- Konu Sahibi melismelis2
-
yüksek ihtimal. Belirtiler var inşallah olurYaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşimle korunmadan ilişki yaşıyoruz. Adetim normalde çok düzenlidir. Hatta her ay 1-2 gün önceden adet gördüğüm oluyor. Adetim 3 gün geçikti. Kasık, yumurtalık bölgemde inanılmaz ağrılarım var sankı adet olucakmışım gibi. Gögüslerimde sivilceye benzeyen bişeyler çıktı ve aşırı şiştiler. Ara ara ateş basmalarım oluyor. Halsizlik ve uyku halım var. Sizce hamilemiyim test yapsam çıkarmı?
Hatırlamam mıGidip erken test alacağım bu gazlasabah mı yaptınız siz testi peki hatırlıyormusunuz
Ahaha o zaman bende bakabılırım gıdıyorum şimdi almayaHatırlamam mıAkşam saatiydi işten eve gelmiştim duş almıştım tırnaklarımı törpüledim bi sigara yaktım yaaaa varsaaaa diye koşa koşa banyoya gittim
Zor ama birden kesersen olur arkadaşım . Sonucu bize de yazmayı unutmaAhaha o zaman bende bakabılırım gıdıyorum şimdi almayabırde sigara işi kafamı kurcalıyor planlı olsa hep bırakırım öyle olur diyordum plansız geldı ve nasıl bırakacağım çok zor Siz bırakabılmısmıydınız
Aslında sigaranın tadı bozuk gelıyor alışkanlık suan ıcın paıkolojık herhaldeZor ama birden kesersen olur arkadaşım . Sonucu bize de yazmayı unutma
Dayanamadım en yakın nöbetçi eczane gittiğim hastene yanında yıne gıdıp kan verdım kontrolüm varmış zatenZor ama birden kesersen olur arkadaşım . Sonucu bize de yazmayı unutma
Hadi hayırlısı. Bugün pazar değil mi Ya acilde misiniz ?Oyuzden test almayacağım direk ultrason ve kan tahlılı ☺
Yok normal girdim özel hastane nöbetçi dr varmış ilk aradım açmayınca kapalı sandım eczaneye gelınce önünden geçiyordum baktım girenler var girip sordumHadi hayırlısı. Bugün pazar değil mi Ya acilde misiniz ?
Hadi hayırlısı o zaman.Yok normal girdim özel hastane nöbetçi dr varmış ilk aradım açmayınca kapalı sandım eczaneye gelınce önünden geçiyordum baktım girenler var girip sordum
Ahaha normalde hastane önünden geçmeyen ben hastaneye giriyorumHadi hayırlısı o zaman.dikkat edin korono var koronoooo
Sonucunuz nedir merak ettim?Merak ınsanı öldürür cidden iğne hobim de var ıkıdır yalnız gelıp kan verıyorum
Evdeyım eşim geldi yemek hazırlıyorum yemekten sonra sonucu alacağız dr a gideceğiz ( dr sabaha kadar nobetcıymıs )Sonucunuz nedir merak ettim?
ay nasıl duruyorsunuz çıktıysa sonuç ben yemek falan dinlemem koşarak giderdim herhaldeBende çok merak ediyorum ama gidemiyorum yemek pişiriyorum
Geldim şimdi 1500-2000 arası kese gözüküyormuş 12 si gibi gel dedi değere göre artış normalmiş 304,7 olmus %60 artması bekleniyormuş günlük yani var artıkay nasıl duruyorsunuz çıktıysa sonuç ben yemek falan dinlemem koşarak giderdim herhalde
Hem korunmayip hem de "düşüncemiz yoktu" mu?sizde aynı şeyleri yaşadınız mı? Hiç gebelıkle ilgili bir düşüncemiz yoktu şuan çok şaşkınım
MaşallahGeldim şimdi 1500-2000 arası kese gözüküyormuş 12 si gibi gel dedi değere göre artış normalmiş 304,7 olmus %60 artması bekleniyormuş günlük yani var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?