Yarn Hznyl Arkadamz Bebeine kavuuyor. Dualarmz esirgemeyelim

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre

:Saruboceq:rabbimin izniyle hüzün_yili arkadasimiz yarin melegine kavusuyomus insallah:Saruboceq:
aslinda arkadas listemde diil fakat profilime girip yazmis
canım yarın sabah doguma gıdıyorum dualarını eksık etme olurmu :) diye
:Saruboceqlmazmi arkadasim dualarimi hic esirgermiyim rabbim kolay dogum nasip etsin insallah:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5burdan arkadasimiz icin dualarimizi esirgemeyelim olurmukaydirigubbakcemile5
:Saruboceq:insallah kolay bir dogum gecirirsin hüzün_yilim:Saruboceq:
:Saruboceq:insallah saglicakla melegini kucagina alirsin:Saruboceq:
:Saruboceq:ve insallah müjdeli haberini iyi oldugunuzu en kisa zamanda müjdelersin bize:Saruboceq:

:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktansimdiden dua eden o sevgi dolu yüreklerinize ve acilan ellerinize saglikopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim dualarimizi kabul etsin insallah:Saruboceq:

ınci Kalplimm a.s. a.s.

Dua etmezmiyiz tabiki ederiz dün gece Meleğimiz için etmiştim bu gecede hüzün yılı için Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun onuda..Ağrısız acısız çok kolay olsun herşey onun için..
Sonra darısı bizlerin başına inşallah a.s. a.s.

Allah bir avazda kurtarsın,bebeği de o da sağlıklı olsun,yavrusunu kucağına almak nasip olsun inşallah:Saruboceq:
Allah tüm hamile kardeşlerimizin yardımcısı olsun,sürekli dile getiremesekte dualarımız onlarla bilmelerini isterim:Saruboceq::1hug:

bende hayırlı doğumlar diliyorum allah tamamına erdirsin
sağsalim hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…