- 20 Nisan 2020
- 9
- 15
- Konu Sahibi Lale Halat
Merhabalar kimseye anlatamadigim icin buraya yazmak istedim. Üniveritenin ilk yillarinda aşık oldum ne aşk ama iligime kemigime kadar seviyordum guya o da beni... Bir gun gitti beni aldatti ve bunu gelip bana da anlatti. Kim bilir amacı bir an evvel benden kurtulup diğer kiza gitmekti sanirim. Ben affetmeye bile hazirdim ancak hic af dilemedi.. o kizla birlikte olmadigi gibi benle de olmadi.. ama benim pesimi birakmadi sevgili olmak istemiyordu ancak yine goruselim istiyordu. Benim de canima minnet tabi o kadar cok seviyordumki herseyi kabul ettim. Ben ozmnlar 21-22 yaslarindaydim bircok genc kiz gibi surtunme yolu ile biseyler yasiyordum. Bir gun bu şahısın evine gittim ve biz yine sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Ancak tam vajinamın girişine boşaldı içeri bişey aktı gibi hissettim tabi bunlari suan farkediyorum. Neyse bu iliskiden sonra maglum fuckbuddy takiliyorduk 1-2 aydir ben kendisini cok seviyordum ancak o seviyormu sevmiyor mu bilmiyordum ne yeniden sevgili olmak istiyordu ne de pesimi birakmak. Ama canima tak demisti ve bir daha görüşmeme karari aldim. Bu kararimdan 2 hafta sonra idrarımı yaparken yanma başladı çok aci cekiyordum. En son doktora gittim benden idrar ornegi aldilar ve doktor bana bir soru sordu adetiniz duzenli mi? Evet dedim ,son adet tarihiniz nedir, dedi 5 hafta onceydi e hani duzenliydi dedi bana. Evet 1 hafta gecikmiştim ama farkinda bile degildim aklim kirik kalbime odakli oldugundan bunu fark etmemistim. sonra beni ultrasona gonderdiler adam demez mi ben burda bir kese goruyorum diye. Diyorum imkansiz ben bakireyim ne kesesi iliskiye girmedim hiç! Beni aldatan ve görüşmeme karari anca alabildigim sevgilimden Sürtünme yolu ile hamile kalmiş olamazdım bu kadar talihsiz olamazdim. Hemen o hastaneden ciktim devlet hastanesinde kaydim olmamali dedim ve bi arkadasimla ozel bir hastaneye gittim. Benden kan aldilar bir protokol numarasi verdiler ve internetten sonucu ogrenebilecegimi sonuc 0-5 arasi ise hamile olmadigimi yukari cikarsa hamile oldugumu soylediler. Ben hastaneden cikinca eski sevgilime haber verdim hamile olma ihtimalim var dedin inanamadi biz sadece surtunduk olurmu oyle sey dedi . Eve geldim ailemle salonda oturuyoruz hic birsey caktirmamam gerekiyordu. 2 saat gecti ve bilgisayarimi acip sonucuma baktim beta hcg 5000 di kocaman bir 5000!!!!!! Allah hic bir genc kiza bunu yasatmasin. Ailen anlamasin diye icine goz yasi akitmak nedir kimse tecrube etmez insallah... evet ben dunyanin en sanssiz insani olarak sürtünme yolu ile hamile kalmıştım! 21 yasindaydim, bebegin babasi beni 4-5 ay once aldatmisti, bir daha sevgili olmak istemiyordu, yakami da birakmiyordu, ben hala ona cok asiktim, karnimda sevdigim adamin bebegi vardi ve ben hala bakireydim!!!!