• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 24 oldu evde kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar baştan söyleyeyim ilgi manyağı diye düşünmeyin lütfen fotoğraf istendi ondan attım yoksa hiç niyetim yoktu gerçekten.
Daha öncede istendi ondan atmistim.

Saç makyaj kıyafet olarak yardımcı olursanız sevinirim yine bir işe yaramazsa sokağa bile çıkmayacağım artık🥸😂.

Erkeksi yüzüm var öyle diyorlar üzülüyorum.
Ne yapacağım bilmiyorum anlamadım .

Eklentiler

• AirBrush_20230202104627.jpg
    AirBrush_20230202104627.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_20230124_185400_216.jpg
    IMG_20230124_185400_216.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_20230108_151658_945.jpg
    IMG_20230108_151658_945.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_20230107_171353_381.jpg
    IMG_20230107_171353_381.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 165
Sosyal ortama girecek yer yok yasadigim yer çok küçük.
Sosyal faaliyetler için kurs ve benzeri yerler yok .
Adil Yıldırım'ı izleyip bende dediklerini yaptım ama fark yok sorun bence yine yüz güzelliginde bitiyor.
Çok küçük bir Anadolu kasabasında vs mi yaşıyorsunuz? Nasil kurs yok ? Calisiyor musunuz? Okul hayatı ne durumda? Daha büyük bir şehre gecme şansınız vs yok mu bunları bilmediğim için bir şey diyemiyorum.Yüz güzelliğine takmışsınız, kişinin kaderi güzel olsun derim ben hep .

Çok küçük bir Anadolu kasabasında vs mi yaşıyorsunuz? Nasil kurs yok ? Calisiyor musunuz? Okul hayatı ne durumda? Daha büyük bir şehre gecme şansınız vs yok mu bunları bilmediğim için bir şey diyemiyorum.Yüz güzelliğine takmışsınız, kişinin kaderi güzel olsun derim ben hep .
Çok küçük yer kurs gerçekten hiç yok Gönen ilcesi balikesirde.
Üniversiteye hazirlaniyorum su anda belki orada bulurum ama korkuyorum yaş geciyor

Arkadaşlar baştan söyleyeyim ilgi manyağı diye düşünmeyin lütfen fotoğraf istendi ondan attım yoksa hiç niyetim yoktu gerçekten.
Daha öncede istendi ondan atmistim.

Saç makyaj kıyafet olarak yardımcı olursanız sevinirim yine bir işe yaramazsa sokağa bile çıkmayacağım artık🥸😂.

Erkeksi yüzüm var öyle diyorlar üzülüyorum.
Ne yapacağım bilmiyorum anlamadım .
Gayet de güzelsiniz 🌸maşallah.Sadece saçiniz ve rujunuz hiç yaşınıza uygun değil.Çiğ duruyor.Bence saçlarınızı uzatın ve daha kumral, natürel tonlara döndürün.

Gayet de güzelsiniz 🌸maşallah.Sadece saçiniz ve rujunuz hiç yaşınıza uygun değil.Çiğ duruyor.Bence saçlarınızı uzatın ve daha kumral, natürel tonlara döndürün.
Sarı çok yakışır dediler yaptım ...
Bende pişmanım zaten. Ama saçlarım boyaya boyaya yandı o yüzden uzamasını bekleyeceğim.

Birdaha boyarsam kel kalacagim🥸.

Çok küçük yer kurs gerçekten hiç yok Gönen ilcesi balikesirde.
Üniversiteye hazirlaniyorum su anda belki orada bulurum ama
Yaş geçti demeyin aslaa,herkesin zamanı farklıdır.Üniversite sınavına girin 20 li yaşlarda mezun olursunuz yine.Bu arada Balıkesir büyük şehir, Gönen ile arası ne kadar bilmiyorum ama oradaki kurslara da gidip gelebilirsiniz.Sikayet etmeyin,harekete geçin.

Yaş geçti demeyin aslaa,herkesin zamanı farklıdır.Üniversite sınavına girin 20 li yaşlarda mezun olursunuz yine.Bu arada Balıkesir büyük şehir, Gönen ile arası ne kadar bilmiyorum ama oradaki kurslara da gidip gelebilirsiniz.Sikayet etmeyin,harekete geçin.
Yaşım 24 .
Üniversiteyi kazanamadim bir kaç yıl .
Umarım kazanırım ancak ozaman .
Yaşadığım memlekette de nefret etme durumum var fazlasıyla.
Ankara düşünüyorum .

Fotoğraflarınızı gördüm,
Çook güzelsiniz öncelikle bunu belirteyim. Açık sözlüyümdür çirkinseniz çirkinsiziniz şunu düzeltin derim
Saçlarınız model olarak güzel bakımlı birisiniz, ama takıldıgınız noktayı anladım alın saç çizgisi sebebiyle ve saçlar incel telli olduğu için gür durmuyor anlıyorum. Ama bu hali kötü durmuyor eksi değil önce onu belirteyim. Biraz gür göstermesi açısından fön çekmeniz ve düzleştirme yaptırmamanızı öneririm. Saç rengide yakışmış belirtmek istiyorum. Ruj normalde yaşına uygun değil ama sarı saçla kırmızı ruj birlikte iyi gider açıkcası.
Kısacası;

• güzelsiniz ✅
  • Estetik ihtiyacı yok (burun güzel) ❌
  • Cilt fotoğrafta oldukça güzel görünüyor filtre yoksa ✅
  • Giyiminiz ✅ özellikle ilk fotoğraftaki spor haller size daha çok yakışır
  • yaşınız genç yaşınızı yansıtan bir bedene sahipsiniz bu streside atın lütfen ✅
  • saç modeliniz güzel ama üzerine çalışılabilir ama saç renginizi begendim tonlarından oynama yaparak geliştirebilirsiniz özellikle kahkülleri indirmek yerine yanda toplamak emma watson imajı yaratmış yakışmış gürleştirme içinde benim önerdiğim kürü uygulayın ✅

Açıkcası diyeceksiniz ki ohalde sorun nedir? Neden aradığım aşkı bulamıyorum.
Aklıma gelen sebepleri yazayım size
Açıkcası bence güzellik yönüyle bir kaybınız yok sebep bu değil. Boyda önemli değil emin olun zaten türk erkekleri çokta uzun değil.
Ozaman ne olabilir
Tahminim konunuza baktıgımdada 24 yaşımda ev kaldım yazmışsınız sanırım siz düzgün evlenebileceğim biri olsun diyorsunuz biraz evcimen bir yapınız var ama malesef günümüzde çoğu erkek açık söyleyeyim hovarda özellikle sizin yaşlarınıza hitap edenler dahada beterdir tahminim siz onlarla konuşmalarınızda emin olun bunu anlıyorlardır ve bu onları uzak tutuyordur (ki bence iyi bir durum) bir diğer seçenek ise belki konuşmanız yaklaşımınızdands olabilir bilemiyorum.
Bir başka seçenek ise bulundugunuz bölge sebebiyle bence belki seçenekleriniz azdır sizi tanıma şansları olmuyordur ihtimal azalıyordur. Gerçekten güzel birisiniz takıntı yapmayın.

Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi

İlgi manyağı bir ergen değilim boyumu ölçturdum düzgunce eczanede 158 sanıyordum 150 çıktı .😔

Sonra bir gün sonra süslendim püslendim dışarı çıktım süslü puslu halimle bile kimse bakmayınca çirkin olduğumu artık anladım.😔

Sonra merak ettim kizlarsoruyor'da gizli üye olarak şöyle soru sordum o gün. Yüz güzelliğimi boy mu önemli diye çoğu yüz güzelliği dedi kısa boylu olsa dahi dedi erkeklerin çoğu.😔

Demekki hani güzel değilim yani dedim Ciddende değilim güzel olsam yaş 24 de yanasan olurdu bir en azından flört filan.😔

Yolda yürürken görünmez gibiyim.
Estetik düşünüyorum ama param yok olsa bile ya daha kotu olursam diye korkuyorum.😔

Burada gösterdim kendimi çoğu kişi beğendi ama her halde moralimi düzeltmek için olduğunu düşünüyorum artık doğruyu söyleseler daha iyidi.

En azından çirkin olduğumu kabullenip erkeklerin dikkatini çekemeyecegimi bilip işime gücüme bakıp topuklu ayakkabıya makyaja ihtiyaç duymazdim esorfmanla filan çıkacağım zaten artık gerek yok kasmaya.🤲😵

Kendimi bildim bileli kimsenin dikkatini çekemiyorum.😔

Lisede bile dışlanan erkekler tarafından dalga geçilen bir kızdım bu ilk okul içinde geçerli.🥺

Kısacası başımdan gecenler bunlar amacım ilgi toplamak değil kimse anlamıyor anneme anlatıyorum sen gayet güzelsin diyor kargaya yavrusu şahin gorunurmus.🥶🥸😿
Biz senlen özelden yazıştık. Seni güzel olduğuna ikna ettim sanıyordum.☹️

Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi

İlgi manyağı bir ergen değilim boyumu ölçturdum düzgunce eczanede 158 sanıyordum 150 çıktı .😔

Sonra bir gün sonra süslendim püslendim dışarı çıktım süslü puslu halimle bile kimse bakmayınca çirkin olduğumu artık anladım.😔

Sonra merak ettim kizlarsoruyor'da gizli üye olarak şöyle soru sordum o gün. Yüz güzelliğimi boy mu önemli diye çoğu yüz güzelliği dedi kısa boylu olsa dahi dedi erkeklerin çoğu.😔

Demekki hani güzel değilim yani dedim Ciddende değilim güzel olsam yaş 24 de yanasan olurdu bir en azından flört filan.😔

Yolda yürürken görünmez gibiyim.
Estetik düşünüyorum ama param yok olsa bile ya daha kotu olursam diye korkuyorum.😔

Burada gösterdim kendimi çoğu kişi beğendi ama her halde moralimi düzeltmek için olduğunu düşünüyorum artık doğruyu söyleseler daha iyidi.

En azından çirkin olduğumu kabullenip erkeklerin dikkatini çekemeyecegimi bilip işime gücüme bakıp topuklu ayakkabıya makyaja ihtiyaç duymazdim esorfmanla filan çıkacağım zaten artık gerek yok kasmaya.🤲😵

Kendimi bildim bileli kimsenin dikkatini çekemiyorum.😔

Lisede bile dışlanan erkekler tarafından dalga geçilen bir kızdım bu ilk okul içinde geçerli.🥺

Kısacası başımdan gecenler bunlar amacım ilgi toplamak değil kimse anlamıyor anneme anlatıyorum sen gayet güzelsin diyor kargaya yavrusu şahin gorunurmus.🥶🥸😿
Görünüş ilk bakışta önemli olsa da ilerleyen zamanlarda ne kadar önemsiz ve değersiz olduğunu anlıyorsunuz merak etmeyin. Klasik bir söz olacak ama karakterine bakıyorlar. E sizde öyle yapacaksınız tabi ki. Benim ilk gördüğümde bakakaldığım bir erkekle tanıştıktan sonra karakterini görünce midem bulandı. Asıl ilgi çeken özgüvendir. Tabi egoistlikten bahsetmiyorum.

Yukarıda yazılanlara katılıyorum. İlave olarak boğazlı giymeyin boynunuz uzun değil boğazlı basmış daha çok boyunuzuda kısa gösterir. Saçınızı kesinlikle doğal tonlara çevirin modeli güzel,kırmızı ruju her kıyafette ve günlük hayatta sık sık kullanmayın çok güzel tonlar var onları seçin,efektli fotoğraflarla kendinizi kendinizden yabancılaştırmayın,erkekler için değil kendiniz için kendinizi güzelleştirin ve beğenin dahada bu düşüncelere girerseniz destek alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back