• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 24 oldu evde kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neomiwattshayrani2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
277
-251
48
25
Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi

İlgi manyağı bir ergen değilim boyumu ölçturdum düzgunce eczanede 158 sanıyordum 150 çıktı .😔

Sonra bir gün sonra süslendim püslendim dışarı çıktım süslü puslu halimle bile kimse bakmayınca çirkin olduğumu artık anladım.😔

Sonra merak ettim kizlarsoruyor'da gizli üye olarak şöyle soru sordum o gün. Yüz güzelliğimi boy mu önemli diye çoğu yüz güzelliği dedi kısa boylu olsa dahi dedi erkeklerin çoğu.😔

Demekki hani güzel değilim yani dedim Ciddende değilim güzel olsam yaş 24 de yanasan olurdu bir en azından flört filan.😔

Yolda yürürken görünmez gibiyim.
Estetik düşünüyorum ama param yok olsa bile ya daha kotu olursam diye korkuyorum.😔

Burada gösterdim kendimi çoğu kişi beğendi ama her halde moralimi düzeltmek için olduğunu düşünüyorum artık doğruyu söyleseler daha iyidi.

En azından çirkin olduğumu kabullenip erkeklerin dikkatini çekemeyecegimi bilip işime gücüme bakıp topuklu ayakkabıya makyaja ihtiyaç duymazdim esorfmanla filan çıkacağım zaten artık gerek yok kasmaya.🤲😵

Kendimi bildim bileli kimsenin dikkatini çekemiyorum.😔

Lisede bile dışlanan erkekler tarafından dalga geçilen bir kızdım bu ilk okul içinde geçerli.🥺

Kısacası başımdan gecenler bunlar amacım ilgi toplamak değil kimse anlamıyor anneme anlatıyorum sen gayet güzelsin diyor kargaya yavrusu şahin gorunurmus.🥶🥸😿

😂 kız ALLAH iyiliğini versin emi niye çirkin olasın 1.50 kızlar minnak olur kimi erkekler sever minnaklari at fotonu diycem sana kalmış ama benden sana bı tavsiye kendine özgüvenli ol 🤗
Fotoğrafımı tekrar atsam ilgi manyağı diye adım çıkacak burada mesaj yolu ile belki atabilirim.

Nebileyim bugüne kadar kimse beğenmedi ki beni güzel olsam olurdu illaki.

Güzellik kavramı göreceli. İlla tüm erkekler size bakacak diye birşeyde yok karekterde önemli. Yoldan geçenler sizin karekterinizi nasıl bilebilir. Size herkesin bakması için büyük göğüs kalçanız olsun açın bir tarafınızı bakar 80lik dedeler bile. Bunu mu istiyorsunuz. Yani demem oki erkeklerin hepside bradpitmi sanki. Elbet sizide seven değer veren biri çıkar.

Güzellik kavramı göreceli. İlla tüm erkekler size bakacak diye birşeyde yok karekterde önemli. Yoldan geçenler sizin karekterinizi nasıl bilebilir. Size herkesin bakması için büyük göğüs kalçanız olsun açın bir tarafınızı bakar 80lik dedeler bile. Bunu mu istiyorsunuz. Yani demem oki erkeklerin hepside bradpitmi sanki. Elbet sizide seven değer veren biri çıkar.
Ya gerçekten herkes baksinda istemiyorum hani arkadaş ortamında bile lisede hiç hoşlanan olmadı.
Hemde karakterinin çoğu insan tarafından beğenildigi halde.

Erkeklerin hiçbirisi brett Pitt değil ama gel gör ki hepsi burun kıvırıyor bana.
Başka açıklaması yok.

Çoğu kadın evlenmiş nişanlı yada sevgilisi var nasıl buluyorlar nasıl ediyorlar bilmiyorum.
Busefer yine dış gorunusle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Fotoğrafımı tekrar atsam ilgi manyağı diye adım çıkacak burada mesaj yolu ile belki atabilirim.

Nebileyim bugüne kadar kimse beğenmedi ki beni güzel olsam olurdu illaki.
Ya ismi ne bilmiyorum ama benim mesela burnum güzel değil 😂 dişlerim tavşan dişi eşim bana tavşan disli der burnunun kemiğinde kayak yaptığım der 🤣 alinmiyorum çünkü beni seven böyle sevsin arkadaş sen hiç canını sıkma senin kaderine yazılan kişi seni elbet bulur 🥳

Ya gerçekten herkes baksinda istemiyorum hani arkadaş ortamında bile lisede hiç hoşlanan olmadı.

Erkeklerin hiçbirisi brett Pitt değil ama gel gör ki hepsi burun kıvırıyor bana.
Başka açıklaması yok.

Çoğu kadın evlenmiş nişanlı yada sevgilisi var nasıl buluyorlar nasıl ediyorlar bilmiyorum.
Hepsi burun kıvırıyor diyorsunuz ama belki şuana kadar görüştükleriniz begenmemiştir belki bir tık erkekte beklentiyi biraz düşürmeniz gerek. Gerçekten hangimiz mükemmel güzeliz herbirimizin bir kusuru var zaten.

Ya ismi ne bilmiyorum ama benim mesela burnum güzel değil 😂 dişlerim tavşan dişi eşim bana tavşan disli der burnunun kemiğinde kayak yaptığım der 🤣 alinmiyorum çünkü beni seven böyle sevsin arkadaş sen hiç canını sıkma senin kaderine yazılan kişi seni elbet bulur 🥳
İnşallah tessekkur ederim ama keşke öyle kusurlarim olsaydı da yüzüme bakılır bir halim olsaydı.
Burnum çok büyük değil dudaklarım iri cildim pürüzsüz ama gören erkek travesti sanıyor.

Hepsi burun kıvırıyor diyorsunuz ama belki şuana kadar görüştükleriniz begenmemiştir belki bir tık erkekte beklentiyi biraz düşürmeniz gerek
Bana burun kiviranlar 170 boyunda 150 kiloda erkeklerdi siz düşünün.
Beklentim yüksek olsa derim ki hani beklentim çok yüksek bu bana zaten bakmaz .ama en çirkin erkekten bile ilgi görmeyince ister istemez takıntım gitmiyor

İlgi manyağı bir ergen değilim boyumu ölçturdum düzgunce eczanede 158 sanıyordum 150 çıktı .😔

Sonra bir gün sonra süslendim püslendim dışarı çıktım süslü puslu halimle bile kimse bakmayınca çirkin olduğumu artık anladım.😔

Sonra merak ettim kizlarsoruyor'da gizli üye olarak şöyle soru sordum o gün. Yüz güzelliğimi boy mu önemli diye çoğu yüz güzelliği dedi kısa boylu olsa dahi dedi erkeklerin çoğu.😔

Demekki hani güzel değilim yani dedim Ciddende değilim güzel olsam yaş 24 de yanasan olurdu bir en azından flört filan.😔

Estetik düşünüyorum ama param yok olsa bile ya daha kotu olursam diye korkuyorum.😔

Burada gösterdim kendimi çoğu kişi beğendi ama her halde moralimi düzeltmek için olduğunu düşünüyorum artık doğruyu söyleseler daha iyidi.

En azından çirkin olduğumu kabullenip erkeklerin dikkatini çekemeyecegimi bilip işime gücüme bakıp topuklu ayakkabıya makyaja ihtiyaç duymazdim esorfmanla filan çıkacağım zaten artık gerek yok kasmaya.🤲😵

Lisede bile dışlanan erkekler tarafından dalga geçilen bir kızdım bu ilk okul içinde geçerli.🥺

Kısacası başımdan gecenler bunlar amacım ilgi toplamak değil kimse anlamıyor anneme anlatıyorum sen gayet güzelsin diyor kargaya yavrusu şahin gorunurmus.🥶🥸😿
Konuyu okumadım başlığa istinaden yazıyorum ananem derdi ki; kızlar onu bisey sanmış vardığı gün usanmis. Evlenmekde evlenmek😒

Bana burun kiviranlar 170 boyunda 150 kiloda erkeklerdi siz düşünün.
Beklentim yüksek olsa derim ki hani beklentim çok yüksek bu bana zaten bakmaz .ama en çirkin erkekten bile ilgi görmeyince ister istemez takıntım gitmiyor
İlginçmiş yanlış insanlara denk gelmek sizin özgüveninizi düşürmüş sanırım. Fotoğrafınız olsa yorum yapar belki şunu düzelt şöyle makyaj yap diyebilirdik. Birde giyim çok önemli bir arkadaşımda böyle kısa boyle kısa boyludur benzer şeyleri yaşıyordu onla konuştuk giyimini değiştirdi örneğin böyle tek parça uzun şeyler giyiyordu zaten kısa garip duruyordu renk seçimleri kötüydü esmerdi çok kötü renkler giyiyordu bacsk boyu kısa ve bacakları düz değildi tayt giyiyordu bunlardan vazgecti düzeltti çocuksu giyinmemenizi öneririm özellik renk seçiminde

Başka açıklaması yok.

Dış görünüm önemli tabii ama boy kısalığı etken değil bence .Ben çoğunlukla uzun boylu dalyan gibi erkeklerin yanında minnak sevgilisi olanları çok görüyorum.Nasıl buluyorlar sorunuza karşılık, bakimlilar bir kere,kendilerini geliştiriyorlarr, iş okul dışında başka faaliyetlere yöneliyorlar, farklı sosyal ortamlarda bulunuyorlar,arti en önemlisi strateji yapmayı biliyorlar.Nerden biliyorsunuz derseniz ,kuzenlerimden biliyorum 🤣🤣 Adil yıldırım videoları izliyorlar ders gibi 😇😉

İlginçmiş yanlış insanlara denk gelmek sizin özgüveninizi düşürmüş sanırım. Fotoğrafınız olsa yorum yapar belki şunu düzelt şöyle makyaj yap diyebilirdik. Birde giyim çok önemli bir arkadaşımda böyle kısa boyle kısa boyludur benzer şeyleri yaşıyordu onla konuştuk giyimini değiştirdi örneğin böyle tek parça uzun şeyler giyiyordu zaten kısa garip duruyordu renk seçimleri kötüydü esmerdi çok kötü renkler giyiyordu bacsk boyu kısa ve bacakları düz değildi tayt giyiyordu bunlardan vazgecti düzeltti çocuksu giyinmemenizi öneririm özellik renk seçiminde
Giyimle bitecek iş değil ki benimkisi saçlarım seyrek, kısa, alnım geniş.
Ne giyinsem ne etsem olmuyor.
Saç çoğaltmak için gurlestirmek için bir bilginiz varmı?

Daha 24 çok genç naptın sen , güzellik görecelidir, bak erkek kuzenim boylu poslu manken gibi çocuk, sevgilisi çok kısa, kilolu ve yanında ablası gibi duruyor buna rağmen kuzenim 7 yıldır onla beraber , teyzem bir türlü oğlunu bu kızçeden vazgeçiremedi şimdi de nisan yapalım diyor 😅 pes etti, yani her erkek dış görünüşe önem vermiyor, kuzenim kızı çok zeki çalışkan buluyor , bana abla çok zeki bir kız o yüzden görüştüm diyor, kız öğretmen olacak inşallah atanırsa, hani desem parası için kızla beraber e kuzenim paraya tamah eden biri de değil çok dürüst mert çocuk, yani ümitsiz olma bence😅

Dış görünüm önemli tabii ama boy kısalığı etken değil bence .Ben çoğunlukla uzun boylu dalyan gibi erkeklerin yanında minnak sevgilisi olanları çok görüyorum.Nasıl buluyorlar sorunuza karşılık, bakimlilar bir kere,kendilerini geliştiriyorlarr, iş okul dışında başka faaliyetlere yöneliyorlar, farklı sosyal ortamlarda bulunuyorlar,arti en önemlisi strateji yapmayı biliyorlar.Nerden biliyorsunuz derseniz ,kuzenlerimden biliyorum 🤣🤣 Adil yıldırım videoları izliyorlar ders gibi 😇😉
Sosyal ortama girecek yer yok yasadigim yer çok küçük.
Sosyal faaliyetler için kurs ve benzeri yerler yok .
Adil Yıldırım'ı izleyip bende dediklerini yaptım ama fark yok sorun bence yine yüz güzelliginde bitiyor.

Daha 24 çok genç naptın sen , güzellik görecelidir, bak erkek kuzenim boylu poslu manken gibi çocuk, sevgilisi cik kısa, kilolu ve yanında ablası gibi duruyor buna rağmen kuzenim 7 yıldır onla beraber , teyzem baktıysa oğlunu bu kızçeden vazgeçiremedi şimdi de nisan yapalım diyor 😅 pes etti, yani her erkek dışa önem vermiyor, kuzenim kızı çok zeki çalışkan buluyor , bana abla çok zeki bir kız o yüzden görüştüm diyor, kız öğretmen olacak inşallah atanırsa, hani desem parası için kızla beraber e kuzenim paraya tamah eden biri de değil çok dürüst mert çocuk, yani ümitsiz olma bence😅
Teşekkür ederim moralim düzeldi🥸😂

Giyimle bitecek iş değil ki benimkisi saçlarım seyrek, kısa, alnım geniş.
Ne giyinsem ne etsem olmuyor.
Saç çoğaltmak için gurlestirmek için bir bilginiz varmı?
Bepanthen ampul + zeytin yağı + kadın doğum hapı(yarım)+ yumurta akı bunları karıştırıp saça sürebilirisin. Giyim önemli size yakışıyor gelebilir ama yakışmıyor olabilir. Kafa yapınıza uygun saç kesimi saç boyasıda önemli bence resim koyun isterseniz konuya öyle yorum yapalım

Belanthen ampul + zeytin yağı + kadın doğum hapı(yarım)+ yumurta akı bunları karıştırıp saça sürebilirisin. Giyim önemli size yakışıyor gelebilir ama yakışmıyor olabilir. Kafa yapınıza uygun saç kesimi saç boyasıda önemli bence resim koyun isterseniz konuya öyle yorum yapalım
Dediğinizi ekran görüntüsü aldım.
Birazdan fotoğrafımı atacağım teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back