- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi melismelis2
İnşallah yüce rabbim sizede sağlıklı bebek kucağınıza almayı nasip etsinMaşallahRabbim.kucaginiza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
biz olmayanlara da dua ederseniz çok mutlu oluruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yüce rabbim sizede sağlıklı bebek kucağınıza almayı nasip etsinMaşallahRabbim.kucaginiza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
biz olmayanlara da dua ederseniz çok mutlu oluruz
Aaa hemen mi çıktı cızgı hayırlı olsunTest yaptım, çizgi biraz silik çıktı sanırım hamileyim![]()
Resımm atarmısın canım bakalım bızdeTest yaptım, çizgi biraz silik çıktı sanırım hamileyim![]()
Aaa hemen mi çıktı cızgı hayırlı olsun ☺
Resımm atarmısın canım bakalım bızde
Süper o zaman hayırlı olsun2 saat oldu yapalı testi şuan çizgiler daha net ilk yaptığım gibi değil☺
Bence hemen kan testi yaptırmayın silik cıktı ise beta hcg düşük cıkıyor ben yaptırdım düşük çıktı hemde hamılelık beklediğim bişey olmamasına rağmen strese soktuTeşekkür ederim yarın kan testi yaptırıcam☺
Sabredin 10 gün kadar öyle yaptırın en azından bıraz yüksek çıkar
Salı günü yaptırdım emın olayım silik çıktı dedim 50 referans felan dedi doktor 23.7 çıktı zaten kararsızım sürpriz bısey düştüm söyle bı ne olacak diye devamlı test almaya başladım etkiler var ama arafta kalıyor ınsan bugün gittim 304 mu ne çıktı da dedım heh tamam yukselıyor normal derecede var demekki dedımhıı böyle diyince siz bende şuan bi düşündüm☺
Bıraz sabredın zaten var en azından hcg ilk düşük cıkıyor o strese girmeyinhıı böyle diyince siz bende şuan bi düşündüm☺
Kesin çıkarYaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşimle korunmadan ilişki yaşıyoruz. Adetim normalde çok düzenlidir. Hatta her ay 1-2 gün önceden adet gördüğüm oluyor. Adetim 3 gün geçikti. Kasık, yumurtalık bölgemde inanılmaz ağrılarım var sankı adet olucakmışım gibi. Gögüslerimde sivilceye benzeyen bişeyler çıktı ve aşırı şiştiler. Ara ara ateş basmalarım oluyor. Halsizlik ve uyku halım var. Sizce hamilemiyim test yapsam çıkarmı?