Bence denemelisin.Hayatta hiçbirşey için geç değil.İç mimarlık okurken de eşinizle birlikte birşeyler yapabilirsiniz.Eşiniz size destek oluyor,ne güzel.Bence böyle bir düşünceniz varsa mutlaka gerçekleştirin.İç mimarlık okumasanız da okusanız da 4 sene sonra 34 olacaksınız,yukarıdaki yoruma göre düşünecek olursak:)merabalar..30 yaşindayim, ewliyim we 4 yasinda bi kizim war..univ mezunuyum ama meslegimi yapamiyorum..eşim mimar we kendi ofisi war..benim de icmimarliga ilgim war we esim okumam konusunda cok istekli..ben univ. sinawina gireli tam 13 sene olmus dile kolay..basarabilirmiyim yoksa elime yuzume bulastirip rezilmi olurum bilemiyorum..bana bi yol gosterin nolur..
:)) cok tesekkur ederim..Bence denemelisin.Hayatta hiçbirşey için geç değil.İç mimarlık okurken de eşinizle birlikte birşeyler yapabilirsiniz.Eşiniz size destek oluyor,ne güzel.Bence böyle bir düşünceniz varsa mutlaka gerçekleştirin.İç mimarlık okumasanız da okusanız da 4 sene sonra 34 olacaksınız,yukarıdaki yoruma göre düşünecek olursak:)
merabalar..30 yaşindayim, ewliyim we 4 yasinda bi kizim war..univ mezunuyum ama meslegimi yapamiyorum..eşim mimar we kendi ofisi war..benim de icmimarliga ilgim war we esim okumam konusunda cok istekli..ben univ. sinawina gireli tam 13 sene olmus dile kolay..basarabilirmiyim yoksa elime yuzume bulastirip rezilmi olurum bilemiyorum..bana bi yol gosterin nolur..
Yaşın 30 değil 40 da olsa 50 de istediğin mesleği yapmak için tekrar hazırlanılır.
En azından benim görüşüm bu, niye içinde kalsın ki.
Başarma konusu da tamamen istemene bağlı, benim de 5 sene kadar oldu, sınav sistemi değişmiş, konulardan uzaklaşmışım, önce korktum yapabilir miyim diye ama şu an hazırlanıyorum Eczacılık için. Çok da umutluyum.
Eşin de destek oluyormuş daha ne olsun.
tebrik ederim seni , insallah emeginin karsiligini alirsin..zor dimi ara werince..dersaneye filan gidiyomusun yoksa ewde kendin mi hazirlaniyosun?
ablacım(aramızda 10 yaş olduğundan saygıdan diyorum yoksa genceciksiniz daha) böyle bu yaştan sonra ne yapacaksın, neyine senin, ne işine yarar diyenlere kulak asmayın. İş bulma sıkıntınız bile yoksa daha ne bekliyorsunuz. ben makine mühendisliği öğrencisiyim bu sene 3 olacaktım ama mimarlık istediğim için bırakıyorum. Sınıfta 40yaşlarında 2 kişi vardı bizimle birlikte yani okumanın yaşı yok. hayallerinin peşinden koşmayacaksa insan niye yaşıyor ki?
bence hiç geç değil benim durumumda yılan hikayesine girdi üniversiteye girdim çıktım girdim çıktım yani nerdeyse mezun olcaktım bence geç değil hemde eşinle ortak olcaksın hiç durma derim olmayınca olmuyor ya ben artık şuna inanıyorum demek ki herşeyin bir zamanı varmış senin için doğru zaman şu an.
:)) cok tatlisin..boyle msjlari okudukca aşka geliyorum:) sen de insallah hayaline kawusursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?