Erken değil 37+3 de oldu. Ciğerde gelişim sıkıntısı değil bu. Ciğerlerindeki su tam boşalmamış doğum esnasında. Arkadaşınızın bebeğide bu sıkıntıdan dolayı mı küvezde kaldıÜzme kendini erken mi oldu acaba doğum arkadasimin bebeği 1 hafta küvezde kaldi ve simdi kavustu turp gibi bebis
Evet 38. Haftada sezeryanla doğum yapti ve bebek hizli nefes alip veriyomus dr ciğerlerinde su var atamamis demis ve bir hafta sonra kavustu üzmeyin kendiniziErken değil 37+3 de oldu. Ciğerde gelişim sıkıntısı değil bu. Ciğerlerindeki su tam boşalmamış doğum esnasında. Arkadaşınızın bebeğide bu sıkıntıdan dolayı mı küvezde kaldı
Gerçekten mi bunları duymaya öyle ihtiyacım var ki. Allahım banada kavuştursun bebeğimi bir an evvel sağlıklaEvet 38. Haftada sezeryanla doğum yapti ve bebek hizli nefes alip veriyomus dr ciğerlerinde su var atamamis demis ve bir hafta sonra kavustu üzmeyin kendinizi
Kavusursun sorunu yok bebeğinin üzme kendiniGerçekten mi bunları duymaya öyle ihtiyacım var ki. Allahım banada kavuştursun bebeğimi bir an evvel sağlıkla
Cok gecmis olsun.bende anneyim 1,5 aylik kizim var.bizimde dogduktan sonra cis yapma problemimiz olmustu.yanimdan alip gozetim altinda tutmuslardi.aglamaktan yikmistim ortaligi seni anliyorum.Rabbim sifa versin insallah.Gerçekten mi bunları duymaya öyle ihtiyacım var ki. Allahım banada kavuştursun bebeğimi bir an evvel sağlıkla
çok seneler geçmiş ama yazmak istedim aynı şeyleri yaşıyorum bugün dogum yaptım bebeğim şu yutmuş ne kadar kalır demiyorlar siz nasıl atlatınız bu sureciDün saat 16:50 de bebeğim normal doğumla dünyaya geldi. 3 kilo 150 gram. 50 cm. 37+3 de dünyaya geldi. Doğumdan 3 saat sonra küvöze alındı. Şu anda hala orda. Yaş akciğer sendromu dendi. Solunumu olması gerekenden yüksek. Ciğerlerindeki su tam boşalmamış. Ne kadar sürer bişey diyemiyorlar. 3-4 günde olabilir bir haftada yada 10 gün de sürebilirmiş. Ben perişan oldum onu öyle görmeye dayanamıyorum. Bizim için dua edin. Sütümde yok denecek kadar az. Geri kaçtı sanırım ağlamaktan. Çok şükür kötüye gitmiyor durumu ama anne olunca anlarsın dedikleri buymuş işte. Ona bişey olmasına dayanamıyorum. Aranızda bu rahatsızlığı yaşayan var mı? Nasıl seyretti ne oldu ne bitti? Bilgilendirirmisiniz beni
Ben de size sorayım, sizin de epey zaman geçmiş pzt sabahi sezaryen ile doğum yaptım, hatta bir kez emzirebildim bebeğimi, sonra solunum sebebiyle kuvöze alındı ve hala tedavi görüyor. Yaş akciğer denildi. Bugün 3. gecesi olacak, sizin bebeğiniz ne kadar kalmıştı kuvözde?çok seneler geçmiş ama yazmak istedim aynı şeyleri yaşıyorum bugün dogum yaptım bebeğim şu yutmuş ne kadar kalır demiyorlar siz nasıl atlatınız bu sureci
Bizim ucgun kaldı hasteneden çıkarken verdiler sonrasında sarılık oldu ikigunde öyle yattı şükür gecdi genelde 10gun yatıyorlar ama belli de olmuyor bebeğin durumuna göre geçmiş olsunBen de size sorayım, sizin de epey zaman geçmiş pzt sabahi sezaryen ile doğum yaptım, hatta bir kez emzirebildim bebeğimi, sonra solunum sebebiyle kuvöze alındı ve hala tedavi görüyor. Yaş akciğer denildi. Bugün 3. gecesi olacak, sizin bebeğiniz ne kadar kalmıştı kuvözde?
İyiye gidiyoruz bakalım inşallah bı an önce kavuşuruz. SagolunBizim ucgun kaldı hasteneden çıkarken verdiler sonrasında sarılık oldu ikigunde öyle yattı şükür gecdi genelde 10gun yatıyorlar ama belli de olmuyor bebeğin durumuna göre geçmiş olsun
Çok zor zamanlar hale unutamam sonu güzel olsunİyiye gidiyoruz bakalım inşallah bı an önce kavuşuruz. Sagolun
En iyi yaşayan bilirmiş, Allah'ım nerde varsa yardım etsinÇok zor zamanlar hale unutamam sonu güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?