• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yarn Sam bu renge boyatacam, o yzden acil yardm istiyorum kzlar ltfen

kız hilary duff ya...inş kızlar yrn boyatcm bgn olmadı..:ecrin_bebek: esmer diilim ya danışmak için gittiğim kuaförde çk yakışıcanı söyledi paylaşıcm resimlerimi bakarsınız artık kızlar..saçlarım yanıp kel kalmazsam tabi-tatlicadiarzu-

Eklentiler

• $7535_1220975131146_1431981907_642564_2092159_n.jpg
    $7535_1220975131146_1431981907_642564_2092159_n.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 57
bncede yakışır cnm sana bu renkk ama anlayamadım nası yptıklarını tam olarak ama sık röfle war belli kaydirigubbakcemile

zaten bu hilary'nin saç renklerine bitiyorum..
Valla iyi seçim.Kesinlikle yakışır..Foto ekle bakalım oki;)

canım saçını boyatamadın mı hala ? boyattıysan foto koy sabırsızlıkla bekliyorum

balköpüğü sarı karışıkk:D sana yakışır mı bilmiorum ama süpper renk benm renge de benzio:D

anlatim kızar...ben saçlarım sarıydı zaten..siyahtan sarıya ben açtım..tabi dip boyam fln gelmişti...sonra bakır karamel boyadı sarı zemşb üstünde açık durdu tabi hafif kızıllık kattı boyaya..üzerine de sık sarı balyaj yaptı bu kadaaar

ay bayildim coook guzel olmus ya siyah saci nasil aciyosun benimkilerde siyah biktimya hani yipratmakta istemiyorum saclarim siyahtan nasil bu hale geldi canim?

güle güle kullan çok hoş olmuş ben cesaret edemiyorum şu boya işinee bir türlü
sana çok yakışmışş canım

Back