• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yaş 30a dayandı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
Merhaba arkadaşlar
Yaşım 30 a doğru gidiyor şuana kadar doğru düzgün bir rutinim olmadı çok sorunlu bir cildim yok banyodan sonra nemlendirici ile kurtardım diyelim arada da peeling ve maske

Geçen bir fotoğrafıma baktım bildiğin cildim yaşlanmış kırışma değil de o eski parlaklığı yok sanki
Cilt tipim karma.. şimdi yüksek tecrübelilerden ürün önerisi istiyorum lütfen konumu kaldırmayın burdan :(

Şimdi bana bir günlük rutin serum vs yarımcı olabilir misiniz
Ortalama üstünde markalar da olur yves ya da clinique vs çünkü şuana kadar yatırım yapmadım cildime

Gözaltı günlük k nemlendirici yaşlanma karşıtı vs neler olabilir
Bir de doğal içerikli olsa süper olur ancak bal yumurta karıştır sür şeklinde yapamıyorum bebeğim oldupu için zamanım yok

İstersen milyar dök kremlere. Gitti. Cildin canlılığı gençliği gitti. Hücreler öldü. Ben de 30 yaşımdayım. Yapılabilecek tek şey dermolazerler, ışık dolguları, botoxlar. Üzgünüm

buna katılmıyorum iyi sağlıklı beslenme ve yaşamayla ayrıca doğal iyi ürünlerde cilde biraz olsun fayda sağlıyor kırışıklıkları tamamen çözmez sonuçta yaş gidiyor ama azaltır baştan önlem alınabilir en azından bi 5-10 yıl daha bazı şeyleri geçiktirebilirsin botox dolgu felan gerçekten kötü duruyor yüzün tüm ifadesi kayboluyor çok önermiyorum doğallık herzaman iyidir

Merhaba arkadaşlar
Yaşım 30 a doğru gidiyor şuana kadar doğru düzgün bir rutinim olmadı çok sorunlu bir cildim yok banyodan sonra nemlendirici ile kurtardım diyelim arada da peeling ve maske

Geçen bir fotoğrafıma baktım bildiğin cildim yaşlanmış kırışma değil de o eski parlaklığı yok sanki
Cilt tipim karma.. şimdi yüksek tecrübelilerden ürün önerisi istiyorum lütfen konumu kaldırmayın burdan :KK43:

Ortalama üstünde markalar da olur yves ya da clinique vs çünkü şuana kadar yatırım yapmadım cildime

Bir de doğal içerikli olsa süper olur ancak bal yumurta karıştır sür şeklinde yapamıyorum bebeğim oldupu için zamanım yok
Öncelikle bolca suyunuzu icin her sabah limonlu su ile güne baslayabilirsiniz. C vitamini cildin dostudur. Beslenmeniz o urunlerden cok daha etkili. Ama tabiki onlarada baslayin. Ben uygun fiyatli eczane urunu roc kullaniyorum göz altima. Ama estee louder de oneriliyor.. cunku onda daha fazla hyaluronic asit varmis. Yuzum icin henuz baslamadim 28 yaş benim. Bazen nutricinanin su bazli kremini bazende bepantholun ciltbakim kremini kullaniyorum

Kimyasal peeling te yapabilirsiniz. Ben yaptim 3 kere filan memnun kaldim ama seneye yine yapicam. Cunku simdi gunes eksik olmuyor bu nedenle biraktim..

B8018F38-D772-4596-A547-579EF61F020A.jpeg
buna katılmıyorum iyi sağlıklı beslenme ve yaşamayla ayrıca doğal iyi ürünlerde cilde biraz olsun fayda sağlıyor kırışıklıkları tamamen çözmez sonuçta yaş gidiyor ama azaltır baştan önlem alınabilir en azından bi 5-10 yıl daha bazı şeyleri geçiktirebilirsin botox dolgu felan gerçekten kötü duruyor yüzün tüm ifadesi kayboluyor çok önermiyorum doğallık herzaman iyidir
Doğal ürünlerin etki süresi içlerinde kimyasal olmadığı için çok uzun. İlaçla iki günde ayağa kalkarken nane limonla bir haftada kendinize gelirsiniz. Doğal beslenmek mi? Buyrun aynı yaştalar :KK8:

Eki Görüntüle 2117544
Doğal ürünlerin etki süresi içlerinde kimyasal olmadığı için çok uzun. İlaçla iki günde ayağa kalkarken nane limonla bir haftada kendinize gelirsiniz. Doğal beslenmek mi? Buyrun aynı yaştalar :KK8:
Doğal yaşamın elbette katkısı var ama olay maalesef büyük bir oranda genetik. Anan, halan erken yaşlandıysa estetik müdehaleler dışında yapılacak çok şey yok.

28 yaşındayım hiç de cildim yaşlı diye düşünmüyorum
Alnım ergen sivilcesi dolu :D

Daha önce kullandığım nemlendiriciler

Burts bees gündüz kremi , göz altı kremi (doğal içerik)
Bioderma
Uriage
Yves rocher pure serisi idi galiba

La roche posay (göz çevresi nemlendirici)

Yıkama jelleri ve peelingler yves rocherin ve neutrogena nın peelingleri

Dudaklar için
Blistex
Burts bees
Bi de pot o miracle

Tabi aynı anda değil dönem dönem kullandım
Bol su iç her gün kremleri ihmal etme
Henüz kırışmadım pek
Ama gülme çizgilerim var :)
Ne kadar çok güldüğümü gösterdiği için onları çok seviyorum

Eki Görüntüle 2117544
Genetik faktörleri ve bu kişilerin estetik durumunu göz ardı ediyorsunuz. Nebahat hanımın yüzünde botokstan dolgudan vs mimik kalmamış. Doğru bir kıyaslama değil.:KK45::KK48:

Bende gözaltı için Şişliği engelleyici ürünler istiyorum . Bir de yüzde sarkma olmaması için öneriler varsa beklerim

Genetik faktörleri ve bu kişilerin estetik durumunu göz ardı ediyorsunuz. Nebahat hanımın yüzünde botokstan dolgudan vs mimik kalmamış. Doğru bir kıyaslama değil.:KK45::KK48:
Ben de diyorum ki olay krem falan değil. Dediğiniz gibi kalıtsal ve dış müdahalelerle ancak ışıl ışıl bir görünüm kazanılır. Tabi balon şişirir gibi tüm yüzü şişirtmediğimiz zaman.

Mutluluğun buna etken olduğu gibi bir gerçek var mı bilmiyorum ama, ben mutlu olduğum zaman aynaya baktığımda kendimi çok güzel görürüm, cildimde hafif sivilce izleri ve çok az çilden başka bir sorunum yok, fakat mutsuz olduğum Canımın sıkkın olduğu dönemde çok çirkin görüyorum kendimi :KK43:

Birde genelde cildimi beğenirler , etkisi var mı bilmiyorum m çok su içerim günde 3lt+ ve ananas çok yerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de cildimin eskisi gibi olmadığını düşünüyorum ama bunun yaşlanmaktan ziyade vermiş olduğum kilolardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ancak geçenlerde yeni tanıştığım bir arkadaşım yaşımı öğrendiğinde 7-8 yaş küçük gösterdiğimi söyleyince havalara uçtum. :)

30'dan sonra cilt bakımına ayrı bir önem vermek gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar

Cilt tipim karma.. şimdi yüksek tecrübelilerden ürün önerisi istiyorum lütfen konumu kaldırmayın burdan :KK43:

Haftada bir kaç kez paça içebilirsiniz. Kollajen açısından çok yararlı olduğunu okumuştum.

Bal falan yazmayın demişsiniz ama bal gibisi yok. Boş küçük krem kutunuz varsa önceden hazırlayıp kullabilirsiniz.:21:

Doğal esansiyel yağlar kullanabilirsiniz. Cildi çok güzel nemlendiriyorlar. Nemlendirme önemli, kuru kalmış ciltler daha çabuk yaşlanıyormuş.:KK35:

Eki Görüntüle 2117544

Hiç de hoş bir karşılaştırma olmadı bu.

Back