Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm degisiyor 7_8 hafta gibi kalp atisi karindan duyuluyor..

Cnm Rabbim olmayanlara versin istedik ama isimiz zor esim cok yogun calisiyor ailemde yanimda yok hamileligim cok perişan geciyor mirac cok rezil olur akilli bir kaynanamda yok yani aslinda istiyoruz ama cesaretimiz yok vazgeciyoruz

hııım anladım canım inşalah o güzel sesi duyacaz bizde

sevinç canım çok öksürüyorum ama hasta falan değilim gıcık gibi bişey içimi dışıma çıkarıyo bebeğime bir zarar vermez dimi

Geçmiş olsun canım bende cok kotu oksuruyorum içim disima cikiyo resmen
Sana da çok geçmiş olsun canım. Oksuruk iyi değil dikkat et kendine. Pekmez ye bi kaşık. Yumuşatır. Süt bal karışımıda yumuşatır. Benim kızımın da içi dışına çıkıyor resmen. Öyle ki her öksürmeye midesindekileride çıkarıyor kusuyor yani çok kendini zorluyor yavrum.
Cnm degisiyor 7_8 hafta gibi kalp atisi karindan duyuluyor..

Cnm Rabbim olmayanlara versin istedik ama isimiz zor esim cok yogun calisiyor ailemde yanimda yok hamileligim cok perişan geciyor mirac cok rezil olur akilli bir kaynanamda yok yani aslinda istiyoruz ama cesaretimiz yok vazgeciyoruz
Canım belki miraç buyur kendini kurtarınca yani 4 yaşında falan...
Cnm coookkkk ama cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun
amin canım herkesin tüm hastaların.

Beydos'u özledim...
Başak da yok.. hiç uğramıyor.
Hepten terkedildik...
Hee sorma terkedilmis topik burası...Biz yine az çalıştık bu ay baslarda umutlu oluyorum sonra bi karamsarlık çöküyor.Bu ay son tedavim zaten dr kendi haline birakacagiz bundan sonra dedi
Bu arada annem tarla satti kendi ispartada oturuyor ablamda öyle biz kira vermiyoruz antalyadan ev alayim siz oturun birikim yapin kiradan kurtulun dedi 1 haftadir ev bakiyoruz bitane bulduk pazartesi paxarlik yapacagiz bakalim hayırlısı bizim icin iui olacak boylece ilerde kredi cekmeden ev alabiliriz ablamda babamin evde otururken para biriktitip suan oturduklari evi almislardi.Bakalim hayirlisi.Evide ablam ben annem 3 umuzun ustune yapacakmis.Diger tarlalarda satista onlar satilincada memleketten apart alacak kirasini bolusturek iki kardes ablamla bana.Insallah olurda biran once maddi anlamda ferahlarix

taze anniş nasılsın nasıl gidiyor hiç yazmıyorsun

Iyiyim canım sali günü kontrolum var merakla onu bekliyorum heyecanli ve merakli bekleyis bebegimi kucaklayana kadar bitmeyecek sanırım

Sende olumsuz dusunme insallah bu ay bebegin gelir ev aliyomussunuz hayirli olsun canım

Iyiyim canım sali günü kontrolum var merakla onu bekliyorum heyecanli ve merakli bekleyis bebegimi kucaklayana kadar bitmeyecek sanırım

Sende olumsuz dusunme insallah bu ay bebegin gelir ev aliyomussunuz hayirli olsun canım
inşallah canım hayırlısı.Amin sağol.Bakıyoruz henüz içime sinen bir ev yok bir tane var ama oda fiyatı bizi aşıyor pazarlıktan pek ümidim yok ama yinede pazarlığa oturacağız ev sahibi sıkıştığı için satıyormuş çünkü acil paraya ihtiyacı varmış....

Ve çekmece ıncık cıncık temizliği yaptım.Epey kalabalıklaşmış arada düzenlemek gerekiyor bu saat oldu bi torbada tahlil tetkik kâğıt attım.Onları atarken farkettim ne çok yorulmuşum ben ama temizledim hiçbirşey bırakmadım kaybettiğim bebeklerimin raporları ultrason kağıtları beta hcg sonuçları idrar testleri vs hepsi duruyordu hepsini attım biraz önce hafifledim sanki...Ve her defasında korkuyla endişeyle yeni gelen bebeğime de eski hüznümü yaşattığım için kızdım kendime Rahimde bile aynı yere tutunmuyormuş bebekler benim ne hakkım var ki yeni bebeğime eski üzüntüyü endişeyi yüklemeye...Eğer ola ki tekrar gebe kalabilirsem onun yepyeni bir hayat olduğunu can olduğunu herşeye yeniden başlamam gerektiğini hatırladım eskiye dair hiçbir üzüntü bırakmadım...Vedaşmak zor oldu ama bitti.Eğer ola ki tekrar hamile kalamazsamda bana vedalarımı hatırlatacak tek bir kağıt parçası bile bırakmadım...

Kızlar öksürüğüm için doktora gittim asetilsistein diye bir ilac verdi doktorumda kullanabilirsin dedi ama ben yinede tereddut ediyorum siz ictinizmi

Kızlar öksürüğüm için doktora gittim asetilsistein diye bir ilac verdi doktorumda kullanabilirsin dedi ama ben yinede tereddut ediyorum siz ictinizmi
Gunaydinn canim ben oglumda hoc ilac kullanmadim canim.Digerlerindede antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim.Dr un icebilecegini soyluyorsa sorun olmaz heralde.Insallah gerek kalmaz icmeden duzelirsin.

Gunaydinn canim ben oglumda hoc ilac kullanmadim canim.Digerlerindede antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim.Dr un icebilecegini soyluyorsa sorun olmaz heralde.Insallah gerek kalmaz icmeden duzelirsin.

içmeyecem canım ıhlamur komposto bol sıvı alarak atlatmayı düşünüyorum bakalım geçer inşallah bugün daha iyi zaten
ama bugünde çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor midem bulanıyor evde olsamda uyusam diyorum

Saracim kalp atisini duydunuzmu erkek kardesimin eside seninle ayni haftada hamile insallah beraber dogurursunuz xanim

Gözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin kalp atışını bu salı günü duyacaz inşallah ondan sonra daha rahatlayacam sizinkiler duymusmu kalp atışını

Kızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk tarifi imkansız bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

1. Miami beydos darısı başınıza kızlar
    gozunaydin canim cok sevindim boyle boyle bir bakmissin 9 ay gecmis gecmez gibi gelirde ama bakiyorum zaman cabuk geciyor..Aminn insallah ben bugun adet oldum yine buay doktora soyleyecegim tedavilere ara verecegim cok yordu beni kafami dinldmem gerek kafama taktikca olmuyor 2 ay yetti bana canima yazik dedim Rabbim hayirli zamanda sagliklisini nasip etsin i sallah uzgunum ama yapacak birsey yok

Miami canim saglik olsun birak klomeni felan sen gebe kalabilen birisin kafani bosalt yoksa bu is olmaz ben miraci 10 ayda zor buldum ama mucadelem 4 sene surdu Allah yardim etsin cnm

X