- 3 Şubat 2018
- 6.034
- 23.774
- 27
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Özellikle son 1-2 senede kariyer cebelleşmeleri ve genel hayat stresi derken saçlarım iyice beyazladı, diplerimde hangi tarafa ayırırsam ayırayım öbek öbek beyazlar var. Saçlarımı mecburen boyatıyorum (mecburen çünkü kimyasal kullanımından nefret ediyorum, aslında hiç boyatmak istemiyorum, makyaj falan da sevmem pek kullanmam) ancak boyattıktan 1 ay sonra falan yine beyazlar dipten geliyor. Kendimi çok yaşlı, çökmüş hissetmeye başladım. Doğal saç rengimi çok severdim, hep kullanırım diyordum şimdi yerinde yeller esiyor. Genetik diyeceğim ama yaşı bu kadar erken olup bu kadar beyazı olan bir tek ben varım akrabalarda. Hep sinir stresten oldu. Ama stressiz bir hayat yaşayamıyorum, iş güç parasal durumlar falan derken kendimi yine çıkmazda buluyorum. Bugün hafta sonu ve tatil günüm diye yine saçlarımı boyatmaya gideceğim. Takıldığım şey sırf görsellik değil yanlış anlaşılmasın, neden bu kadar stresli olup kendimi 25-26 larımda çökmüş bir hale çevirdim ona üzülüyorum. Şimdiden böyleysem kim bilir 30-40 larımda ne kadar yaşlı göstereceğim diye üzülmeye başladım.
Ne yapabilirim hanımlar, beyazlaşmış saçlar geri eski rengine döner mi, ben stresten nasıl uzaklaşabilirim, siz de benzer şeyler yaşıyor musunuz?
Ne yapabilirim hanımlar, beyazlaşmış saçlar geri eski rengine döner mi, ben stresten nasıl uzaklaşabilirim, siz de benzer şeyler yaşıyor musunuz?