• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

erkekler ilişkilerde anlaşma, uyum da arıyor hatırlatmak isterim. Manken gibi olmak etkileyicidir ama ilişkilerde olmazsa olmaz bir kural değildir. Sizi yakın hissetmiş olabilir kendi anlayışına, yaşantısına göre olduğunuzu düşünmüştür belki... çocuk seneye tekrar geçiş yapacakmış zaten, okulların kapanmasına 3 ay kalmış. Kimseye duyurmadan tanışın, devamını o zaman düşünürsünüz

Son düzenleme:
Sizin yerinizde olsam bende aynı şeyi düşünürdüm yani öle karizma ve zengin adamların peşinde 20 lik kadınlar var hemde su gibi ama benimde böle bişe basıma geldi ve o kişiye bunu söylediğim zaman ben o 20 ilklerden bıktım onlar para varsa yanımda genç onlar beni sadece eğlendiriyor ama anlamıyor ben doydum hatta kustum onlardan demişti. Seni istiyorum senin gibi 3 . Buluşmada bile hala gözlerime bakamayan bir namus abidesi kadın istiyorum demişti. Ama ben ne yaptım güvenmedim ve devam etmedim şu an eski eşimleyim bişeyleri toparlamaya çalışıyorum yani pişman da değilim ben ona yetmeye çalışamam gücüm yok . Ama yalnız da geçmez hayat eğer güven sorununuz yoksa öğrencimin babası etik olmaz diye bişe yok o zaman meslektaşı ile evlenen var aynı okulda arkadaşken. Doğal şeyler bunlar etik olmaması için öğrencin olması lazım bence.

Ama 3 hafta gitti çocuklar. Yarın bir şey çıkmazsa yine başlayacaklar. Sürekli onlinenin garantisi yoktu ki yüz yüzeye de geçildi. Çocuğu ordan oraya savurmak doğru gelmiyor bana. Eğitimcilere de Doğru geleceğini sanmıyorum.
dogru soyluyorsunuz kısa sureklı devamlı bır degısıklık olmus maalesef bu bır sıkıntı
belkıde cocugu ıcın ıyısını ararken dogru olacagını dusunerek hatalı kararlar vermıs ama yıne de ogretmen neden dıye sorsa velı sıze ne derse sıkıntı var oyle tıpler aslında acıklama da yapmıs onlıne egıtıme gecıldı dıye demıs kurcalanmasını ıstemez bu yuzden
mudur sorsa bırsey demez ogretmen sorsa sana ne der bosa gergınlık olur ...

erkekler ilişkilerde anlaşma, uyum da arıyor hatırlatmak isterim. Manken gibi olmak etkileyicidir ama ilişkilerde olmazsa olmaz bir kural değildir. Sizi yakın hissetmiş olabilir kendi anlayışına, yaşantısına göre olduğunuzu düşünmüştür belki... çocuk seneye tekrar geçiş yapacakmış zaten, okulların kapanmasına 3 ay kalmış. Kimseye duyurmadan tanışın, devamını o zaman düşünürsünüz
Teşekkür ederim bakalım artık neler olacak neler :)

Sizin yerinizde olsam bende aynı şeyi düşünürdüm yani öle karizma ve zengin adamların peşinde 20 lik kadınlar var hemde su gibi ama benimde böle bişe basıma geldi ve o kişiye bunu söylediğim zaman ben o 20 ilklerden bıktım onlar para varsa yanımda genç onlar beni sadece eğlendiriyor ama anlamıyor ben doydum hatta kustum onlardan demişti. Seni istiyorum senin gibi 3 . Buluşmada bile hala gözlerime bakamayan bir namus abidesi kadın istiyorum demişti. Ama ben ne yaptım güvenmedim ve devam etmedim şu an eski eşimleyim bişeyleri toparlamaya çalışıyorum yani pişman da değilim ben ona yetmeye çalışamam gücüm yok . Ama yalnız da geçmez hayat eğer güven sorununuz yoksa öğrencimin babası etik olmaz diye bişe yok o zaman meslektaşı ile evlenen var aynı okulda arkadaşken. Doğal şeyler bunlar etik olmaması için öğrencin olması lazım bence.
Evet artık etik konusunda benimde bir şüphem kalmadı açıkcası :)

dogru soyluyorsunuz kısa sureklı devamlı bır degısıklık olmus maalesef bu bır sıkıntı
belkıde cocugu ıcın ıyısını ararken dogru olacagını dusunerek hatalı kararlar vermıs ama yıne de ogretmen neden dıye sorsa velı sıze ne derse sıkıntı var oyle tıpler aslında acıklama da yapmıs onlıne egıtıme gecıldı dıye demıs kurcalanmasını ıstemez bu yuzden
mudur sorsa bırsey demez ogretmen sorsa sana ne der bosa gergınlık olur ...
Evet onu da dedim ilk başta zaten soramazsın. Gerek de yok. Sonra ilişki ilerlemiş, işyerine gidilmiş. Ben eğitimci olarak merak ederdim tanımak istediğimin adamın bu özelliğini. Ve düşünce yapısını öğrenmede katkısı olurdu. O durumda da sormak mantıksız olmazdı terslenmezdim de:) yani stall yapacağım yerde böyle şeyler daha çok bilgi veriri.

Ayni zumre olup evlenenler ,mudur-ogretmen evlenenler..Tam tersi olumsuz ornekleri olsa da cokca yasanan bir durum veli-ogretmen de.Insaniz en nihayetinde.Iki taraf ta bekar.Eee? Ortada bir ahlaksizlik yok.Gelen tepkiler ilginc geldi bana.Sadece emin olana kadar yani karsi taraftan tam emin olana kadar cocuga soylenmezse iyi olur.Uzaktan bir akrabamiz bu sekilde evlendiler.Kadin kurs ogretmeni...Bizim abimiz de kizinin durumunu sormak icin gel zaman git zaman muhabbet koyulasiyor ve evleniyorlar.Ters gelen bir durum yok.Guzell hisler yasamaya devamm. Cok heyecanli.

Ayni zumre olup evlenenler ,mudur-ogretmen evlenenler..Tam tersi olumsuz ornekleri olsa da cokca yasanan bir durum veli-ogretmen de.Insaniz en nihayetinde.Iki taraf ta bekar.Eee? Ortada bir ahlaksizlik yok.Gelen tepkiler ilginc geldi bana.Sadece emin olana kadar yani karsi taraftan tam emin olana kadar cocuga soylenmezse iyi olur.Uzaktan bir akrabamiz bu sekilde evlendiler.Kadin kurs ogretmeni...Bizim abimiz de kizinin durumunu sormak icin gel zaman git zaman muhabbet koyulasiyor ve evleniyorlar.Ters gelen bir durum yok.Guzell hisler yasamaya devamm. Cok heyecanli.
Çok teşekkürler :)

Ben etik değil demeye geldim. Sui misal emsal olmaz. Bu sebeple istediğiniz kadar örneklendirin ilişkinizi etik hale getirmez. Herkes normların belirlediği sınırlar içinde yaşamak zorunda değil o ayrı. Bu ilişkinin olumlu ya da olumsuz getirileri umarım profesyonelliğinizi etkilemez.

Gayet yaşınız genç ve evlenmeye uygun birisiniz :) lütfen kendinizin farkında olun. Genç değilim, çirkin sayılmam ama güzel değilim gibi söylemlerde bulunmayın :) dönüp bakmayacağımız adamlardaki özgüven bile bizdekinin 10 katı 😅 ayrıca bana göre kendine bakan 40 yaşında mutlu bir kadın, 20 yaşındaki kızlardan daha çok ilgi çeker :)

Okulda duyulması ve öğrencinizin duyması hiç hoş olmaz, başınız ağrıyabilir. Ama bu öğrenci elbet de mezun olacak ya da siz belki iş değiştireceksiniz. O zaman daha rahat ilerleyebilir her şey. Bir de tabi adamın niyeti de önemli, dikkatli olmakta fayda var. Sadece çocuğuma baksın yeter kafasında olmadığından emin olun :)

Geçen sene survivor da Barış vardı

Annesi onun basketbol koçu ile evlenmişti

Oluyor bu durumda sıkıntı yok da daha yakından tanımak lazım

Çocuğun özelden devlete neden geldiği dahi konuşulmadan Veli öğretmen ilişkisi nasıl evrildi ben onu da merak ettim

Yani veli olarak öğretmenle ilgilensem önce çocuğun hayatındaki bu büyük değişimden başlarım

Bir de çocuk 10 yaş altı adamın eşi de sınıf arkadaşı

Yani 35 yaşında anne olmuş 2-3 yaşında boşanıp ABD ye gitmiş çocuğu bırakmış

Bunları irdelemenizi öneririm

Umarım :) Çok teşekkür ederim :) Yemekte mutlaka soracağım bu konuyu ama farz edelim açık açık dedi ki para ödemek istemek istemedim o yüzden aldım. Ne diyebilirim ki? Yani demek istediğim bu benim ilişkim açısından kötü bir şey mi?
Direkt ilişkinizi etkileyecek bir sebep değil tabi ki
Ama karşınızdaki kişiye dair fikir sahibi olursunuz

İnsanın sağlıktan sonra en önem verdiği şey çocuğunun eğitimidir
Durum varken kar edeyim diye çocuğunu okuldan okula gönderen biri beni rahatsız ederdi mesela
Çocuğunun eğitiminde bile kar düşünen biri ilerde daha nelerde parasınu düşünür diye çıkarımda bulunurum

Bu sizin için önemli bir kriter değilse zaten sormaya da gerek yoktur
Sonuçta insanlara her şeyi sorarak öğrenemiyoruz
Davranışlarından da çıkarımda bulunuyoruz

Direkt ilişkinizi etkileyecek bir sebep değil tabi ki
Ama karşınızdaki kişiye dair fikir sahibi olursunuz

İnsanın sağlıktan sonra en önem verdiği şey çocuğunun eğitimidir
Durum varken kar edeyim diye çocuğunu okuldan okula gönderen biri beni rahatsız ederdi mesela
Çocuğunun eğitiminde bile kar düşünen biri ilerde daha nelerde parasınu düşünür diye çıkarımda bulunurum

Bu sizin için önemli bir kriter değilse zaten sormaya da gerek yoktur
Sonuçta insanlara her şeyi sorarak öğrenemiyoruz
Davranışlarından da çıkarımda bulunuyoruz
Anladım ben gerçekten bu kadar takılmamıştım bu konuya. Sanırım bu benim görüşümle ilgişi biraz da. Bence özel okulların en büyük özelliği sosyallik ve aynı sosyal statü çevresi. Ders konusunda aşırı başarılı olduklarını düşünmüyorum. Başarının anahtarı biraz ilgili bir öğretmen ve çokça çocuğun kendisine bağlı. Yılda online olduğu için sosyallik ve çevre olayı düşer dolayısıyla gerçekten para vermemek istememiş olabilir. 20 senelik bir eğitimci olarak yorumum bu. Neyse bakalım artık hayırlısı :) Teşekkürler tekrar.

Merhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)
43 yasında bir adamla 41 yasında Bi kadın olur olmasına. Üstelik öğretmensiniz.sizin özel bir saygınlığınız var. 20 22 yası da cok güzel bir kızla ne konusacak paylasacak. Siz öyle bir kıza nazaran adama daha cok hitap ediyor olabilirsiniz. Ancak ortada bir kuz var o sizin öğrenciniz. Olumsuzluk durumu olursa hoş olmaz. Cok dikjatli olmalısınız

Gayet yaşınız genç ve evlenmeye uygun birisiniz :) lütfen kendinizin farkında olun. Genç değilim, çirkin sayılmam ama güzel değilim gibi söylemlerde bulunmayın :) dönüp bakmayacağımız adamlardaki özgüven bile bizdekinin 10 katı 😅 ayrıca bana göre kendine bakan 40 yaşında mutlu bir kadın, 20 yaşındaki kızlardan daha çok ilgi çeker :)

Okulda duyulması ve öğrencinizin duyması hiç hoş olmaz, başınız ağrıyabilir. Ama bu öğrenci elbet de mezun olacak ya da siz belki iş değiştireceksiniz. O zaman daha rahat ilerleyebilir her şey. Bir de tabi adamın niyeti de önemli, dikkatli olmakta fayda var. Sadece çocuğuma baksın yeter kafasında olmadığından emin olun :)
Teşekkürlerr :)

Anladım ben gerçekten bu kadar takılmamıştım bu konuya. Sanırım bu benim görüşümle ilgişi biraz da. Bence özel okulların en büyük özelliği sosyallik ve aynı sosyal statü çevresi. Ders konusunda aşırı başarılı olduklarını düşünmüyorum. Başarının anahtarı biraz ilgili bir öğretmen ve çokça çocuğun kendisine bağlı. Yılda online olduğu için sosyallik ve çevre olayı düşer dolayısıyla gerçekten para vermemek istememiş olabilir. 20 senelik bir eğitimci olarak yorumum bu. Neyse bakalım artık hayırlısı :) Teşekkürler tekrar.
Ben de aynı böyle düşünüyorum
Çevremde bazı aileler yaptı bunu. Bence mantıksız değil. Gidilmeyen okula 30 40 bin verince mi Çocuga değer verilmiş oluyor. Tasarruf edilen de yine cocugun ve ailenin bütcesi.
Benim cevremde 1 e baslayarak arkadaslarım söylediğim özel düşünseniz bile bu yıl vermeyin acılırsa özele yollayın cümlesi oldu. Böyle yaptılar. Eğitim yüzyüze olursa alıp özele verecekler. Çok da mantıklı

Back