bile içim bunalıyor düşün… bu ay da adet olursam bence rahatlarım tam 6 ay olmuş olacak çünküTest yapmaktan korkmanıza gerek yok ki, doğru şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız. İdrarı fazla damlatınca dağılır. 4-5 damla (keçeli kısmı ıslatacak kadar) idrar yeterli. Cinselliğinizi yaşayacaksanız tedbirli davranın, yazık değil mi size aylar geçmiş, üç gram zevk için psikoloji ne hale gelmiş
abla inan şakana gülmeyi çok isterdim ama bu gece hiç keyfim yokBenim babaannem 4 çocuğunda da 9 ay regl olmuş bende ilk 2 ay olurum hep
teşekkür ederim tavsiyen için abla inşallah en az hasarla aşabilirim bu durumuBu iyi en azından moral verip destek oluyor bide tersi olsa daha zordu senin için neyse sende takıntı yapma yapacaksan sevişme her seferinde böyle yaparsan sevgilide gider kesinlikle korun sevisirken yada bence hiç sevişme
Tamam şimdi için değilse de, ileriki zamanlar için çekinmeyin. Aktif cinsel hayatınız olacaksa korunmaya da teste de alışmanız gerekiyor.tekrar alıp yapamam abla inan eczane görünce bile içim bunalıyor düşün… bu ay da adet olursam bence rahatlarım tam 6 ay olmuş olacak çünkü
Vallahi bak. Ama babaannem sallamayi severdi bilmiyorum doğrumuabla inan şakana gülmeyi çok isterdim ama bu gece hiç keyfim yok
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için iyi geliyor konuşmak başınızı şişirdiysem de kusura bakmayın lütfenTamam şimdi için değilse de, ileriki zamanlar için çekinmeyin. Aktif cinsel hayatınız olacaksa korunmaya da teste de alışmanız gerekiyor.
dua edelim de sallamış olsun fobim yeniden filizlenebilir her an çünkü….Vallahi bak. Ama babaannem sallamayi severdi bilmiyorum doğrumu
Kadının 4 5 kürtajı var. Bide öğretmenliği kazanmıştı kendisi çok zekidir 76 yaşında WhatsApp kullanır yazisiriz öyle soyleyim.dua edelim de sallamış olsun fobim yeniden filizlenebilir her an çünkü….
Rica ederim, daha fazla düşünmeyin artık. İyi gecelerçok teşekkür ederim yazdıklarınız için iyi geliyor konuşmak başınızı şişirdiysem de kusura bakmayın lütfen
ahahahah acaba kendin eğlenmek için mi yoksa moralimi bozuk görüp beni güldürmek için mi yapıyosun yinede her sekilde sagol ablaKadının 4 5 kürtajı var. Bide öğretmenliği kazanmıştı kendisi çok zekidir 76 yaşında WhatsApp kullanır yazisiriz öyle soyleyim.
Ben hamilesin değilsin demedim ben sana regl olayını anlatiyorumahahahah acaba kendin eğlenmek için mi yoksa moralimi bozuk görüp beni güldürmek için mi yapıyosun yinede her sekilde sagol abla
peki sence ben neyim..Ben hamilesin değilsin demedim ben sana regl olayını anlatiyorumvalla şaka degil
Burdan baktım ultrasonla değilsinpeki sence ben neyim..
3 aydır regl oluyorsun demi19 yaşındayım abla 3 ay önce arkadaşımın zoruyla test aldım cesaret edip yaptım çift çizgi görürüm korkusundan aylardır test yapamıyordum test tek çizgiydi ama dağılmıştı biraz burdan birileri test bozuk dedi bidaha asla cesaret edip yapamadım testi ve evet mart ayından beri bu konuyu düşünüp kendi kendimi mahvediyorum ne yazık ki tramva olustu
hayır 5 aydır 5 kez oldum tam gününde hemde neden3 aydır regl oluyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?