• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yarn Sam bu renge boyatacam, o yzden acil yardm istiyorum kzlar ltfen

renk çok güsel benim saçlarımın uçlarıda ayını renk ben kendim yaptım bu rengi ewde benim saçlarım dore bakır ve koyu altın sarısını karıştırıp boya yapmıştım sonra sarıya dönmek istedim palettin yoğun renk açıcı boyasını aldım uçlara sürdüm ama kızılımsı çıktı bi gün sonra saç açıcı aldım şampuan gibi saçımın heryerine sürdüm karıştırdım hem renk geçişlerini kırdım hemde saçımın dip rengini sarılar daha sarı oldu kızıllıklar gitti yıkandıkçada renk oturucak ama makyajla süper duruo yaptır mutlaka süper bi renk

harika bi renk bende sarı yada bal rengine dönük bi renk arıyodum bulduğun renk çok hoş

ne renk olduğunu yada nasıl yapıldığını (bikaç işlemle olablir çünkü ) bizlerlepaylaşırsan çok seviniriz

hoş renk ama burdakı kuaförler ne blm yaaa yapamıor bu boya işinı bu renk dersın bakır çıkartır daha açık dersın beyaz çıkartr varmı böle iyi bı kuaför yaa

canımm çok hoş olmuş güle güle kullan.. saçlarının zaten açılmş olduğunu söylüyorsun.. Açılmışın üstüne bi daha açtırdığında saçın keçeleşti mi ?? Bi farklılık - yıpranma hissettn mi ??

ya bn ztn evde kendim orealle açtığım için yıpranma iki katı oldu kaç kez boyadım düzleştiricisiydi fln filan derken ölmüş bi saç tekrar açıldı..kopuyo uçlarından keçeleşmek ne kelime mahvoldu ama kestirmiyorum

Back