• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yarn Sam bu renge boyatacam, o yzden acil yardm istiyorum kzlar ltfen

boomba58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
290
1
0
34
İstanbul
kızlar yrn kuaföre gidip saçlarımı bu renge boyatıcam..resmi yanımda götürücem ama kuaförün daha iyi anlaması açısından rengi de bilmem lazım..çıktıda renk daha açık durabiliyor çünkü..yardımlarınızı bekliyorum kızlar..şimdiden teşekkür ederim :kahve:

Eklentiler

• $3761.jpg
    $3761.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $2006-04-01t17_57_26-08_00.jpg
    $2006-04-01t17_57_26-08_00.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 65
saol cnm ya ama rengin adı ne tek renk yok sanırım ama hiç bilmiyorum ki off çıldırcm..bi bilen yok mu kızlaaaar:gitme:

çok bomba bir renk ama tutturmasıda zor bir renk ...seçtiğin resimdeki ünlü biri onların kuaförleri bizimkine benzemez bu renk şahanede kızılımsı yada demek istemiyorum ama b...sarısı çıkanlar var aman aman resmi yanında götürmek iyi fikir eğer kötü bişey olursa kuaförün gözüne sokarsın resmi...

yada kumralla sarı karışımı. onlar zaten gösterince yaparlar zaten karıştırıyolar boyaları o tonu bulurlar yani.

canım bu renk bi kere saclar komple kumrala boyanıp aralara balyajlar atılmış.tek bir renk degil..kuaförün iyi olmalı.ben 1 haftada 8 renk yaptıran biri olarak:))))saçta uzmanlastım artık....

bnce resmi telefonuna at öle göster çıktıda farklı renk durabilir telfnda daha net bn öle yapmıştım bu renk zaten kuaför bikaç boya karıştırır

ya bide bu fotoda ki kız acundaki eskişehili seda mı bi alaksı yok konuyla ama merak ettim:kedi: ilk fotoda alaksı yok ama 2. foto çok benziyo

hayır cnm oo diil.. aynn çok hoş bi renk canım inş. tutar bizede resimlerini gösterrsin artıkkaydirigubbakcemile2

Back