Yaşadığım ilginç olay

Yok eve döndüğünde mesajla söyledi,muhtemelen anneciğiyle konuştu,öncesinde hiç sormadı.

Ne yalan söyleyeyim, duyduğum en saçma olaylardan biri diyebilirim. O kadar saçma ki beynim error verdi. Sizin yarım hissetmeniz (?), adamın yumurtalıklardan mı ameliyat olacaksın demesi (?), sonra engellemesi (?), özellikle sizin eksik hissetmeniz falan zincirleme saçmalıklardan saçmalık beğen olmuş.

Yarım hissetme olayı köklerden gelen bir şey aslında saçma ama hastalığı vs olduğu için tercih edilmeyen çok kadın duydum bizim o taraflarda.Çocukluğumda zihnime kazınmış olacak ki bu olayda ı düşünceyi ortaya çıkardı maalesef.Kesinlikle ben de doğru bulmuyorum zaten ama bunu takıntı yapasım varmış,hatıralar canlanmış işte.

Hem ısrarla ameliyat öncesi hastenede seni görmek istiyor güzelce, nazikçe davranıp övgüler yağdırıp sonra engelliyor. Çözemedim ben bu işi. Ama sen değerlisin kıymetlisin. Değerli olman bir başkasına bağlı değil. Başkalarının tavırları yüzünden kendini eksik, değersiz hissetme lütfen. Ne yapıyorsa yapsın, sana erkek arkadaş mı yok Allah aşkına

Hastalık Allah’tan gelir,ama ne bileyim ,bu durum bana kendi yarım hissettirdi.Oysa çok önemsemiyordum bu süreci ben.
Sormamda sakınca yoksa hastalığın nedir ? Tabi ki hastalıkta şifa da allahtan gelir birazda sana bağlı pozitif olacaksın barışık olacaksın kendinle hastalığın adı geçmediği için tam anlayamadım adamın engelleme olayını bağlayamadım bi türlü söylemek istemezsen de anlarım ama şükür yatalak değilsin ve Allah korusun kanser de değilsen gerisi gerçekten mühim değil. Bazı insanları anlamakta mümkün değil ki anlamaya da gerek yok bazen :) sen sevgiliyken onunla bunu yapmış olsa çok yıpratırdın kendini.

Kist alındı,zararsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…