Benim daha öyle anılaırm yok
Zekiyim demedim aklıma geldi açtım Burda konu açarken kımsye sormıycam elbette parkon! Eleştirmiyorum nerde eleştirmişim ? neysseSen anlatmıyorsun,ama anlatmazlar diyede eleştiriyosun.
En garip konu açma şekli,herkes aptal bir sen zekisin.
Yazık
Ateşle barut yan yana duruyor ama ne ateş fitili yakıyor nede fitil yansa bile barut kendini patlatmadan duruyor kardeş kardeş geçiniyorsunuz yani :)
Ya da çok tecrübelisiniz :)
Ya onu geçtim bu konular beni ilgilendirmez de senle ilgili beni ilgilendiren bi konu var ki nerde yazını görsem böğüresim geliyor yazma şeklinden.
Evde boş durucana bi yazma kursuna git yada evde alıştırma yap yazma egzersizi vs bişiler yap olmadı bi Türkçe dersi al ya !
Okulda hiç bi bir şey öğretmediler sana ?
Burda kimse dört dörtlük yazmıyor ama senin gibi saçma sapan cümle kuran harfleri değişik kullanan başka kimsede yok yani!
ABLA NASİHATI
Zekiyim demedim aklıma geldi açtım Burda konu açarken kımsye sormıycam elbette parkon! Eleştirmiyorum nerde eleştirmişim ? neysse
Evde boş durcagına ?
tecrubesiz?
okulda hiç birşey öğretmedilermi sana ?
Saçma sapan ? ;
ya sen işine baksana ne uğraşıyorsan benimleeeeTecrübesiz değil TECRÜBELİ yazıyor.
Seçtiğin cümlelerin anlamlarını açıklamayım bi zahmet
Zekiyim demedim aklıma geldi açtım Burda konu açarken kımsye sormıycam elbette parkon! Eleştirmiyorum nerde eleştirmişim ? neysse
Evde boş durcagına ?
tecrubesiz?
okulda hiç birşey öğretmedilermi sana ?
Saçma sapan ? ;
ya sen işine baksana ne uğraşıyorsan benimleeee