Yaşadığım cennetim

ya anlamadım neden resimleri normal bi şekilde göremiyoruz eskisi gibi neler oluyor bu siteye sürekli bi şeler değişiyor????

neyse uzun uğraşların sonunda gördüm resimleri.. evin güzel ama benim gibi herşeyden korkan birine göre değil:))

ben de fotoları göremiyorum maalesef...

arkadaşlar evinden çok güzel bahsetmişler ama göremedim.evinin resimlerini bekliyorum.

canım çok güzel bi atmosferde oturuyorsun değerini bil :)) şehrin içinde böyle kasaba gibi yeşillik bi ev herkese nasip olmaz.. bu arada rustik perdeleri çok severim inşallah ilerde evim olursa benim de hayalim rustik perde..

Resimler açılmıyor fakat biraz uğraşınca açabildim..

ben de bir süredir ugraşıyorum ama açamadım görebilenler nsl bir yöntem kullanıyor?

ben de bir süredir ugraşıyorum ama açamadım görebilenler nsl bir yöntem kullanıyor?

sanırım sıtede duzenleme var....

umarım yarına duzelır...

ama arkadaslar nasıl gördu bılmıyorum.....:uhm:

ben göremiyorum
çokda güzel yorum yapmışlar merakta ettim.

fotoğraların linki oalrak görülen yeri:
http ile başlayan yerden alarak jpg ile biten yere kadar kopyalayarak exploer arama çubuğuna yapıştırın.
karşınıza reism çıakracaktr.
::))
güle güle oturun
birgün bahçede çay içmeye geleceğiz bu gidişle
allah her zaman huzur versin

bayıldım harika
size hafta sonuna kahvaltıya gelsem bana o bilem yeter çok huzur verici görünüyor

ya herkes çok güzel ve huzur verici olduğunu yazmış,neden gözükmüyor resimler

evin içinide merak ediyoruz eklemiyecekmisin arkadaşım dışı çok şirin hele o kedicik

evin içinide merak ediyoruz eklemiyecekmisin arkadaşım dışı çok şirin hele o kedicik

vay be istanbulda böyle bir ev...eski zamanları hatırlattı bana..

evet hoşbir yer bende çok severim böyle bir yerde yaşamayı sessiz ve huzur veriçi bir yere benziyor
eskiçi gönlüm gitti taaaaa eskilere senağlama
ah ah
güzel bir ortamda yaşıyırsunuz ne güzel değerini bilin ahlarla kalmayınsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…