• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığınız Hamilelik Belirtileri Nelerdi Yardımcı Olur musunuz?

kelebekkkkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
56
8
1
26
Herkese Merhaba. Anne adayları bende dahil sürekli bir ip ucu bir umut arar olduk. Hamilelik geçirmiş olan arkadaşlar belirtilerini örneğin yumurtlamadan şu kadar zaman sonra şunlar oldu yumurtlamadan şu kadar süre sonra öğrendim gibi bilgilendirme yapıp yardımcı olabilir mi? Biliyorum herkes farklı yaşar ama en azından bizim için yardımcı olmuş olursunuz sizde zamanında eminim bişeyler duymak için sürekli araştırma yapmışsınızdır. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum biz Anne adaylarıda buradan pkuruz🥰🙏🏻

Ben adet gecikmesi dışında hamilelik belirtisi yaşamadım açıkçası. Genelde de ilk belirti adet gecikmesidir. O da en az 10 gün olmalıdır.

Benim adetime 7 gün varken öğrenmiştim hiç bir belirtim yoktu hatta 3 gün önce test yapıp negatif görmüştüm kaynanam kirpiklerim dağılmış diye sen kesin hamilesin dedi bi test daha yaptım öyle öğrendim yani hiçbir belirti yaşamıyordum

Adete 1 hafta kala başladı benim bacaklarım da sızlama kasık ağrısı göğüsler de dolgunluk iştah artışı bir de tansiyonum düşük çıkıyordu

Back
X